Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csattanós maszlag

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válásszakértő Fogyi Pék szülői frusztrációktól terhelten elefánt módjára csörtet a marketing szakma porcelánüzletében. Az anyját teherbe ejtő férfi Norbi születésekor elhagyta a nőt és kisfiát, sosem volt rá kíváncsi. Talán nem kilogrammban mérhető az apa tette. A testtömegindex a világon…..
Az igazi Sisi nagyon más volt, mint az a kép, ami bennünk él róla. A gyönyörű császárné, aki nagyon szerette a magyarokat, sokkal összetettebb személyiség volt, annál, amit a Romy Schneider főszereplésével készült filmek alapján gondolunk róla. Sok tekintetben megelőzte a korát, egy igazi…..
Csattanós maszlag 2019.11.11 20:22:45
@Örömhernyó: Az, hogy elrohadtak némileg túlzás. Állítólag már menyasszonykorában sem voltak nagyon szépek a fogai. Később a rengeteg koplalás miatt valószínűleg komoly vitaminhiánya lehetett, amit csak súlyosbított a négy kihordott terhesség, ami sok kalciumot vont ki a szervezetéből. Mosta ő a fogait, de az akkor divatos szódabikarbónás fogpor tönkretette a maradék fogzománcát is (Ferenc József ugyanígy járt). Aztán amikor Angliában járt falkavadászatokon, inkognitóban egy specialistához fordult, aki olyan tökéletes műfogsort készített számára, amit állítólag még a boncolását végző orvos sem vett észre.
Csattanós maszlag 2019.11.26 20:24:46
@Almandin: Bizony, kivehető. Sisit állítólag látták, amint gyors mozdulattal kivette, leöblítette és visszatette. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a boncoló orvos nem végezte el a teljes vizsgálatot, csak a halál okát kereste, ezért nem nézett bele az elhunyt szájába. Sisi arcának szépségét a korán kívül a túlzásba vitt fogyókúrák és a sok sport is kikezdte, pedig az akkor létező összes ránctalanító procedúrát kipróbálta. Nem véletlenül nem engedett magáról képet nyilvánosságra hozni negyven éves kora után + kalapfátyol, napernyő és egy hatalmas legyező nélkül nem is tette a lábát az utcára.
Nos felebarátaim, hamvaiból feltámadt főnixmadár módjára kezdi meg a TV2 az őszi tévés szezont röpke egy hónapos csúszással, de annál nagyobb lendülettel, ugyanis a hét minden napjára tartogatnak valamit. Haragudni semmiképp nem tudunk rájuk, hisz az emoji-kampány okozta sebek…..
Csattanós maszlag 2018.10.14 13:57:30
Neked ki dönti el, hogy mit eszel? Se szeri se száma a különböző diétairányzatoknak, spirituális étrendeknek. Mikor legyen gyanús egy-egy tanácsadó? Kikkel legyünk óvatosak, ha biztonságban akarjuk tudni az egészségünket és a pénztárcánkat?..
Rubint Réka és Schobert Norbi szeptemberben újra kimondják a boldogító igent. Mint azt az alakreformer terminátor-asszonyságtól megtudhattuk, az újbóli esküvőn fehér ruhát szeretne viselni. Első egybekelésük - utólagos elbeszélésük szerint -  igazi kirakateseménnyé vált, de ez tudatos döntés volt…..
Napi Táptudás Kedves Norbi! 2016.11.30 20:47:48
Először is szeretném megköszönni, hogy megosztottad a Napi Táptudás posztját az oldaladon, és köszönöm, hogy kifejtetted a véleményed. Szerintem túlzottan magadra vetted az egyik posztomat. Úgy érzem, úgy helyes, ha erre válaszolok, mivel a szakmai kompetenciámat is kritizáltad. Ami valahol érthető,…..
Csattanós maszlag 2016.12.01 05:42:23
@fordulo_bogyo: Az hagyján. De ráadásul olyan ember, aki szívesen generál ellenséget a konkurenciából, mielőtt ráuszítja a szemellenzős híveit. Az már csak hab a tortán, hogy a vízprédikáló-borivók leggusztustalanabb alfajába tartozik.
Nézem, nézem az utóbbi napokban kibontakozó hype-ot citromba harapó Norbertünk körül, az összecsapást a józan ész és a mérhetetlen butaság között… Nem bírom ki, hozzászólok.Butának lenni egy dolog.Olyan butának lenni, hogy a kulturáltan megfogalmazott, kihátrálási lehetőséget hagyó, építő kritikával…..
Csattanós maszlag 2016.09.05 23:57:42
@Bara17:

Csak az ész meg az akarat hiányzik.
Amúgy tényleg érdemes megnézni egy-egy észosztó videóját, ahogy a fütyihosszabbítójában furikázva lefelé bámul a telefonba, miközben raccsolva és hadarva hordja össze a legnagyobb ökörségeket + nyalja fényesre a saját fenekét. Nyugtató azért legyen nálad.
Csattanós maszlag 2016.09.06 10:08:35
@Attilajukkaja: A szénhidrátcsökkentést nem Norbi találta ki. Az Atkins diéta, a GI diéta már Norbi színrelépése előtt is ismert volt. Azt se mondanám, hogy jót tesz (mármint Norbi meg a termékei). Mi a jó egy két-háromféle mesterséges édesítőszerrel telinyomott, szójaliszttel szénhidrátcsökkentett, zsiradékkal és plusz fehérjével (sikér) nehezen emészthetővé tett, alacsony szénhidráttartalmú ám kalóriadús, levélbélyeg nagyságú valamiben, ami legalább a négyszeresébe kerül egy hagyományos valaminek, ráadásul túl gyakran merülnek fel minőségi kifogások vele kapcsolatban?
Norbival az az egyik baj, hogy monomániáját még szemellenző alkalmazásával is erősíti. A legújabb példa: "a kalóriaszámolás nem működik" című reklámszövege. (Amúgy működik, én 25 kilót fogytam a segítségével.) Ezt természetesen csak azért mondja, hogy az előző bekezdésben jellemzett termékeket továbbra is megvegyék. Talált egy olyan mumust, aminek az érdekében nem szólal fel senki, mert nem névhez kötött divatdiéta, amit aztán teli pofával szidva kiemelheti a termékei előnyeit.

Csakhogy! Van egy oldal a Facebookon. A neve: "Akik szeretik az update-pékségeket". Nyilvános, tehát bárki olvashatja. Számos szempontból érdemes a figyelemre (pl. az ott előforduló kétbites fanatikusok megnyilvánulásai miatt), de én most egyvalamit emelnék ki: egyre több az olyan poszt, ahol a jóhiszemű Norbihívő az épp agyonreklámozott csodatermék fogyasztása után HÍZÁSRÓL panaszkodik a hitsorsosoknak.

Norbival a másik baj az, hogy azt hiszi, mindenkinek olyan a keringése, a szervi működése és az anyagcseréje, mint az övé. Ezért aztán szentül hiszi, hogy amitől ő lefogy, attól mindenki más is le fog, aki pedig nem teszi, az vagy hazudik vagy melléeszik vagy a hátán akar felkapaszkodni...Az meg külön vicces, hogy az alagsori edzőterme egész falat betöltő tükre előtt, egy szál pendelyben, behúzott hassal, fényesre olajozva feszít, mint pók a lucernásban és lengeti az épp aktuális és méregdrága márkaterméket, a tudta nélkül készült (pl. nyaraláson vagy medvecsárdás...bocsánat: retro aerobic edzésen esetleg élő videón) meg szembeötlő a pocak, a mellbőség és a méretes toka.

Száz szónak is egy a vége: kevés hiteltelenebb és tenyérbemászóbb "életmódszakember" van kis hazánkban Norbinál. Számomra legalábbis.
Csattanós maszlag 2016.09.06 18:32:51
@Bara17: Pedig csórikám mennyit trükközött az időpontokkal, hogy a lehető legjobb színben tüntesse fel a saját termékét.
Amúgy nem csodálom, ha odavan a hasnyálmirigye...hallottam olyan pletykákat, hogy túlzásba viszi a nyakolajat.
Az értéktelen egészségügyi tanácsokat osztogató weboldalaknak se szeri, se száma. A stupiditási lista élén nagy a tolongás, de egy viszonylag új versenyző nagy lendülettel tör élre: a ripost.hu Medicina rovatát szerkesztők olyan szintű dilettantizmussal írják a cikkeiket, hogy az már felveti a…..
Kedves Norbi! Kíváncsiságból belehallgattam a tegnapi élő videódba, ahol tanácsokat adtál embereknek. Még szerencse! A nyírfacukorról, azaz xilitről is beszéltél, ahol kicsit meglepődtem, mivel nagyon is hasonlított egy általam felvetett elmélethez, amit te azonban már sajátos kontextusban tényként…..
Volt egyszer, hol nem volt, kéremszépen, volt egyszer egy rubintréka. Egyszer ez a rubintréka, kéremszépen, lefutott az álomgyönyörűszép (jegyezzük meg ezt a szót) hotel futópadján vagy tíz kilométert, kéremszépen. ...hitte ő! Mert, hát nem futott ő sehova, hanem ott maradt egyhelybe' az ő nyomorult…..
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
Ismerik a Blöff című filmet? Kiváló, klasszikus darab, érdemes megnézni. Megérne egy elemzést, de félek, nem lenne túl hiteles tőlem. Ez a bejegyzés Schobert Norberttel kapcsolatos, anélkül, hogy egyetlen szóval minősíteném módszereit, termékeit - nem vagyok dietetikus, ezzel kapcsolatban meg ők az…..
Csattanós maszlag 2016.03.19 09:58:15
@Dave_bloghu: Norbi válság nélküli kommunikációja is megérne egy misét...
De ahogy elnézem, most már csak válságkommunikáció van. A legviccesebb az egészben meg az, hogy ez a válságkommunikáció nem mérsékeli, hanem tovább gerjeszti a válságot.
Kis blogom alig több, mint egy éves működése alatt is többször megesett már, hogy nem bírtam szó nélkül hagyni a hazai táplálkozásáltudomány mainstream gurujának egy-egy felszólalását. Tettem ezt hol finomabban, mint a zabpehelyről zagyválásnál, hol kicsit cinikusabban, mint a szaharotoxis…..
Csattanós maszlag 2016.02.10 18:14:38
Kisdobos becsszóra nem akartam már többet ezzel a szerencsétlennel foglalkozni, de a mélyenszántó népbutítás, az elmebajba hajló küldetéstudat, a „mindenki hülye, csak én vagyok a zseni” hozzáállás egy olyan interjúban buggyant a felszínre, mely igen tömören foglalja össze, mennyit tud, milyen arc…..
Csattanós maszlag 2016.01.17 08:13:15
@nandras01: Aha...Meghívást kapott. Ja. A dolgot részletesen dokumentálta a Facebookon, de a Steffi által főzött spárga valahogy nem került bele a történetbe, ami fura, tekintve hogy a reggeli kábelezésen és Réka havi ciklusán kívül gyakorlatilag mindent fotóznak.
Viszont az még furább volt, ami megjelent. Norbi és Réka Agassi háza előtt...magánteniszpályáján...Agassival és az édesapjával fotózva (+ Erényi Balázs, aki csak a tükörben látszott félig)...Réka, aki egy limuzin hátsó ülésén próbál egy szupermarketben vásárolt rózsacsokorhoz hozzáadott értéket tenni némi ugyanott vásárolt virágkötészeti dekorral. A bokrétát állítólag Steffinek szánták ajándékba. Az átadásáról fotó nem készült...vagy ha igen, akkor jól titkolják. Az egész műsor egy megszállott teniszrajongó (előre fizetett) találkozására emlékeztetett a bálványával. Hogy történt, illetve történnie kellett volna valami másnak is, arra Erényi jelenléte a bizonyíték, Norbi konyha-angolja ugyanis kevés az ütőképesebb tárgyalásokhoz. A kudarcot pedig egy gyorsan összehozott las vegasi villámesküvő képeivel igyekeztek elkenni.
Konklúzió/konteó: Agassi és Norbi tavalyelőtt szeptemberben borult hivatalosan egymás nyakába. Agassi - vagy valaki a környezetében - azonban gyorsan rájött, hogy nem olyan jó bolt az update. Hogy Andréból nem lett üzlettárs, az gyorsan nyilvánvaló lett abból, hogy - bár Norbi hintette ahol csak tudta - egyetlen pékségmegnyitón sem vett részt. Szerintem A.A. már tavalyelőtt november-december táján megpendítette Norbinak a szerződésbontást, ezért rohantak Schoberték Erényi Balázzsal megtámogatva, lóhalálában Las Vegasba kb. tavaly ilyenkor. Valószínűleg megpróbálták Agassit jobb belátásra bírni, de csak annyit sikerült elérniük, hogy még szeptemberig használhatták Agassi képeit reklámcélra. Agassi életnagyságú fotói a feltűnést feltűnően kerülve kerültek le az update-pékségek kirakatüvegéről, átadva helyüket a fitneszházaspár fotóinak.