Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humortalan perscheid karikatúra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Szilvay Gergely vezércikkben tudatta a pártállam támogatóival Pennsylvaniában 2.9 százalékkal vezet Donald Trump.      A valóság az, hogy az Insider Advantage nevű B- os cégnek volt tegnap egy mérése, 400 valószínűsíthető szavazóval. Következtetéseket vontak le ebből a fekete szavazók…..
         Dr. Megadja Gábor a Loyal együttes gitárosa évi 6.6 millió forintot kap tanácsadásért Demeter Szilárdtól a Loyal együttes basszusgitárosától, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójától. Ez a 6.6 millió forint jelenleg egy egyetemi professzor évi fizetése Magyarországon. Dr. Megadjának…..
humortalan perscheid karikatúra 2020.08.10 12:20:36
@combo: A listán én is régóta gondolkozom, de kb 10 éve már heti egy oldal összejött volna, most simán napi egy oldal.
De tételesen akarom, hogy jól látszon amikor gátlástalanul lehajolnak az apróért is átgázolva mindenen és mindenkin:

-Ferihegy, Földrajzinév-bizottság
-Alkotmánybíróság, néhány nem teljes egyetértés után
-Magánnyugdíj, Selmeczi Gabi (ki emlékszik már rá?) mint eldobható pajzs, megvédjük, hopp mégis elvettük
-Magánnyugdíj, személyes állami nyugdíjszámlák, soha nem lett belőle semmi, nem is gondolták komolyan, ki emlékszik mág rá?
-Összes stadion, csarnok, focipálya teljes listája, a legkisebbekig: még a 800 fős kis alföldi falucskámba is került egy műfüves kivilágított kispálya, teljes fűtött gyepes nagypálya és egy társasház méretű 2 emeletes öltözőkomplexum. De nincs aki használja mert a faluba vezető úton még a traktor is lábujjhegyen tud csak bejutni, buszmegálló 20 éve összedőlt...
-
-

szóval ilyen teljes mindenre kiterjedő listát egyszer elkezdtem, de egészen hamar belefáradtam és sírnom kell tőle.
                     "Én tüstvérem Kötöny, kié megkegyüllé én jumhum olélottya,            hodon ülé hiát, de így hiátattal, Karmelitába'.                Mer hodon biozon szovo, mogomnok volék, mogyori orczájot, székölyi orczájot, lófőni orczájot,             mogyori teremtővé Uromk Istentül,…..
humortalan perscheid karikatúra 2020.07.10 12:06:56
@balmoral: off
Az ultit kikérem, ahhoz bőven szobahőmérséklet feletti, de legalább tisztességes pálinkafokot jócskán meghaladó intelligencia szükségeltetik.
Ennek meg a feketepéter is túl sok lehetőséget tartogat.
     Bayer Zsolt az egész életét a zsidók, cigányok és biciklisták elleni uszításnak szentelte, most a székesfőváros összes piszkos kis Fidelitas-os karrieristájával együtt tüntet amiatt* mert egy evolúciótagadó  sajátos tudományfilozófiát követő, homofób tradicionálisan gondolkodó, fundamentalista…..
   Az élet soha nem igazságos     biztonságos  válaszolta piszchotapa badvarom (drága jogi képviselőnk, ez most itt az utolsó ajánlat) Palkovics arra a kérdésre, hogy mi lesz ha tudományos kutatók fogják elhagyni az országot a bizonytalanság miatt. Sok mást is mondott ez a piszchotapa badvarom,…..
A hozzá nem értő hályogkovácsok bugyutábbnál bugyutább, az internetet elárasztó írásain lehet mosolyogni, lehet bosszankodni, de van egy pont, ahol a szakértőként tetszelgő kóklereknek megálljt kell parancsolni. Egy friss írás (jelen poszt megjelenése előtt 3 órával publikálták) ugyanis néhány…..