Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Espada Rodelero

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor úgy kell társat keresned, hogy közben gondoskodnod kell gyermekedről, gyerekeidről, akkor nincs könnyű helyzeted. De mire kell odafigyelned, hogy az új kapcsolat boldogságot hozzon, és ne csak újabb problémákat? Hiszen ez egy több szereplős helyzet, ahol a gyerekekre is figyelni kell. Ha egy…..
Van egy több tízezres online közösség, melynek kizárólag férfitagjai vannak, amelynek legfontosabb alapszabálya: tagjai semmilyen szexuális kapcsolatot nem létesítenek nőkkel. Mielőtt jönnének a trollok, remélve, hogy sikerül eljutni a második mondatig is: a csoport tagjai…..
Espada Rodelero 2016.11.23 14:57:27
@csentecsa: Bocs, de sose mondtam, hogy normális lenne, csak hogy hozzá vagyunk szokva.
Amúgy szerintem sem normális.
A homoszexualitást érdekes módon normálisnak tartom, pedig a logikám alapján nem kéne annak tartanom.
Espada Rodelero 2016.11.23 15:28:41
@Pink Petsch: Én értettem, hogy nem voltál komoly, de amit komolyan írtál, az volt hülyeség.
A UPC-t, ha van hűségidőd, NEM mondhatod fel büntetlenül.
Hidd el, tudom, mert dolgoztam náluk.
A mondanivalóm lényegére nem válaszoltál, miszerint csak felhasznált cassus belli volt Ákos nyilatkozata, ami mellesleg nem volt szexista, csak egy magánvélemény, de ezt már mondtam.
A felmondás oka üzleti volt, lehetőséget pedig az biztosított, hogy abban az esetben nem volt semmiféle kötbér-jellegű anyagi következménye.
- ha lett volna ilyen, NEM mondják fel
- ha nem lett volna meg már korábban a szándék, NEM mondják fel
- ha nem lett volna ebben potenciális marketing-hasznuk, NEM mondják fel
- ha nem lett volna a jól definiált feminista közeg, NEM mondják fel
- ha nem lehetett volna lehetőségük világgá kürtölni utána önnön nagyszerűségüket, NEM mondják fel
- ha trendi lett volna támogatni Ákos véleményét is ugyanolyan mértékben, mint a feministákét, NEM mondják fel
- ha több ügyfelet veszítenek vele potenciálisan, NEM mondják fel
...
(Fotó: Meeri Koutaniemi)     Az ember boldogságra született. És ez nemcsak egy hangzatos szófordulat. Genetikailag szinte csak mi emberek vagyunk úgy kódolva, hogy képesek lehetünk igazán élvezni a testi együttlétet.  Nők, férfiak egyaránt. Rajtunk kívül nem sok faj dicsekedhet ezzel – talán csak a…..
Azaz neki kell majd hoznia a jócsajfaktort a műsorba - az eredetiben erre a szerepre Chrissy Teigent tartotték a legalkalmasabbnak...
Espada Rodelero 2016.11.15 10:46:07
Ha magától ilyen, akkor pszichiáter kéne mellé, de hirtelen, ha valamit cuccolt, akkor meg A DROG ROSSZ, ÉRTEM? Ez itt a VV8 legutóbbi párbajának egy részlete, ami egy órán át ilyen volt, az egyik szereplő, a túlmozgásos gyökér folyamatosan üvöltött és ugrált, mást szóhoz jutni nem nagyon hagyott,…..
Szerintem mindenkinek van olyan férfi ismerőse, aki arra panaszkodik, hogy a felesége elhanyagolja szexuálisan. Bár nincsenek statisztikáim, de a fordított eset szerintem ritkább. A jelenségnek több oka is van, melyek kisebb-nagyobb mértékben össze is fonódhatnak. Vegyük sorra ezeket, és próbáljunk…..
Espada Rodelero 2016.10.26 23:58:41
@Figyel Castro: Oké, de a te esetedet felhozni itt elég fals. Már bizonyították szociológusok, hogy a nő szexpartnerei számával arányosan nő a későbbi elégedetlenségének és válásának esélye.
Ha neked nincs összehasonlítási alapod, lényegében egész életedben A tökéletes szeretővel van dolgod.
Ma már messze nem a te eseted a jellemző kiindulási alap.
Espada Rodelero 2016.10.27 00:12:16
@incognito ergo sum: Ne haragudj, de te vagy a puhapöcs.
Ez nem az asszonyod hibája. Ő csak azzal él vissza, amivel láthatóan lehet neki és nem hagytad ott, nem fél tőled, szarik rád. Ő hamarabb lemondott rólad és nem volt bűntudata, miközben te még mindig magadat győzködöd, mert azt hiszed, hogy a végén jár valami morális különdíj majd.
Nem fog. Egy életed van, amiből szó szerint kihajítottál az ablakon 15 évet.
Nem olyan 15-öt, amikor még nem áll a farkad. Nem is olyan 15-öt öreg korodból, mikor már a sikeres hugyozásnak is örülnél, nem hogy az erekciódnak. Nem, te életed teljében pazaroltad ezt el és csakis magadat okolhatod.

Számold meg, hogy hányszor említetted a bűntudatodat, majd a legvégén tettél egy ajánlást mindenki másnak, hogy ne legyen bűntudatunk.
Olyan vagy, mint egy elhízott dietetikus vagy egy 4-szer elvált házassági tanácsadó.
Tessék, fogadd meg a saját tanácsodat és LÉPJ.
Párkapcsolati témák elemzése körül gyakran merül fel az alfahím, mint fogalom. Ő a hivatkozási alap, az irigyelt ember, akivé a többség válni szeretne, magára a fogalomra azonban újabb és újabb jelentésréteg rakódott. Most megpróbálom körbejárni magam az alfahímség mibenlétét. A biológiai…..
Espada Rodelero 2016.10.26 23:33:39
A nő reakció-résszel vannak problémák.
1. "Ennek oka, hogy a nők jó részét, az alfák észre sem veszik, és nem nézik nőnek."
Ez nem igaz. Sőt, annyira nem igaz, hogy nem is kell alfának lenni ahhoz, hogy magadon igazold az ellenkezőjét.
Nem azt mondom, hogy a bojlertestű nők jogosan reménykedhetnek, de a való életben elég sokszor választjuk mi férfiak a kényelmesebb, gyorsabb vagy kisebb ellenállást mutató megoldásokat. Természetesen egy alfa a jó puncira megy, ha teheti. Ha van ideje, pénze, de leginkább türelme a hercegnőkhöz.
Egy átlagos kategóriájú nő viszont ugyanúgy lyuk és arra, amire épp vágyik, tőle is megkaphatja, de nem kell órákig játszani hozzá a hős szerelmest. Ez nagy előny. Ezért van az, hogy az alfák sokszor átlag nőket húznak fel, akik szegények ezek után elhitetik magukkal, hogy fel lehet oda tolni az elvárások lécét.
Mi átlag férfiak is voltunk így, valljuk be szépen.
Volt, hogy rohadtul nem jött be a csaj, de látszott rajta, hogy könnyebben kapható és a fasznak van kedve manapság udvarolni a bizonytalanért.

2. " A másik ok, hogy amelyik nő kellő önismerettel rendelkezik, az a kellő időben fel tudja mérni, hogy képes e megtartani egy ilyen férfit és belátja, hogy nem üti meg a mércét."
Na ez az, ami lényegében mindig csak elmélet marad.
Ez azért is fura, mert nőktől is lehet ezt hallani, de ők is inkább csak győzködik magukat és azonnal lemennek pincsibe, ha az ilyen álompashee csettint.
Nincs meg a kellő önismeret, mert az ego nem képes elismertetni velük semmi olyat, ami negatívan hatna az énképre.
Elég jó példa erre, hogy ha megkérdezel 100 nőt, hogy ő az átlaghoz képest hova teszi a külsejét, IQ-ját, humorát, gyakorlatilag 0 lesz az olyanok aránya, akik átlag alattinak mondanák magukat.
A nők rettenetesen rossz ítélőképességére még két statisztikát mutatnék, de most fáradt vagyok kikeresni(de kérésre megteszem).
Az egyik egy OECD országokban mért elhízottsági felmérés és annak összevetése azzal, hogy magukat mennyire mondanák elhízottnak. A magyar nők ott valami 12% mondta magára, hogy elhízott, de a harmaduk volt az valójában. A férfiaknál ez az arány 22 és 26% voltak...
A másik statisztikát a legnagyobb USA-béli netes társkereső, az Okcupid csinálta, amiben felmérték, hogy a két nem hogyan ítéli meg a másik külsejét. A férfiak a nők külsejét illetően a standard normál eloszlás szerint osztályoztak elég precízen, miközben a nők a férfiak 80%-át(!) ítélték átlag alattinak.

3. " Ugyanakkor sajnos gyakori, hogy a nők jelentős része elhiszi, hogy Ő majd megszelídítheti az alfát, de ez vagy nem sikerül, vagy ha igen, akkor már számukra válik értéktelenné, az adott férfi"
Ezt nem csak az alfákra hiszik, ez a baj. Bárkire képesek azt hinni, hogy majd ő megváltozik. Sőt, a hitből konkrét követelés, elvárás lesz legkésőbb akkor, mikor terhes lesz a nő. Elég megkérdezni a nőket erről, meg fogják mondani: persze, mehetsz kártyázni a haverjaiddal mellettem is, akarom, hogy jól érezd magad vs. most, hogy gyerekünk lesz, hanyagolnod kell majd ezeket a rossz arcokat. Ha visszakérdezel, hogy hát nem ezt mondta a házasság előtt, akkor az lesz a válasz, hogy megváltozott a szituáció.
Ez csak egy példa volt, de a lényege az, hogy a nő simán eldobja a "szövetséget" veled és automatikusan a gyerekkel köt egy másikat és onnantól fogva semmi, amit korábban ígért, nem számít már, ha az útjába áll az új szövetségének.
Az elvárás, hogy majd megváltozik a férfi, lényegében azt jelenti, hogy ehhez könnyen adaptálódik majd, de valljuk be, hogy ezt hívjuk manapság papucsnak.

4. "A kérdés csak az, hogy az alfa férfiak alfa státuszuk megszűnése után nem maradnak e egyedül. Talán mikor érzik pozíciójuk gyengülését kikötnek egy tartós kapcsolatban"
A válasz az, hogy nem.
Az ember alfaként sosem fog megalkudni(max úgy csinál). Amikor mégis megalkuszik valamivel, azon a ponton ő már rég nem alfa.
Ha elég sokáig élt alfaként, nem is fog ráállni az agya a béta-férjéletre és le fogja tépni kísérleti láncait.
Nincs is nagyon értelme erre nógatni az ilyet, mert egyszerűen sokkal jobb 50 évesen meghalni sok puncit fogyasztva, mint 80 évig szenvedni egyetlen aszott punci alatt és ezen semmi sem változtat.
Ha valaki azzal jön, hogy de ha valami betegsége lesz, akkor ki fogja ápolni, azon csak mosolyogni lehet. Csakis az a nő marad ápolni, akinek nincs más választása, ez az igazság, ráadásul amint ápolásra szorul, maga alá csinál, az alfa többé nem alfa, mint azt írtam volt. Ez egyszerűen nem egy valid érv a házasság, a megállapodás mellett.

A megállapodást két dolog fűti:
A kényszer és az örökös vadászat unalma.
Egyik sem áll meg egy alfa esetében.
A határátkelés kétirányú dolog, hiszen éppen a Tárki minapi felméréséből derült ki, hogy elég sokan vannak azok, akik a kiköltözést követően vissza is térnek Magyarországra – hogy aztán egy részük megint felkerekedjen. Utóbbi csoportba tartozik Vicky és családja is, akik…..
Espada Rodelero 2016.10.24 23:45:46
@Határátkelő: Nos, akkor szarjál sünt.
A jelek szerint itt is mindenki csak akkor kíváncsi az igazságra, ha azt szép, csillámporos, polkorrekt csomagolópapírban kapja.
Gondolom az országunkat általánosan gyalázó, meg "jól tettétek" vállveregetésből minden mehet korlátlanul...

Ha van rá lehetőséged, kérlek tilts ki a blogról végleg.
Minden jót
Melegedő Mindent a melegszexről! 2016.10.17 00:03:13
Felhívásunkra temérdek kérdés érkezett a melegek szokásaival, világlátásával, mindennapjaival kapcsolatban. Előző cikkünkből sokat megválaszoltunk közülük, így már csak egy dolog maradt, amiről még nem beszéltünk: a szex! Ki, mit, hova, hogyan, hányszor? Tabuk nélkül! Nem is szaporítanám tovább a…..
Espada Rodelero 2016.10.17 16:32:59
@Annie Oakley: Értem, amit mondani akarsz, de akkor is van ezzel némi probléma. Az újabb generációknál, főleg nyugaton lehet ezt megfigyelni, akár 30% felett is lehet a magukat biszexnek mondók aránya. A korábbi generációknál ez elenyésző volt.
Most ezt lehet azzal magyarázni, hogy valóban ennyi homokos hajlamú él köztünk is és csak az elnyomó társadalmunk kényszeríti őket a hetero szerepbe vagy valami hülye divat terjed együtt a szelfivel, a plankinggel, dizájnerdrogokkal (jellemző, hogy mindhárom szót pirosan húzta alá a helyesírás-ellenőrző...)?

Bennem semennyire nincs hajlam erre, undorral tölt el a gondolat is, tehát hetero vagyok gyárilag. Ha ma lennék 14 éves, akkor lehetséges, hogy VV/Facebook/Fesztiválok Bermuda-háromszögében én is felszednék valami buzulós attitűdöt?
Ez az, amit nem értek.
Espada Rodelero 2016.10.17 17:36:12
@Márk_Márk: Ó, nem azt mondom, hogy mindenki szeresse a másikat, csak ha már bele akarsz lövetni valakit a folyóba, legyél szíves azt indokolni elfogadható, felfogható érvekkel.
Valamilyen szinten így meg tudom érteni a cigányellenességtől kezdve az antiszemitizmuson át Piréz-ellenes pogromokig mindent, csak a buzik ellen való erőszakosságot nem tudom mire vélni.
Oké, undorít, sose tennéd, de valljuk be, hogy egyszerűen nincs rá különösebb ok, hogy bántsd őket.
Nem szoktak buzi-hordák hetero kisgyerekeket késelni a parkokban, nincs olyan, hogy egy kigyúrt buzi elkap valakit a szombat éjszakai sötét utcán és leszopja, nincsenek egyenruhában masírozó meleg félkatonai egységek, nincsenek homokos tolvajok által lerabolt terméstől szenvedő falvak,stb.
Vagy csak én nem látok valamit?
Miközben érthető módon a kőkemény politika, a gazdaság, a britek esetleges kilépése, a menekültválság uralja az Európával kapcsolatos híreket, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a kontinens ennél jóval több is – népek együttélése. Olyan népeké, akik előszeretettel…..
Úgy vélem itt az ideje egy kicsit rávilágítani a közélet olyan szereplőire is, akik jelentős befolyással vannak tömegekre, a tömeg erkölcsre és elméletileg példát kellene mutatniuk az emberek számára nem csak azzal, amit mondanak, hanem elsősorban azzal, ahogyan élnek és viselkednek! Ráadásul ők is…..
A szavazatvásárlás jól bevált valutája, a rezsicsökkentés, a folyamatos kormánypropaganda hatására mára megkerülhetetlen fogalommá vált a magyar közbeszédben. A gazdaságilag fenntarthatatlan, jogsértő rezsiharc történetének pedig még nincs vége. Már a 2010-es választások…..
Mindannyian álmodoztunk már szuperképességekről. Repülés, láthatatlanság, ugrálás az időben és a térben, stb. Emlékszem, kamaszként, mindennél jobban vágytam egyetlen szuperképességre. Arra, hogy a tömegből észre tudjam venni a hozzám hasonló melegeket. Ezen kívül semmi más nem érdekelt. Mindig úgy…..
Espada Rodelero 2016.10.08 09:58:21
@Zephyrous: "Hetero vagyok, de a hetero embereknél is jó lenne ha kialakulna egy "jelnyelv", hogy az adott illető mikor foglalt/él párkapcsolatban vagy nem akar ismerkedni,"

Elmondom, hogy miért nem lesz ilyen sohasem. A nők rémálma az, hogy biankó csekként heverjenek az utcán, mert akkor mindenféle "szar pashee betalál náluk".
Nem véletlen a Tinder népszerűsége a netes társkeresőkkel szemben, mert ott lényegében előválogatják az embereket, hogy csak azok tudják megszólítani, akik megütik a mércét.
A jó öreg 80-20 szabály: a nők 80%-a csak a férfiak 20%-ával akar bármit is, a többiek meg vannak tűrve(amíg nem próbálkoznak semmivel, de csak addig).

Az ötletednek ha létezne egy upgraded verziója, ahol csak a jó pasiknak lehetne így üzenni, hogy "hé, szingli vagyok, gyere ide!", az már nagy sikert aratna.
Napi jó csaj Jennifer Lawrence 2016.10.03 15:20:34
Napjaink állítólag legmenőbb színésznője megosztó személyiség, ha azt nézzük, mennyire jó csaj. Nem egy klasszikus szépség, inkább az, aki azért tetszik, mert akár a szomszédban is lakhatna. Döntsétek el a képek alapján!..
Espada Rodelero 2016.10.06 20:14:40
@karandash: Érdekes nekem tetszik így, ahogy van.
Megnéztem újfent a leaked fotóit és nekem nagyon bejön ez a nő. Az arányai, a bőre, a mellei, a segge, a kis kalácsképe, a szája. Ez egy szép csaj, soha nem dugtam még ilyet(oké, túl érzékeny vagyok az arcra, mert anélkül a párductest nekem szart sem ér).
Ez a csaj vonzó, mert van benne valami természetesség, amit az "utcán látható" gyönyörűségekből hiányolok, de nagyon.

Az ideálom inkább egy Evangeline Lilly(épp itt van a háttérben), de ettől még Jenny szép nő.
Amikor valaki társat keres folyamatosan arról beszél, hogy milyen társra vágyik. Sokan azt is elmondja hogy milyen kapcsolatot keresnek. Az igazi kérdés csak az, hogy valóban tudja-e hogy ők milyen kapcsolatot keres. Ez már csak azért is izgalmas kérdés, mert nem tudhatod, hogy a másik ugyanazt érti…..
Van egy mondat, melyet több, idézeteket felvonultató oldalon is megtalálhatunk: „A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket!” De, hogy is tartja a mondás? Minden viccnek…..
Espada Rodelero 2016.09.27 11:14:13
Biztos Te is osztályoztad már a másik nem képviselőjét. Még nem? Akkor biztos láttál már olyan filmeket, ahol ezt tették! A legjobb csajok és pasik 10-ből 10-esek (ritka esetben akár 11-esek), míg akiket bottal sem piszkálnának meg, azok simán 1-est vagy 0-ást kapnának. Te hányast adnál magadnak? De…..
Espada Rodelero 2016.09.27 10:55:27
@Kerek Perec: Ez tényleg így van. Nekem sem tudták soha megindokolni, hogy az 160-as magasságukhoz miért is kevés az 170, ez csak úgy van, bocsika.
Ráadásul ez teljesen független attól, hogy kerekseggű vagy bojlertestű csajról van-e szó, soha nem találkoztam még egyetlen olyan alacsony nővel, aki ne ragaszkodott volna az 170(sőt, többnyire 175) feletti magassághoz.
Manapság szinte nem is létezik szexuális felvilágosítás. Ez azért érdekes, mert az internet korában azt hinné az ember, minden elérhető pár kattintással. Csakhogy hiába keresgéltem, magyar nyelven semmi használhatót nem találtam. A könyveim miatt sok tinédzser keres meg a szexualitással kapcsolatos…..
Espada Rodelero 2016.09.26 19:57:11
Szerintem a blogger naivabb, mint az általa pesztrált tinilányok.
Egyrészt pár éve még úgy cumizott le egy 15 éves kis babaarcú, hogy nincs az a felnőtt nő, aki a nyomába léphetne, másrészt ezek a csajok már messze nem olyan kis szendék, mint ahogy azt szeretnéd hinni.
Az meg, hogy a szülővel dumálja meg a szopást, eléggé nem életszerűnek tűnik és tudod miért? Mert egyrészt a szülők nagy része sem tud szinte semmit a szexről, de ami fontosabb, hogy zsigerből úgy reagálnak, ahogy te:
- Anyúú, mi a szex?
- Juj! A lényeg, a gumi. Gumigumigumi-gummmmi! Aztán meg az, hogy ne csináld!!! Soha, senkivel, jaj! De csak gumival ám!!!
Ja, mert az AIDS annyira el van terjedve itt, hogy ihaj, főleg a 14 éves kamaszok körében.
Persez ti is tudjátok, hogy a buzik, meg a drogosok közt van szinte csak, de inkább öntsük ki a gyereket is a fürdővízzel, a lényeg a védelem.
Baszki, azt tudod, hogy a HPV ellen a gumi sem véd? Na, akkor most mi van?

Úgy beszéltek nekik a szexről, mintha a nemi erőszak egyelőre még be nem tiltott ága volna.
Ha nem vagy képes elviselni a gondolatot, hogy a lányodat megkurják, szopik, élvez, ne-csinálj-gyereket. Ennyi.
Nem fogod tudni megállítani a felnőtté válásban, tehát csalódni fogsz.
Önálló emberré kéne nevelned, nem pedig tukmálni rá a saját félelmeidet.
De a legrosszabb, ha sikerrel jársz, mert akkor csak egy frusztrált, a szexet soha élvezni nem akaró, azt kizárólag árucsere-alapnak tekintő, frigid libát teremtesz, akit vagy felold valaki felnőttként, vagy úgy hal meg, hogy szerinte őt egész életében erőszakolták és sose érti meg, hogy másnak ebben mi az öröm.
Az anyák és az apák sem valók a szexuális felvilágosítás közelébe, ez a véleményem.
Espada Rodelero 2016.09.27 10:29:52
@tmm: Baszki, nézd meg az orvosi statisztikákat.
Persze, nem válogat a vírus, de kurvára nem ez fenyegeti legjobban a tiniket. Esélyesebb, hogy elbassza egy busz, miközben szopja a haverját a játszótéren...
A fertőzések kockázatot jelentenek, de igazából minden kockázatot jelent: kimenni az utcára, felszállni a vilire... vagy csak beállni a megállóba, lásd a Jaszain történteket), beülni egy kocsiba, elmenni szórakozni.

Ha mindentől félted, akkor ne csinálj gyereket és kész.
Viszont ha már csináltál, akkor ne homokba dugd a fejed, hanem készítsd fel a dolgokra: lesznek, akik csak meg akarják dugni, sőt sokaknak sikerülni is fog.
Magyarázd el neki, hogy milyen a szex, mitől jó, hogyan lehet jól csinálni, megtanulni élvezni(főleg, ha lányod van). Ha megértetted vele, hogy ez az egyik legjobb dolog az életben, akkor kezdhetsz neki a veszélyeknek és nem fordítva. A túlparázás miatt lesz minden szülői próbálkozás hiteltelen. ...Majd ha idősebb leszel lányom... hát nagy faszt, majd megy a barinőkhöz kérdezősködni, meg az internetre, majd leszökik a játszótérre egy cumira.
Arra nevelitek a lányokat így, hogy üzleti alapon kezeljék a szexet meg a testüket: odaadom neked, ha cserébe olyat adsz, amire én vágyom(buli, ruci, ücsi, fesztivál, műköröm...).
Hogy ez kinek jó, nem tudom.
Csak egy nagyon hülye ember hiheti, hogy jobb, ha a lányát egy diszkó vécéjében csinálják meg, mint otthon, a saját ágyában, ahol biztonságban érezheti magát.
Attól, hogy a te fejedben a 18-as szám ragyog fényesen, ő még éppen úgy tini lesz 14 évesen és éppen úgy tele lesz hormonokkal, mint mi voltunk.

És ha fiad van, lehet, hogy homokos kilengései vannak épp, sőt talán az is, akkor sem érdemes "átnevelned". Ha te nem vagy buzi, nem fogod tudni segíteni, érdemes hát valaki olyannal beszélgetnie, aki ugyanezen átment. Ott olyan gyakorlati kérdések is felmerülnek, amiről csak találgatni tudsz heteroként.
A világ, amiben élünk, gyorsan változik. Ami tegnap tabu volt, mára természetessé válik, öröknek hitt igazságok dőlnek le és válnak avíttá és ódivatúvá. Egyre inkább így van ez a nők és a férfiak projektekben, informatikában betöltött szerepével: évről évre egyre kiegyenlítettebb a nemek aránya a…..
A net és a magazinok intim rovatai ontják a több éves párkapcsolatban unatkozó férfiaknak és nőknek az ostobábbnál ostobább tanácsokat nemi életük fellendítése céljából. Vegyük sorra melyek a legközhelyesebb és legkártékonyabb javaslatok, amivel garantáltan nem változik semmi a hálószobában. Végy…..
Espada Rodelero 2016.09.24 12:54:48
@d.j: ÉS lőn :D
Valahogy tényleg nem hiányzik a női érveléstechnikából a tévedhetetlenség illúziója.

Szóval ha egy nő elhízik, az kizárólag annak a következménye, hogy a férfi nem törődött magával.
Fontos egyrészt a kizárólagosság a kijelentésben, másrészt az események sorrendje, a kauzalitás.

Ha az elmédben képtelen összeállni egyetlen olyan scenario is, ahol a férfi nem hibás egy kialakult helyzetért, akkor valljuk be, hogy nem sok értelme van bárkinek is vitáznia veled.
Nem azért, mert rossz vagy, hanem csak mert valamire képtelen.
Mint egy színvakkal vitázni az őszi divatról.

Ez van ma. A feminizmus az önkritika legutolsó cseppjeit is felszívta a nőkből, akik többsége tényleg fizikailag is képtelen mást látni, mint ami az önigazolásait támogatni képes.
Ami azon kívül van, az biztosan hamis, sőt nőellenes.

De most egy komoly kérdés. Te hallottál valaha nőt úgy nyilatkozni, hogy "meghíztam, csúnyább lettem, jaj, félő, hogy
tényleg elhagynak vagy megcsalnak"? Esetleg olyat, hogy "nem vagyok hajlandó szopni és némileg érthető, ha a férjem máshol fogja keresni a kielégülést"?
A nőkben szemernyi kétség nincs önnön nagyszerűségük felől, még ha hatalmas változásokon is mentek keresztül az idők folyamán: fiatal vagyok, imádj a jó seggemért. Megöregedtem, már nincs jó seggem, de most már valami másért lesz kötelező imádnod, mondjuk mert adtam neked gyereket. Ha nem adtam neked gyereket, akkor is kimostam a szaros gatyáidat és várt itthon a meleg kaja. Oké, ha nem is várt meleg kaja, mindig dugtam veled. Oké, ha nem is mindig, de...
Sosem lehet kifogyni a relativizáló érvekből.
Az okot, hogy miért "muszáj" valamit a férfinek, annak alapján határozzák meg a nők utólag, amit elértek és soha nincs meg az a gondolat, hogy ha valami elmúlt, nem teljesült vagy a nő elmulasztott, amiatt esetleg épp az ellenkezőjére lehetne jogosult.
Soha semmi kétség nincs abban, hogy amit a nő megmagyarázott saját magának, azzal a férfi esetleg nem érthet egyet.

Jelzem, nem azt mondom, hogy nincs olyan eset, amit te mondtál, de az ellenkezőjét, a fordított felállást viszont soha egy nő sem ismerné el, ha magáról van szó.
Ha másik nőről, akkor már igen, talán.

Pl. Szemét férjem elhagyott minket, kiszedem hát belőle az utolsó fillérjét is vs. jaj szegény kisfiam, az álnok kígyó volt felesége a gyerekre hivatkozva zsigereli ki.
Ugyanaz a szitu, csak a nők szerint az igazság pont azon az oldalon van, ahol ők is.
Ezek senkinek másnak nem tűnnek fel?
Melegedő Mire gerjednek a nők? 2016.09.20 19:30:15
Előző, nagy vihart kavart cikkünk arról szólt, miről hazudnak a nők az ágyban. Mivel férfi olvasóink részéről közfelháborodás övezte állításainkat, megkérdeztük a hölgyeket a szexuális szokásaikról. Íme a kérdőívünkre kapott válaszok, amikből minden kiderül!..
Espada Rodelero 2016.09.22 11:28:47
@ueszti: Pistának valóban vannak problémái, ezt mindenki tudja, látja, de ettől még a feminizmus(és a vele természetszerűen szövetséges homokos lobbi) akkor is A sötét oldal. Pista nem tehet arról, hogy ilyen lett, de arról sem, hogy néha véletlenül vannak valid meglátásai. Ahogy mondani szokás, az álló óra is a pontos időt mutatja napjában kétszer is...

A fenti kommentek egész sora teljesen logikus és komoly kérdéseket feszeget, melyek rávilágítanak a poszt hiteltelenségére, érdekeltségére. Önmagában nem csak a "homofób-fób" kiszólások miatt problémás, hanem a felmérés részleteinek nem ismerete miatt is.
Ha csak abba belegondolsz, hogy a megállapításai alapján minden(sic!) nő imádja adni az orális szexet, akkor a gyakorlatban mégis miért van annyi szopni nem hajlandó nő?
Hibahatár, mi...?
Lássuk be, hogy a poszternek előbb voltak meg a kezében az eredmények(az "ítélet", lásd. Tanú c. film) és ehhez kreált egy megfelelő mintát és egy megfelelő felmérést.

Az egészből annyit kell megállapítani, hogy a melegek is csak annak a statisztikának hisznek, amit maguk hamisítottak...
Espada Rodelero 2016.09.22 12:45:40
@ueszti: Az az igazság, hogy nem hiszem, hogy volt férfi, aki komolyan vette az írást. Igazából nem is nagyon értem, hogy a poszter mit akart elérni.
Miért szaporodtak fel ennyire a kizárólag nőket mentegető posztok? Olvastál bármit is az elmúlt egy évben, ahol a nők kötelezettségeit firtatták?
És azt hiszik, hogy ezzel jót tesznek a nőkkel?
Miért nem magyarázzák el nekik, hogy csak ők tudják megerősíteni a hüvelyizomzatot, hogy hüvelyi orgazmusuk is legyen, más nem tudja. Miért jobb az, hogy ha nincs orgazmusod, nyugodj meg, az kizárólag a férfi hibája?
És ma ez folyik mindenhonnan, meg a fat-acceptance, szőrős láb, viselkedj nyugodtan férfiként, mert YOLO...

Pista a magyar internet Kamasuka-ja. Tisztelem, hogy utolsó töltényig harcol, de nevetek rajta, mert a puska fából van, tölténye sosem volt...
Átérzem a fájdalmát, de ettől még a MGTOW csak a feminizmus ellenpólusa, explicit nőgyűlölet, nem az igazság útja.
Egy régi vicc poénja volt, amit ma már senki sem mesél.  Az egyedüllét a vicc személete szerint nem baj. Egy alkalommal, amikor magam alatt voltam, egy távoli rokonom írt, kérdezte, hogy vagyok. Épp sajnáltam magam, így elpanaszoltam, hogy elvesztettem az állásom, anyukám beteg és így tovább.…..
Espada Rodelero 2016.09.22 10:57:07
@nem a szőke: Ebben van valami, de talán tényleg nem csak alkat kérdése, hanem hogy mit tapasztalt meg az ember az élete során.
A nők jóval hajlamosabbak az érzelmi függésre, míg például én, férfiként egyáltalán nem. Az a sokéves tapasztalatom, hogy a nők olyanok, mint a forgószél és egyszerűen nem lehetnek stabil alapjai egy férfi életének. Aki saját magára építkezik és a nőkre csak mint opcionális, csereszabatos extraként tekint, az egyrészt megtanulja élvezni, nem csak elfogadni a magányt, másrészt a stabilitása igen komoly vonzerőt jelent majd a nőknek.
Másként működik a két nem és az a gyakorlat, hogy ha egy férfi teljesen átadja magát és kizárólag egy nővel lesz képes egységet alkotni, akkor őt kihasználják, kifacsarják, összegyűrik és kidobják.
A 10, majd a 20 éves érettségitalálkozóm kiválóan demonstrálta ezt. Az egyedül élő volt (férfi)osztálytársaim jelentősen jobban álltak anyagilag, egészségügyileg, az alkohollal és a ráncokkal is.
A nőkre ugyanez nem vonatkozott.
Nagyon rossz sajtója van az egyedüllétnek, pedig ez indokolatlan.