Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsu5

19 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benyomások LOVE 6 2016.07.17 11:48:24
Julinak a fia elválása után, Mirkótól való elválás jelentette a másik nagy megpróbáltatást, de tartotta magát egészen addig, amíg a vonat zakatolása egyre messzebbre nem röpítette boldogsága színhelyétől…                                                                                      …..
Benyomások LOVE 5 2016.07.17 11:39:11
                                    Az autó csendben suhant az országúton az asszony és gyermeke számára ismeretlen ország ismeretlen faluja felé. Ahogy visszagondolt rá, Juli számára még mindig hihetetlennek tűnt az alig pár órája lezajlott esemény. Az, hogy miután felmentek a szobába elmondta…..
Benyomások LOVE 4 2016.05.16 13:05:39
  A férfi ébredés után lassan magához tért és rádöbbent, hogy feleségének sikerült túljárnia az eszén. Nehezen ismerte be, de kénytelen volt önmaga előtt tisztázni, hogy életében először őt verték át. Ettől csak még jobban erőre kapott benne a düh, s tudta, hogy addig nem találja helyét a világban,…..
Benyomások LOVE 3 2016.03.27 11:58:35
Juli férje nem tréfált.  Nap mint nap bement feleségéhez, hogy megtörje ellenállását és végképp betörje akaratát. Az a férfi  volt aki szeretett a nőkön uralkodni, és most veszélyben érezte az eddig felépített domináns szerepét. Egyre jobban ráérzett az uralkodás adta hatalom ízére, s egyre jobban…..
Benyomások LOVE 2016.03.27 11:58:25
Van valami az életben, ami  befolyásolhatatlan, ugyanúgy elmúlik akár jó, akár rossz , nem  számít ha szegénynek születtél vagy netán gazdagnak,hatalmad van vagy nincs, északon élsz  vagy délen, nőnek vagy férfinak szólítanak… Igen, az IDŐ! Végtelen, bár az ember megpróbálta keretek közé szorítani,…..
Benyomások LOVE 2 2016.03.27 11:58:22
Az éjszaka fájó emléke még élénken élt az asszony minden porcikájában. Az éjjel lassan telt, sokat gondolkodott, s a vívódások közben megfogalmazódott elhatározása egyre erőteljesebb lett. Bármennyire furcsának is tűnt számára, egy pillanatra sem tudott elfelejtkezni a fiúról, folyton látta a szemét…..
Elsőre furcsának tűnhet, hogy mi köze a blog.hu-nak és a Facebooknak egymáshoz, de ha jobban belegondolsz, akkor a két szolgáltatás sok helyen csatlakozik egymáshoz a Like gombokon túl is. Sok bloghoz tartozik már Facebook rajongói oldal, ahol megosztjátok posztjaitokat, teszitek…..
Egy nagyon régi álmunk vált valóra azzal, hogy elkészült az automatikus export és az import funkció is a blog.hu-n! Az export egy már régóta létező funkció volt, de a nagyobb, sok poszttal és kommenttel rendelkező blogokon - sajnos a nagy adathalmaz miatt - sokszor sikertelen volt.…..
Benyomások LIFE 2016.02.17 22:05:17
Mit és mennyit ér az életünk? Vajon mindig mi vagyunk a "saját sorsunk" kovácsai? Köztudott, hogy döntő fontosságú, milyen háttérből jöttünk. Akinek megadatott az inger-gazdag környezet --és bónuszként a szülők tudása is magas szintű, ami párosul az egyén  eredendő intelligenciájával; egy igaz…..
Benyomások Láss! 2016.02.15 16:04:38
-Mennyi  kippkopp! Rakjuk a zsebünkbe!- ujjongott Mirkó és lázasan gyűjteni kezdte a földre hullott gesztenyéket. Persze kishúga sem maradhatott le mögötte, s rövidesen versenyezni kezdtek ki szed többet.  Az egyik termés azért tetszett, mert épphogy kibújt a burkából, s úgy ragyogott, mint Bodri…..
Benyomások A pénz 2016.02.11 08:54:45
- Csak mondja valaki nekem, hogy nem számít a pénz! - szaladt ki Margó száján egy elfojtott sóhaj, s mint egy film pergett le előtte az elmúlt két év eseményekben bővelkedő időszaka. Álomszerűen alakult minden! Végre gyermekhangtól lett zajos az otthonuk! Oly rég vártak már erre, hogy kezdték…..
Benyomások Matiné 2016.02.07 19:19:35
Sok-sok évvel ezelőtt történt. Akkortájt a gyerekek többsége rendszerességgel járt matinéba, ami azt jelentette, hogy kisebb korosztály számára vetítettek különböző filmeket, ami olykor hasznukra vált, máskor  pedig nem. Ebből persze ők semmit nem észleltek, más mérce volt számukra a mérvadó; jól…..
Benyomások Mamuska 2016.01.30 19:36:11
A kislány úgy hívta nagymamáját, hogy Mamuska. Imádott náluk lenni, szerette a falut minden szagával, illatával. Mert az állatoknak bizony szaguk volt, de fent a hosteron, a frissen vágott szénának bezzeg illata. Neki mindkettő a "Mamuskánál levést" jelentette, ezért is nem számított neki a…..
Benyomások Szénlesők 2016.01.27 20:27:07
Nagyon szegények voltak, és kemény hideg volt. Az anyának nem volt tüzelője, elfogyott az a fél mázsa fa is, amit a tüzép-ről húztak haza kiskocsival, s az utolsó darabokat is már rátette a tűzre a kiserdőben gyűjtögetett faágakból. A gyerekek lementek az udvarra futkározni, addig sem fáztak. A…..
Benyomások Az Apa és a mese 2016.01.27 20:21:50
Hirtelen haragú és durva volt az apa. Ha észrevette, hogy félnek tőle, attól még jobban felbőszült. Pedig féltek tőle.Az anya is, aki gyenge és kiszolgáltatott volt és a gyerekek is, akik rettegték az apjukat. Ok mindig volt a durvaságra, ami szinte természetessé vált, s nem lázadtak ellene. Csak…..
Benyomások Fohász 2016.01.26 00:01:27
  Sírt a hangja, Sírt a keze,  Sírt az arca, Sírt a szíve,  Sírt a lelke, elveszetten. De egyetlen könnycsepp sem hullott szeméből. ISTENEM! Adj erőt, hogy segíthessem! Adj időt, hogy támogassam! Adj fényt a sötétségben! Adj reményt a veszteségben! Adj hitet önmagában! Mert semmi nincs…..
Mikor visszatekintett az elmúlt három hónapr , úgy érezte, mintha egy másik idődimenzióban történt volna vele minden. Volt amikor olyan közelinek, s volt amikor évezredes távolságnak tűntek az események. Nem is tudja mi ett volna vele barátnője és nagybátyja segítsége nélkül. A temetés és a velejáró…..
Az asszony döntött, azonnal, visszavonhatatlanul. Akkor, és ott nem is sejtette milyen árat kell fizetnie érte. Csak azt érezte eljött az ő ideje. Ilyen szenvedélyt nem élt még át, pedig nem volt már fiatalnak mondható.A múlt összes vágya sűrűsödött össze egyetlen véget nem érő öleléssé. Sem teste,…..
Vajon ki az igazibb hívő? Aki templomba jár, és rendszeresen gyakorolja a vallásával párosult szertartásokat, de az ezeken kívüli időben nem keresztény ember módjára él, vagyis: lop, csal, hazudik, s a saját érdekeit szem előtt tartva szeretteit sem kímélve követi el kisebb, nagyobb stiklijeit.…..
Benyomások Ünnep a nézőtéren 2016.01.17 18:12:55
Többen készültünk az előadásra. Várakozás-teljesek voltunk, de nem izgatottak. Volt aki, egy régi sorozatból eredően volt kíváncsi a művészre, volt aki, rajongóként állt be a sorba. Lelkiállapot szempontjából is természetesen más szinten voltunk: volt aki, zaklatott volt, volt aki nyugodt,  volt…..
Benyomások Rinya 2016.01.17 12:59:39
Azt mondják rinyálni mindenki tud, mivel azt a legkönnyebb tenni. Szerintem pedig nincs igazuk. Ahhoz, hogy valaki rinyáljon igazi őstehetséggel kell rendelkeznie, ugyanis erre csak születni lehet! De, mit is jelent ez a szó: rinya? Valami olyasfélét, hogy: sajnáltatja magát, nyavalyog, szenved,…..