Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vlad Tepes a jófiú

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A többi hálózatos légitársasághoz hasonlóan a Lufthansa sem nézi tétlenül, ahogy az árérzékenyebb utasok elpártolnak tőlük. A folyamatokra pár év késéssel, de legalább reagálnak. Mostantól a tengerentúli járatokon bevezetik az "Economy Light" csomagot, ami valamivel olcsóbb, és pár eddigi…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.05.23 20:47:01
@menkő: Egy sor légitársasággal így van. Ha valami perverzióból Dohát akarnád megnézni és Qatarral utazol, az kb 275.000 forint. Seychellesre már 300.000-ért adnak jegyet. Saigon 177,000, Tokió 205.000 és így tovább.
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.26 08:21:37
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Így állt össze a fidesz 2/3 is, birca-curó bolsevik ügynök. Az nem zavar?
Őszintén szólva erős kételyek fogalmazódnak meg bennem, amikor meglátom Hegedűs Zsuzsát, a miniszterelnök főtanácsadóját. Tudom, hogy ránézésre nem szabad ítélkezni. Igyekszem is ehhez tartani magam. De sajnos, a megítélésén a róla szóló hírek sem segítenek. Egy női portál szinte magasztalja…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.21 21:45:25
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ő nem filantróp, Te meg nem vagy eszednél birca-cúró ruszkiügynök? Még mindig nem kaptad meg a nyugitablettádat? Két éve azt sem tudtad, hogy ki az a Soros, most meg a dinokat is Ő írtotta ki, ugye putyinseggnyaló ruszkicsicska?
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.21 21:46:35
@Rettegek mert ballib vagyok: A Tiborcról beszélj, orbánféreg! Nagy Imre is csak egy olyan köpönyegforgató komcsi volt, mint Viktor gazdád.
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.21 21:48:09
@Rettegek mert ballib vagyok: Az a lényeg téged meg szarral etetnek, amit jóízűen elmajszolsz! Sebaj! Egyszer számodra is eljön a pillanat, amikor a levegőbe köpsz és aláállsz.
Már egy éve történt, de csak most derül ki, hogy senki sem felelős azért, mert meghalt egy hetvenéves néni. Nem látták el időben, órákat ült a Honvédkórház sürgősségi osztályának folyosóján, majd amikor hazament és rohamkocsit hívtak hozzá, már nem lehetett megmenteni az életét a Szent Imre…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.20 20:48:22
@Dr. Bélus___: Csak nem azt mondod, hogy privatizálni kellene az egészségügyet? De kérem! Az magától a sorostól való gondolat! :D :D
Mai barangolós posztunkban teszünk egy kis kirándulást Európában: megtekintünk néhány településnevet, amely ilyen-olyan okból a szélesebb közönség számára is furcsa, vagy mulatságos lehet. Válogatásunk erősen szubjektív, s a teljesség igénye nélkül készült el (így biztosítva a lehetőséget magunknak,…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.20 20:02:19
@Nebelraser: Nincs rajta a listán Tanga, amely egy város Tanzániában, és ugyanott található Mafia Island.
A Fidesz azért nyomul a civilek ellen, mert bajban van a korrupciós ügyek miatt, és mivel itt  a kampány. Orbán jól járja Brüsszelben a pávatáncot. A magyar kormány készségesen befekszik Kína európai behatolási törekvéseinek...
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.18 18:00:05
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Doktor úr! Fogyóban a birca curó vörös beszivárgó ügynökelvtárs gyógyszere! Egy nagy adag klonazepámot neki, de intravénásan, mert már évek óta elvonási tünetei vannak!
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.18 18:01:17
@index ISIS Al kaida mind CIA projekt: És Birca szinkronhangja is megérkezett!
Kép: 444.hu Hasít a fideszes beszállító - a gyerekek pedig éhesen jönnek haza..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.18 08:08:26
@Kivlov: Ne a saját életedből indulj ki, szarevő :D Te minden moslékot benyalsz, amit a főnökség eléd tol. De a szülők súlyos pénzeket fizetnek ezért.
Arról már ne is beszéljünk, hogy gyerekekről van szó, akik majd a Te nyugdíjat kis kitermelik szarevő bérkommenter. Teljesen elképesztő, hogy tényleg minden, de minden a pofátokra és a pofátokba fér.
Van a lapnak újabban egy „Jurák Kata jelenti” c. rovata, amely abból áll, hogy az éppen a legnagyobb print kormánylapnál dolgozó újságírónő átvesz és lefordít cikkeket külföldi lapokból. Most épp egy tavaly decemberi sztorit talált meg magának, amelyet a „még mindig nem tudjuk az igazságot”…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.08 08:59:23
@VáradiJános: Ciki, hogy kiderült, hogy ingyen dolgozol, csupán hülységből. Úúúúúgy sajnállak.
Vona Gábor már egy ideje első számú közellenség a közmédiában, és előszeretettel emlegetik korábbi, iszlámbarát nyilatkozatait. Ezért volt óriási ziccer, mikor valahogyan előkerült egy felvétel, amin Vona Gábor a következőket mondja: "Amikor összeházasodtunk a feleségemmel, akkor egy nagyon…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.07 23:27:41
@LKerekes: Azért basszájba tesókám, amiért id. Kanalas Józsefet lecigányozod, te szerencsétlen szellemi közmunkás. Magyar állampolgár, de palesztin nemzetiségű. Megvan? Örülök, hogy segíthettem,.. Nyomás, és kérvényezz egy dedikált baseball sapkát, hátha megjön az ihleted.
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.07 23:29:40
@Spinoza ház szürkefarkasa: Igen, sőt saját magam láttam, hogy egy fekete csuklyában gyakorolja a torokátvágást. Egy kamion árnyékában volt mindez, amelynek a platóján a seggedet ráztad bőrtangában!
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.07 23:21:13
@Nancsibacsi: Te ne okoskodj, inkább próbálj pénzt kérni a munkádért... A baseball sapkából sem jut elég, az összel NER-lovag és kleptokrata pozíció is be van töltve.
Ma egy (nagyon) régi ismerős tér vissza, hiszen Fanni szinte napra pontosan 5 évvel ezelőtt írt először ide, a blogra. Akkor még Hollandiából egyetemistaként jelentkezett (az írásokat itt, itt és itt találjátok), azóta elég sok minden történt vele. Az útja Ausztriáig vezetett, ahol egyesületet is…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.02.02 15:09:14
@Virago_1000: Nem a posztoló fizette. Az osztrák társadalombiztosítás. Ha itthon ennyit térítene a tébé, akkor sem vérnénk az osztrákokat, mint ahogy semmi másban nem verjük, mert valakik ellopnánk a pénzt.
A Fidesz és Németh Szilárd kivonulása, sorosozása, civilezése, migráncsozása különösen disszonánsra sikeredett a nemzetbiztonsági bizottság ülésén...
Vlad Tepes a jófiú 2018.01.27 19:28:51
@Csaba Szikora: A helyesírásod már rége a süllyesztőben van, amice charissime!
Vlad Tepes a jófiú 2018.01.27 19:34:08
@rallus: Amikor a valamikori kormány pénzt áldozott az oktatásodra, abban a hitben tette, hogy egyszer hasznos tagja leszel a társadalomna. Tévedtek. Miután visszamenőleges hatállyal csak nyugdíjat lehet emelni, viszont az inkubátorodat nem lehet lekapcsolni, így most az akkori vezetők is nagyon sajnálják, hogy nem tettek ki a Taigetoszra, illetve megakadályozták, hogy az anyád eladjon egy montenegrói szervkereskedőnek. Pedig, ahogy mellékelt ábra mutatja, a nyelved hasznos lett volna másnak is, hiszen ízlelőbimbók híján nem érzed a szarszagot, keskeny és fürge, tehát minden ánuszba befér! Sikeres ember lehetsz.
Diáktüntetés volt a Kossuth téren, helyesebben az Alkotmány utcában. Ott voltam, fotósként saját képekkel rendelkezem. Az Alkotmány utca teljesen tömve volt, a jelenlévők 90%-a diák volt. Valóban voltak ott idősebbek is és nyilván valóban kimentek kíváncsi politikusok, bár én egyet sem…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.01.21 19:51:42
@Willkommenskultur: Ja, nácikám, Te már csak tudod... Hány gyereked van? Akkor van kedvezményed, ha gyerekeid vannak, mert egy gyereknél alig van valami. Vagy ha fiatal házas vagy, akkor is kapsz valami jutalomfalatot de vélhetőleg egy hozzád hasonlóval senki nem akar szaporodni. Szóval, sorold fel kérlek azt a töménytelen kedvezményt, amivel csökkentheted az szja-dat. És a bérből származóról ugass, ne pl az ingatlanbérbeadásból származó jövedelemről.
Ahogy öregszünk egyre többet és többet morgunk azon, hogy milyen gyorsan is múlik az idő. Már Vergilius római költő megírta Georgikon című költeményében hogy: „fugit inreparibile tempus” ami azt jelenti, „visszahozhatatlanul röpül az idő”...
Vlad Tepes a jófiú 2018.01.21 16:59:47
@karandash: Beszárad 40 felett? Akkor megmondom a haveromnak, hogy bibliai csoda történt, a felesége 43 évesen szülte meg a 3. gyereküket. Egyébként a környezetemben jellemzően 40 felett hozzák világra legtöbben 3. vagy még többedik gyereküket.
Nemrégiben az egész világ felfigyelt azoknak a nőknek a szavára, akik felszólaltak az őket ért munkahelyi zaklatások ellen. Kiderült, hogy még az egyébként a férfi-női egyenjogúságra törekvő társadalmakban is bőven vannak csontvázak a szekrényben, és hogy a hétköznapi szexizmus sokszor…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.01.14 09:38:16
Nálunk egy házaspár szolgál. Sokszor elgondolkodtam, hogy melyik jobb kettejük közül, de végül döntetlenre adtam a versenyt, valahogy kiegészítik egymást. A hölgy lelkész ugyanis gyakran csapong a gondolataival, gyenge a hangja, olyan mini igehelyekre építi a predikációt, amivel tökéletesen kimerítit a kontextusból való kiemelés "bűnét". Elég zavaró, hogy amikor rájön, hogy kissé elcsúszott a gondolataival, képes a mondat közepén is félbehagyni, és visszatérni az eredeti gondolatmenethez.
A férje rövid, pontos üzeneteket próbál közvetíteni, remek az orgánuma. Minden okés lenne, ha nem volna egy szexista, rasszista, homofób barom. Általában kéthavonta egyszer valamelyik igét megerőszakolva elmondja a véleményet a nőkről, melegekről, illetve olyan nációkról akiknek nem fehér a bőre. A zavart csak fokozza, hogy az egyik presbiter cigány. Hát, kiérti ezt? :D
Ellenben beledöglik a munkába, amit a fiatalok körül végez, focicsapotot szervez és edz, ingyen korrepetál gyerekeket, és akár felnőtteket is, repülőmodellező és még a ló tudja, hogy milyen szakköröket szervez és vezet, állandóan szemetet gyűjt, fát ültet, és lót-fut az idősekkel, akiket orvosi vizsgálatra kell vinni, vagy nem tudják magukat ellátni. Egy egyszemélyes szociális háló, persze a felesége támogatásával. Szóval, egy hihetetlenül színes, sokrétű, emberfeletti energiával megáldott figura, némi hibával.
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
Röviden arról, hogy miért kezdett el érdekelni ez a téma: Nagyjából egy éve kezdtem el Python programozást tanulni egy nagyszabású projekt miatt, és gyakorlásként vettem egy Raspberry Pi 3-at is, hiszen ezen az olcsó miniszámítógép gyárilag képes Python programok futtatására, és a GPIO porton…..
Vlad Tepes a jófiú 2018.01.12 22:49:17
@bkkzol: 1 millió euró fejlesztés gyógyszerre? Keress egy másik hasonlatot, mert ezzel csak kiröhögteted magad. Egy szimpla vérnyomásgyógyszernek csupán a klinikai vizsgálata 12-15 millió euró. És az csupán egy sokéves folyamat vége, amikor kiderül, hogy a gyógyszert kapó csoport, vagy a placebót szedők kung-fuja erősebb.
Régen várt upgrade ért ma be végre, hiszen a 2011. januárja óta Budapestre közlekedő Qatar Airways végre szélestörzsű repülőgépre cseréli esti járatait. Az értesülést a légitársaság egyelőre hivatalosan nem erősített meg, de a foglalási rendszerben már látható a változtatás. 2018. augusztus 1-től…..
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.25 21:44:50
@triple seven: Qatar-on? A nagy piros fotelekben? Tényleg a nagyanyámnak volt hasonlója. Nem azt mondom, hogy rossz volt ha összehasonlítom az economyval, csak azt, hogy az új sokkal jobb. Jobban is néz ki, kényelmesebb, sokkal több funkcióval van ellátva.
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.25 22:12:35
@odamondó: Onnan tudom, hogy elolvastam. Eleve a tervezésnél kritérium volt, hogy nagyobb legyen a hatótávja és kisebb a fogyasztása, mint az Airbus 330-asnak. Amikor ezt valóra váltották sok visszamondás volt az Airbusnál. 200 darab brutálisan sok a repülőgép iparban. Szorozd be 200 millió dollárral darabját!

Egyébként nem vagyok sem Boeing sem Airbus fan. Pont annyira csípem a Dreamlinert, mint a A350-est.
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.26 12:51:40
@geegee: Nem tudhatod előre, hogy milyen gépen repülsz, ugyanis a légitársaság bármelyik pillanatban gépet cserélhet.
Nem, ha kétméteres vagy, akkor nem elég a lábtér. Egy megoldás van, hogy megpróbálsz a vészkijáratokhoz foglalni, de akkor időben kell foglalnod, mert ezek a helyek kelnek el először. Viszont ez sem oldja meg a problémádat, hogy rövid az üléslap.
Néhány légitársaságnál, pl a Brussel Airlines hosszútávú, szélestörzsű gépein van premium economy szolgáltatás. Ez tkp annyit tesz, hogy nagyobb lábtered van, és kb 8-10 fokkal jobban meg tudod dönteni az üléstámlát, és egy-két inch-csel hosszabb az üléslap. Ha jól emlékszem, kb 20%-kal drágább a jegy, mint a normál economyra.
Észtország egy ideje rendre az élbolyban – Európából épp az első helyen – végez az OECD természettudományos, matematikai és szövegértési képességeket felmérő tesztjén, a PISA teszten. Mivel a kis balti ország sok szempontból hasonló háttérrel rendelkezik, mint Magyarország, érdemes lehet…..
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.23 23:13:32
@Éhesló: Nah, szegény oroszokat üldözik? Végre, hogy az afgánok után más is megtette!
Nem téged láttalak tegnap az orosz követségnél állapolgárságért kuncsorogni? :D
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.23 23:16:00
@Le Orme 2: Meg arra, hogy a hozzád hasonló "minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve" típusu alakok ilyen kommenteket szórjanak. Aztán kibaszottul csodálkoznak azon, amikor egyszer szembesítik őket azzal, hogy ember járt a Holdon.
Vagy az is libsi hazugság? Ja, igen, Soros...
Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb felzúdulást kiváltó esete az volt, amikor az amerikai United Airlines egyik járatáról a biztonsági személyzet meglehetősen brutális módon távolította el az egyik utast. Az esetről készült videó bejárta az egész világot, azzal azonban talán…..
PoorMode Az igazi Disney-hercegnők 2017.12.10 08:10:06
Bár a világsajtó aktuálisan éppen Meghan Markle-on csámcsog, nem ő az első amerikai nő, akinek sikerült kifognia egy igencsak jó partinak számító kékvérű herceget. Egyesek álomkarriert hagytak ott, mások egy komplett monarchiát döntöttek majdnem romba a hercegnéi titulusért cserébe. Drukkolunk…..
Az információk, adatok titkosítása talán ma nagyobb üzlet, mint valaha. Vannak vállalatok, akik hatalmas összegeket költenek erre. S vannak olyanok is, akik még ennél is többet, hogy megfejthessék mások titkosítását...
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.05 16:48:37
@ClownPepito: "Az angolok meg lenézik a lengyeleket, mert balkán és mert csak!"

Az angolok hülyék, de a Baltikum nem Balkán. Ezt csak Te kevered.
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.05 16:48:58
@ClownPepito: Arcoskodás helyett inkább követhetnéd azon bloggerek példáját, akik megköszönik azon kommenteket, amelyek a hibákra hívják fel a figyelmet és gyorsan ki is javítják őket.
Ne légy dedós, és írd át szépen azt a sok faszságot, amit összehordtál ebben posztban!
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.05 22:53:06
@ClownPepito: Ha nem bírod a kritikát, akkor inkább a családodnak írkálj karácsonyi üdvözlőlapokat, azok nem fognak cseszegetni a tárgyi tévedéseid miatt.

Rejewski és csapata 1932-ben törte fel az Enigma egyik kereskedelmi forgalomban is kapható, háromtárcsás változatát. Minek és kinek is álltak ellen a lengyelek, 32-ben, aranyom?

Ezzel együtt ez hatalmas teljesítmény volt, ami Rejewskit a legnagyobbak közé emelte.

Viszont, a németek már 35-ben bevezették az öttárcsás változatot, ezért Rejewski eredményei mehettek a kukába, ezért kellett Turingnak számítógépet építenie, hogy feltörjék a kódot.

De, a német haditengerészet egy más típusú Enigmát használt, ami 8 tárcsás volt. Ezt a Bletchley parkban akkor sem törték volna fel, ha még a portás is Turing-elmével bír. Itt jött be a szerencsefaktor, amikor az angol haditengerészet a felszínre kényszerített egy német tengeralattjárót, és a személyzetnek nem volt ideje megsemmisíteni az M3-t, ráadásul a póttárcsák is ott voltak, és a kapitány, lányos zavarában még a kódkönyvet is elfelejtette a tengerbe dobni.
Csupán ezen eszközök birtokában sikerült megfejteni a németek üzeneteit.
Viszont, azok egy idő után megneszelték, hogy szar van a palacsintában és az M3-t követte az M4, amit majd egy évig nem tudtak feltörni. Ez csak akkor sikerült, amikor megint foglyul ejtettek egy tengeralattjárót.

Így megfelel?
A 16. lenne Mr. Jackpot, de valahogy mindig mások ütik meg, nem te:      Good vibes only - a carpe diem-srác, szinte biztosan külföldi (sorryka, de nekem be szokott csúszni egy-két fckn bad vibe); rokona az emotionally balanced nőt keresőnek (érik majd még meglepetések ezt a fiút)      A…..
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.04 11:12:19
@Ravasz Figyelmeztetés:

10) Tíz évvel és / vagy huszonöt kilóval korábbi fotók.
11.) Tavalyi fotók, de a csaj azóta csináltatott egy freskó méretű tetoválást.
12.) Ezoterikus fotók
13.) Müller Péter, Coelho és oravecznóra idézetek... Persze egyiket sem olvasta, valami idézet gyűjteményből valók.
14.) Jujjj, én nem nem is tudom miért vagyok itt?! A barátnőim rábeszéltek, de mindenki olyan hüüüüüüülyeeeeeeee!!!
15.) Harmincas éveik végén, negyvenes éveik elején járó nők kizárólag buli fotókkal (white party, kurvák és kamionosok party, szétcsapom az arcom party stb)

16.) a lista végtelen.
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.04 11:15:15
@onlame: Édes faszom! :D A saját listámról lefelejtettem a kutyájáról, macskájáról, hörcsögéről készült képeket! :D
Van az úgy a techpiacon, hogy mire a kutatómérnökök összeraknak egy prototípust, a piaci klíma már nem kedvez az adott terméknek, és még a megjelenés előtt lelövik az egész projektet. A videojátékipar tele van ilyen sztorikkal, olyan sok soha meg nem jelent konzol volt az évtizedek során, hogy simán…..
Vlad Tepes a jófiú 2017.12.03 23:42:52
@p)ec: Minden analógia hibádzik egy kissé, de a mozis hasonlatod kegyetlen szar volt.