Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpádházy Saul

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
Rezsi Szilárd keresztet vet és gyűlöletet arat. Már pénteken a reggeli péksüteményem és gyümölcslevem megvásárlásakor éreztem - nem volt ugyanis a hűtőpultban fagyasztott velőspacal -, hogy ebből gond lesz. Ilyet Csepelen egyetlen élelmiszer bolt nem tehet meg. Tegnap pedig ez fogadott: Most már…..
A budapesti lakásárak alakulása az elmúlt években központi témává nőtt. Hírek tömegei jelentek meg arról, hogy mennyire elszálltak a fővárosban az árak. Sajnos vagy nem, de ez valóban realitás. Van azonban egy jó hírünk, még mindig lehet megfizethető otthonokra bukkanni!…..
A határátkelés egyik alaptétele, hogy a külföldön megkeresett pénzt jellemzően ott is költi el az ember, ezért nem szabad átszámolgatni forintra, illetve szabadni szabad, csak semmi értelme. Hiszen egy 1500 eurós (nagyjából 450 ezer forint, hogy csak azért is átszámoljam most az egyszer) fizetés…..
Árpádházy Saul 2017.05.14 08:05:51
@Demi78: így igaz. a szolgáltatások ára pedig Magyarországon is megy felfelé, egy autószerelő óradíja 5-6000 minimum.
Egy kis hiba és oda a család fél fizetése.
Franciaországban kifizeted és marad 5-600 ezred.
A nagy sikerű jobbikos plakátkampány lehetett az utolsó csepp a Fidesz poharában, ugyanis április végén bejelentették, gyorsan, rendeleti úton szabályozzák a közterületi megjelenéseket. Hogy ki jár ezzel jól? Kitalálta. De a színfalak mögött lehet, egy nagyobb, egy minden eddiginél letaglózóbb terv…..
Az Unic UC46 névre hallgató hordozható projektor az az  okoskütyü, amit elég csak egyszer kipróbálnod ahhoz, hogy soha többet ne akarj nélküle élni. Maga az eszköz kisebb méretű, mint egy iPad, s a pillekönnyű súly is csak előnyére válik. A stílusos kivitel, a különleges élek bizony szemrevaló…..
Árpádházy Saul 2017.05.08 10:19:09
Kezdő turistáknak tökéletes célpont lehet Róma, mivel itt minden arra késztet minket, hogy új és grandiózus látnivalókat keressünk fel később a nagyvilágban. Tapasztaltabb utazóknak is sokat nyújthat a város a főbb látványosságok mellet, mivel elképesztő, hogy mennyi részletet fedezhetünk fel,…..
Varga Zoltán 1968. október 11-én elhagyta a Mexikói Olimpia helyszínét, és ismeretlen helyre távozott. Varga tagja volt az 1964-ben ötkarikás játékot nyert labdarúgócsapatnak, s négy évvel később jó eséllyel pályázott az újabb címre. Ekkor még csak 23 éves, ünnepelt sztár a Ferencvárosban, mégis…..
35 év után ismét Oscar-díjat kapott egy magyar film, a Saul fia nyerte el a legjobb külföldi filmnek járó szobrot. Nemes Jeles László első filmjét a Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ott rögtön négy díjat nyert, és már akkor mindenki Oscar-szereplést kezdett emlegetni.  Magyarország gyorsan be…..
Töretlen Magyarországon a hamburger láz, szinte minden étterem felveszi lassan a kínálatába a jó öreg húst két pogácsa között. A címben szereplő hely nem ma kezdte a szakmát, itt a burger alapból az étlapon volt, méghozzá a gyorséttermi vonalat képviselve. A McDonald's-on és Burger King-en kívül…..
Saját beismerő vallomása és a Szegedi Táblabíróság ítélete szerint Szabó Zoltán négy nőt gyilkolt meg az elfojtott agresszióval teli alföldi tanyavilágban. A balástyai rémként elhíresült sorozatgyilkos minden bizonnyal Magyarország legújabb kori bűnügyi történetének legnagyobb médiaszenzációja volt.…..
Árpádházy Saul 2016.02.15 12:04:33
@Intimitás Gourmet: vizsgálgatás helyett inkább fel kellett volna akasztani a mocskot. csak edddig több mint 70 millióba került az adófizetőknek a szemétládát életben tartani a Csillagban, és simán kiszabadulhat ha valami vis major történne, ne adj isten háború, vagy Strassburgban kitalálják hogy embertelen az életfogytiglan...
Árpádházy Saul 2016.02.15 13:00:38
@$pi$: haha, bármelyik BKV járaton 10 emberből 8 ilyen...