Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulopadam

15 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta vagyok azon az állásponton, hogy korunk politikai folyamatait leginkább a szélsőséges nézetek határozzák meg. Miközben a szélsőjobboldali eszméket konzervatívnak és nemzetinek hazudják, az egykor szép és követhető liberális gondolatokat a politikai korrektség erőszakosságával mérgezték…..
A két oldal egyre távolabb egymástól, egyre kevesebb a megértés, egyre kevesebb a megérteni akarás. Jó, talán lehet, hogy nem egyre kevesebb, de kijelenthető, hogy kevés. Mert - úgy tűnik - tényleg csak két oldal létezik. Főleg ott, ahol két párt (vagy két politikai tömb) versenyez egymással a…..
fulopadam 2021.01.11 14:40:01
@másik különvélemény: A tiltás megtörtént.
fulopadam 2021.01.11 15:24:12
@matyas.kiraly_2: :D :D :D Hát ez rohadt jó...
fulopadam 2021.01.11 15:24:52
@eßemfaßom meg áll: Megtaláltad a lényeget.
Szombat este végre kialakult az amerikai elnökválasztás végleges eredménye. Biden győzött, az öröm pedig hatalmas, mind a magyar ellenzékben, mind a nyugati mainstreamben. Ez teljesen érthető. Bár számomra erősen kérdéses lett volna, hogy elmenjek-e szavazni (ahogy 2016-ban is), valószínűnek tartom,…..
fulopadam 2020.11.09 21:45:11
@birkamenet: tőlem maradhat akkor a komment, de ugye te is tudod, hogy nem igaz...?
fulopadam 2020.11.09 23:32:34
@hannibal_barcas4: Téged ez boldoggá tesz? Sajnállak.
fulopadam 2020.11.10 00:22:59
@hannibal_barcas5: Figyelj, neked 15 perc új fiókot csinálni meg írogatni, nekem 2 másodperc törölni. Nem nekem rossz. Jó éjszakát.
Nem is tudom, hogy jutott most ez eszembe. Pont most, mikor ülök a teraszon, végre valahára megjött a meleg, nyárias idő, és a hintaágyon üldögélve mégiscsak elgondolkoztat valami. Valami borzalmas, valami hatalmas. Szóval ülök a hintaágyon, csendben, békésen, nem messze tőlem a macskám nyávog, a…..
Üvöltés, rongálás, gyújtogatás, erőszak; instasztorik, mosolygós GIF-ek meg felszabadulás emlegetése. Egészen hihetetlen, ami most az óceán túlpartján történik. Nem csak ott, itt is. Az „itt” alatt persze Európát értem: Franciaországot, Angliát, ahol több tízezer ember képes összegyűlni, ha valami…..
A demokrácia rendszerére keletre kacsintgatva nemet mondó korrupt kormányok eszköze mindig a keleten már jól bevált erőszak. A huszadik század mély mocsarába süllyesztett népek szemeit eltakarja a sár, miközben orosz beszéd hallatszik és száll a fullasztó szivarfüst. A szivarozók a mocsár mellett…..
Dávidföld.blog.hu Hangulatok... 2020.01.11 11:24:02
 ..
Azelőtt csak Európában voltam. És igaz, nem egy és nem kettő ország határát léptem már át, mégis, ezek az országok valahogy alig különböztek egymástól. Persze Csehország és Spanyolország messze nem ugyanolyan, de az európai országokban mégis rengeteg közös dolog van. Szóval ideje volt megismerni egy…..
A MENETRENDEK MEGVÁLTOZHATTAK, ELKÉPZELHETŐ, HOGY AZ INFORMÁCIÓK MÁR NEM AKTUÁLISAK! Forrás: https://archiv.ddkk.hu/hu/komlo-varos-helyi-autobuszjaratainak-menetrendje..
A MENETRENDEK MEGVÁLTOZHATTAK, ELKÉPZELHETŐ, HOGY AZ INFORMÁCIÓK MÁR NEM AKTUÁLISAK! Forrás: https://archiv.ddkk.hu/hu/komlo-varos-helyi-autobuszjaratainak-menetrendje..
Éjfél. Nyári éjjel. Ahogy általában, ma is későn fekszem le. Ekkor megjelenik egy hír a klímaváltozásról. Ahogy az átlagos, lusta user teszi, a cikkre kattintás helyett maradok a cím és a kommentek elolvasásánál. Persze előtte egy ’szomorú’ emojis reagálás. A kommentek átolvasása közben – mintha…..
fulopadam 2019.07.03 13:19:15
@midnight coder: nyílván nem kell szeretni a zöldeket, ha emellett még ugyanúgy fontos marad a környezetvédelem, és a klímaváltozás elleni harc.
fulopadam 2019.07.03 00:06:14
@Komment HUNter: a szélsőjobbos populisták tagadják a klímaváltozást. Pedig létezik. Ez abszolút igazság...
2019. május 10-e, péntek. Záporok, zivatarok több helyen az országban. Na meg gyönyörű gomolyfelhők... Így ez a nap tökéletes volt felhőfotózásra. Íme az eredmény: Fülöp Ádám János..
Így a hószezon kapujában egy kis összeállítást csináltam. Nemrég pont láttam egy videót, amiben az 1987-es nagy havazásról volt szó, ezért gondoltam összehasonlítom az elmúlt évek egy-két nagyobb havazásával a GFS archiv térképtárának segítségével.Az első 3 térkép 500hPa-on mutatja a geopotenciált,…..