Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asmodeus

36 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklám, OK? Újra itt.. 2014.11.04 07:57:08
A legutóbbi bejegyzés óta igen sok idő telt el, közel 3 év. Ez idő alatt sokat változtak a reklámok, lesz bőven miről beszélni :)  A Blogot kicsit átszabjuk, átalakítjuk és hamarosan friss tartalommal jelentkezünk! Addig is, ne felejtsetek el Feliratkozni a…..
Rákoskeresztúr remek hely, nem véletlenül választottátok lakótelepét a kedvenceteknek. Ugyanakkor többen is hátrányaként említettétek a megközelíthetőségét: a metróvégállomás csak busszal érhető el, ami pedig csúcsforgalomban elég nehezen megy. Most ebből a…..
Egyik este a vacsorája után, Du úr Kínából a fotelban ülve játszadozott Galaxy S4-es mobilján, miközben a telefonját töltötte. Felesége, Yujiu a szomszédos konyhában mosogatta az edényeket, amikor hangos durranásra lett figyelmes. Amint megfordult, látta, hogy férje telefonja…..
A négyes metróra szánt Alstom szerelvények nem is olyan régen megszerezték a típusengedélyt, jelent meg a közlemény. Mindenképp nagy szó ez, hiszen a négyes metróra szánt vonatok el fognak térni a mostani metróvonalainkon alkalmazott megoldásoktól, a négyes metró ugyanis…..
Asmodeus 2013.03.17 14:40:50
@Adani: Valóban, ellenben nem árt elfelejteni, hogy a "gép" nem lát, nem érez, nem hall, max "érzékel" vagy ezt, vagy azt. Kérdés az automata rendszerben hogyan fog működni az ajtózárás, mennyi "odazárás" lesz. Külföldön lehet, hogy műküdnek ilyen rendszerek, de olyan országban, ahol az utas addig ugrál be, amíg 3cm-re nyitva van az ajtó, kíváncsi vagyok itt hogy fog működni. Vajon ez a metró "vissza fog nyitni", ha véletlen egy családot zár ketté esetleg gyerekcsoportot? Azért az emberi tényezőnek ne csak a hátrányát nézzük szerintem.

És mi van a meghibásodásokkal? Ki fog lezárni meghibásodott ajtót, ki fog segíteni, ha valaki elesik vagy rosszul lesz, "ki fogja észrevenni", ha valakit elgázol...stb.
  Aki késő este jár metróval, vagy hétvégén utazott vele, az meglepő jelenséget tapasztalhatott az állomáson állva, a következő metróra várva. Az alagút csendjéből egy fura, ismeretlen hangot hallhatott, majd szokatlanul nagy és fehéres fényt láthatott az alagútban.…..
Reklám, OK? Telenor - SMS 2012.03.06 13:05:09
Ez most egy saját "személyre szóló" reklám lesz, néhány napja váltottam előfizetésesről feltöltőkártyás csomagra a Telenornál. Ekkor fel kellett töltenem az egyenlegemre 3000Ft-ot. Ezt követően 1 héten belül kaptam egy új SMS-t, benne egy rendkívül vonzó…..
Az átalakítások és a tesztek után a magyar szakemberek elfogadták az Alstom műszaki megoldásait. Az Alstom megkapta a 2-es metróvonalra szánt új szerelvények fékrendszerére a magyar jogszabályok alóli mentességet a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól - értesült az ügyet…..
Ezt a reklámot ma egy ismerősöm ajánlotta nekem. Én percekig nevettem utána, érdemes megnézni:     Írjátok le a véleményeteket ti is :)..
Legfrissebb információink szerint nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tér között. A leállás oka az, hogy a Keleti pályaudvar metróállomáson egy szerelvény füstölni kezdett. Aki arra jár vegye ezt figyelembe, bár nem valószínű, hogy most olvasná ilyen…..
A következő reklám egy olyan reklám, ami engem felidegesít. Ez a reklám nem más, mint a "Raiffeisen DíjNullázó Számlacsomag" reklámja:   Ez a reklám engem felidegesít, hiszen a pár száz forintos dolgokra rányomják, hogy "miért nem nulla forint?", de…..
Reklám, OK? Renault Fluence 2011 2011.10.21 19:22:05
Az egyik kedvenc reklámom az új Renault Fluence reklámja:   Szerintem ötletes történet és sok embernek mosolyt csal az arcára. Nektek mi a véleményetek róla?..
Üdvözöllek a blogomban! Ez a blog reklámokról szól majd. Lehet ez tévés, internetes esetleg utcai (plakát, szórólap ...stb.) különféle reklámokról fogom röviden elmondani a véleményemet, amire a látogatóknak is lehetőségük lesz. Jó reklám? Rossz reklám? Idegesítő…..
FIGYELEM! AZ alábbi történet NEM A VALÓSÁGOT takarja, csak egy KITALÁLT történet! Bármiféle hasonlóság az általam leírtak és a valóság között csak a véletlen műve lehet! Egyszer volt, hol nem volt még az Országhatáron is túl, volt egyszer…..
Az alábbi történet ma reggel történt, és részben én is érintett voltam.Ma reggel 7 óra körül "különös" esemény történt, az Örs vezér tér felé tartó egyik metrószerelvény vezetője rádión értesítette a KFM-et (Központi Forgalmi Menetirányító) illetve az…..
A Fővárosi közgyűlés döntött az Alstom ügyben, ha az Alstom is elfogadja és aláírja a szerződést, jövő év végén forgalomba állhatnak a szerelvények.  Nem számít majd vis maiornak, ha a cég nem szerzi meg a magyar hatósági engedélyeket a metrószerelvényekre.…..
Megegyezett a főváros az Alstommal Minden vitás kérdésben megegyezett a főváros az Alstommal a metrószerelvények ügyében, értesült megbízható forrásból az MTI. Budapest tizenkét pontos javaslatcsomagot dolgozott ki, amelyből a francia cég tizenegyet már korábban…..
Ahogy azt minden metróval közlekedő utas észrevehette, pár napja kicserélték a metrószerelvényekben a megállókat jelző matricákat. Az új matricákon eddig szokatlan, új módszert alkalmaztak. A vonat egyik oldalán az adott metróvonal látható a megállókkal és átszállási…..
 Mindenki bukhat, ha bukik a metrószerződésAz Alstom saját költségén, esetleg a BKV-val felesben átalakítja a kettes metróra szánt kocsijai fékrendszerét, vagy ugrik a több tízmilliárd forintos üzlet. Elméleti, de nem valószínű lehetőség az is, hogy a magyar…..
A nyári szünet szinte teljes időtartalmára a 3-as metróvonalon a metrók rövidített útvonalon, csak a Határ útig közlekednek. Metró helyett buszok járnak a nyáronA KöKi-Terminál bevásárló- és irodaközpont kivitelezési munkái, valamint a 3-as metró kőbánya-kispesti…..
Az index.hu portálon ma megjelent 2 hír is az Alstommal kapcsolatban:Tarlós Budapestre hívta az Alstom vezetőjét Még egy lehetősége van az Alstomnak, függetlenül attól, hogy a hét közepén francia bíróság dönt a felmondott metrókocsi-szerződés bankgaranciája…..
A Metropol újság 2011.05.27-es számában megjelent egy kis cikk ezzel kapcsolatban:Tarlós István lecserélné a metrókat.Elképzelhető, hogy használt metrókocsik vásárlásával oldják meg a budapesti metróközlekedésben kialakult problémát - mondta a főpolgármester tegnap az MTV Ma…..
Amint azt bizonyára sokan tudják, a Főpolgármester döntése alapján a Moszkva tér visszakapta régi nevét, így már Széll Kálmán Tér a neve.  Ezzel a döntéssel a Metróvonalat is érintő változást hozott. A metróállomáson a régi Moszkva tér feliratokat a következő…..
BKV Metró Blog Társalgó 2011.06.01 13:46:49
Itt lehet beszélgetni a metrókkal és metróvonalakkal kapcsolatos témákban. ..
BKV Metró Blog Elindult a Blog 2011.06.01 13:42:46
A mai napon megkezdte működését a budapesti metrókkal foglalkozó blog. Főként a 2-es vonallal kapcsolatos dolgokról lesz itt szó, de természetesen a másik 2 metróvonalat érintő változások, hírek, információk is helyet kapnak majd az oldalon.Igyekszem az oldalt a lehető…..
A tegnapi Metropol újságban olvastuk a mellékelt "cikket". Ez a történet egy BKV Metró Segédvezetőről és egy idős emberről szól. Azt hiszem tanulságos történet. Nem is kívánok sokat hozzáfűzni a dologhoz, mindenki olvassa el. ..