Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvanka60

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegen tették fel már ezt a kérdést. Nem tudom hogy van-e szabály erre...de az biztos, hogy mint minden más esetben is, fontos hogy tudjuk mit szeretnénk, legyen célunk! Döntsük el mi a legfontosabb. Mindent nem akarhatunk egyszerre, azonnal.  Mikor felkeresnek, hogy egyedi ékszert…..
Ásvány ékszer, anya lánya ékszer, egyedi ékszer, kézműves ékszer   Nem tudja, hogy milyen ajándékot vegyen gyermekének, vagy kedvesének ? Remek ajándék lehet például egy ásvány ékszer, melyet lehet viselni a hétköznapokban, vagy máskor is. Ha medál, karkötő, gyűrű, vagy fülbevaló egyedi…..
Agyi funkciók serkentése: amazonit, hegyikristály, tejkvarc, ametiszt, labradorit, sugilit, zafír, türkiz Allergia: aventurin, labradorit, akvamarin, borostyán, kalcit, lepidolit, danburit Általános tisztítás: hegyikristály, tejkvarc Alvászavar ellen: aventurin, krizopráz, hematit,…..
Múlt hétvégén voltunk babalátogatáson bátyáméknál Dunaharaszti városában. Nagyszerűen ment a dolog, a kissrác 5 hónapos kis tünemény.A probléma az M3-as autópályán kezdődött odafelé, amikor fater kicsit megtolta a gépet, 150-160 km/h sebességet sajtolt ki szegényől. Tudni…..