Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Eszti

318 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miss Eszti Homofób a magyar ember? 2021.06.22 19:51:29
NEM!..
  Tisztelt Péter Eszter! Köszönöm a megkeresését, küldöm Önnek a kérdésekre adott válaszaimat: Önnek van-e személyes ismerősei között transznemű ember?  Nincs. Mit gondol? Saját érzése szerint mennyire járatos az LMBT+ mozgalommal kapcsolatos kérdésekben?  Azt gondolom, hogy alapvetően…..
Kedves Eszter! Köszönöm megkeresésedet. Alábbiakban küldöm kérdéseidre adott válaszaimat. Üdvözlettel, Rónai Sándor Önnek van-e személyes ismerősei között transznemű ember? Nem csak ismerősöm, de távoli rokonom is van, aki transznemű. Mit gondol? Saját érzése szerint mennyire járatos az LMBT+…..
Miss Eszti Március 15. 2021.03.15 06:00:00
Mióta újra felvettem a blog fonalát azóta tervezem, hogy megírom ezt a cikket, és mikor lenne erre jobb alkalom, mint éppen most. Amiről beszélni szeretnék az az általam identitáscsomagnak nevezett jelenség. Személy szerint rettenetesen elegem van abból, hogy a jobb és a baloldal felosztotta maga…..
Március 7.   Az úgynevezett melegpropaganda teljes betiltása után most a biszexuális és a poliamor propaganda felé fordult az orosz kormánypárt figyelme. Mivel az országban  drasztikus népességcsökkenés várható, a kormányzat úgy gondolja, hogy nem hagyhatják tovább mérgezni a fiatalok lelkét a…..
Miss Eszti A kedvenc alapozóm 2021.03.13 19:08:11
Mielőtt belevágnék meg kell mondanom, hogy a sminkelés mind a mai napig olyan terület számomra, amin ugyan már tettem kirándulásokat mégsem merném azt mondani, hogy akár csak egy kicsit is értek hozzá. A blog indítása óta többször is felvettem a kapcsolatot sminkesekkel, de minden ígéret ellenére…..
Miss Eszti A saját történetem V. 2021.03.12 07:25:22
Eltelt néhány hónap, mire feldolgoztam az eseményeket. Sikerült egy nagyon jó új munkahelyet találnom, és ami addig soha, sikerült fogynom több mint 20 kilót és elkezdtem komfortosan érezni magam a bőrömben. Ez egy olyan időszaka volt az életemnek, ami viszonylagos gondtalanságban telt. Kerestem…..
Tisztelt Péter Eszter! Levelét köszönettel megkaptam. Kérésének megfelelően küldöm a kérdésekre adott válaszomat: Önnek van-e személyes ismerősei között transznemű ember?  Igen.  Mit gondol? Saját érzése szerint mennyire járatos az LMBT+ mozgalommal kapcsolatos kérdésekben?  Tisztában vagyok a…..
Tisztelt Péter Eszter! Köszönjük a megtisztelő megkeresést. Engedje meg, hogy az MSZP Országgyűlési Képviselőcsoportja nevében Gurmai Zita, frakcióvezető-helyettes válaszait továbbítsuk. Frakcióvezető-helyettes asszony szakpolitikusként sok éve foglalkozik a  nőket érintő ügyekkel, a meleg és…..
BOLDOG NŐNAPOT MINDNKINEK! https://misseszti.blog.hu/ A  Toronto Trans Sisterhood képe    ..
Február 28. Donald Trump első leváltását követő nyilvános beszédében gúnyolta a transz sportolókat és azt hangsúlyozta, hogy tönkre fogják tenni a női sportokat. Ghána elnöke kinyilvánította, hogy amíg ő hivatalban van, biztosan nem fogják legalizálni országában a melegházasságot. Március…..
Nemrég közöltem egy fordítást, ami egy friss amerikai kutatásról szólt. A cikk ITT olvasható. Arra gondoltam érdekes lenne ugyanezeket az adatokat, illetve arányokat a magyar népességre vetítve is megnézni: A kutatás szerint az USA lakosainak 5,6%-a vallja magát az LMBT+ közösség tagjának. Ami…..
Miss Eszti 2021.03.07 18:47:47
@rozsaszingumibugyi: Abszolút igazad van. Egyesével egyáltalán nem érdekli ez az embereket, nem is nagyon zavar senkit, de ha ketten-hárman vannak, akkor mindenki űgy érzi, hogy neki a homofóbiáját kell demonstrálni. Nekem az is egy nagyon vicces tapasztalatom volt, hogy amikor társkeresőztem naponta vagy 20 pasi akart elcsábítani ennek 98%-a magát heteronak vallotta az adatlapján, pedig tudhatta mi a helyzet, mert nem árultam zsákbamacskát.
    Az előző részt azzal zártam, hogy ki tudtam mondani, hogy crossdresser vagyok. Ehhez lenne még egy- két gondolatom. Gyakran hallani azt, hogy az LMBT+ emberek rejtőzködnek, ami Magyarországon igaz is. Ugyanakkor itt érdemes megemlíteni, hogy egy ilyen embernek kétszer kell előbújni, és azt…..
Miss Eszti 2021.03.07 18:43:49
@rozsaszingumibugyi: Nyigodtan felhasználhatod bermelyik tartalmamat. Örülök, ha tetszik és ha értéket találsz benne.
Tisztelt Péter Eszter szerkesztő!Köszönöm levelét és a Miss Eszti Blog érdeklődését ezekkel a valóban fontos kérdésekkel kapcsolatban.Önnek van-e személyes ismerősei között transznemű ember?Igen, vannak transznemű barátaim, mindig is sokat tanultam tőlük bátorságból és kitartásból.Mit gondol? Saját…..
  Február 22. Az USA-ban döntés született róla, hogy nemsokára bevezetik az útleveleken és minden szövetségi személyes okmányon a harmadik „X” nemet. Sydneyben a „Keresztény Élet Számít” vallásos csoport ima akcióval próbált megakadályozni egy közterületen rendezett meleg…..
Maggie Baska cikkének fordítása Minden eddiginél több amerikai azonosítja magát LMBT+ -ként, a Z generáció minden hatodik tagja tekintik magukat nem heteroszexuálisként. Becslések szerint a felnőtt amerikaiak 5,6 százaléka LMBT+ embernek vallja magát egy új Gallup-jelentés szerint. Ez a tavalyi…..
SZLOVÁKIA GYŰLÖLETBESZÉD Augusztusban a „FUCK LMBT” feliratot ellátott festettek a pozsonyi Lafranconi hídra. Ugyan ezek az emberek nem sokkal később a főváros egy másik helyén jelentek meg. Matúš Vallo polgármester eltávolította a feliratokat, és azt mondta: „Nem fogunk tolerálni semmiféle…..
Kedves Eszter! Köszönöm leveled. Az általad feltett kérdésekre a következő válaszokat tudom adni: Önnek van-e személyes ismerősei között transznemű ember? Nem tudok arról, hogy személyes ismerőseim között van-e transznemű. Mit gondol? Saját érzése szerint mennyire járatos az LMBT+…..
Február 15. A Brit kormány olyan törvény elfogadását tervezi, ami jelentős pénzbüntetéssel sújtaná azokat az egyetemeket, amelyek kirekesztő viselkedés, vagy gyűlöletbeszéd miatt bocsájtanak le valakit. Ezzel egyidőben jött a hír, hogy Nagy-Britanniában rehabilitálják azokat, a veteránokat…..
Miss Eszti If Found 2021.02.20 14:15:08
  Korábban is írtam már játékokról, és tudom, hogy ilyenkor nagyon tudok lelkesedni, de most egy igazi kis csodára bukkantam! Az IF Found egy fiatal transznemű leányzó, Casio életének egyik válságán vezeti végig a játékost, illetve az olvasót. A történetről ennél többet nem is akarok mondani, mert…..
  Miután elköltöztem otthonról abban reménykedtem, hogy jobbra fordul az életem. ez részben meg is történt, mert végre kikerültem az otthoni légkörből, ami óriási felszabadulás volt számomra. Ellenben Sopronba mentem egyetemre, ami az egyik legkonzervatívabb hely az országban. Lehet, hogy csak én…..
Miss Eszti 2021.02.20 13:45:47
@rozsaszingumibugyi: Köszi az észrevételt. Nem is akarom így hagyni, csak még nem találtam megfelelő kinézetet, de majd valamikor kicsinosítom a lapot.
ÁRUKHOZ ÉS SZOLGÁLTATÁSOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS Decemberben az Egyenlő Bánásmód Hatóság (ETA) megállapította, hogy egy szálloda megkülönböztetést gyakorolt, amikor megtagadta a Pécs Pride-ot szervező helyi civil szervezet rendezvényének megrendezését. MENEKÜLTEK Július 16-án az Emberi Jogok Európai…..
Önnek van-e személyes ismerősei között transznemű ember? Nincs. Mit gondol? Saját érzése szerint mennyire járatos az LMBT+ mozgalommal kapcsolatos kérdésekben? Közepesen, az “átlag” képviselőnél talán jobban. Mennyire tartja Ön fontosnak a jelenlegi helyzetben a transzneműekkel…..