Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cartilago

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel két hét Hollandiában, és nincs kétség: a megátalkodott flamandok nem a magyar m1-ből tájékozódnak. A nagykövetség leépítését pedig senki nem fogja észre venni: akkor is impotensek, ha teljes a létszám a külképviseleten...
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
cartilago 2016.09.27 22:28:11
áh, nem akartam írni, de azért csak kikívánkozik. Amit te csinálsz, egy fokkal sem jobb annál, mint akiket átkozol. Lenézően, lekezelően, agresszívan írsz. Csapong, agitálsz, zsarolsz, a végén vártam a katarzist, de nem jött el :( Kicsit több empátia megnyugtatná a lelked. Hallgass zenét, olvass, nézz koreai sorozatokat, beszélgess a haverjaiddal és mindjárt szebb a világ. Ez a szerinted -szenvedélyes végső felkiáltás az emberségesség, kulturáltság nevében -sajnos nem az. Te soha nem fogsz elindulni, mert hiányzik belőled a mélyebb megismerés vágya. Frázisokat pufogtatsz, egyoldalúan vagdalkozol, de sajnos nem vagy elég erős. Ezért nincs családod,(elkötelezettség) Ezért nem mentél még el-(bátorság).Ezért szövöd már mentségül bele a legkésőbb 2018-at. Ezért nem vittél véghez még semmilyen változást az életedben, sem a világéban. De ez nem is baj, nem mindenki vezető alkat. Gondoltam így 40 éves korodra fel kéne már ismerni, hogy milyen is vagy. Bárhova mész, ha valaki mégis kijárja neked az utat, a tutyimutyi akkor is veled fog menni.Ha éjszaka felébredsz a világ másik felén, akkor sem lesz több az önérzeted. Jó lenne, ha már rátalálnál önmagadra, mert láthatólag nagyon megvisel téged minden. Esténként igyál sok citromfű teát, és ne nézz több tvt!!!Ajánlom még az állatmentést, a kertészkedést, a fa ültetést, - a gyereket meg sem merem említeni.( Még véletlenül se írj többet, mert később nagyon fogod szégyellni !)
cartilago 2016.09.29 15:36:27
Az európai kultúra több forrásból táplálkozik, ezek nagyjából: a hellén-római világ, a zsidó-(reformált)kereszténység, a felvilágosodás, a nacionalizmus, a polgárság (a szabad piac) és a szekuláris szocializmus rendjei. Ez utóbbi hármat ritkán szokták az alaprendek közé sorolni, inkább politikai…..
cartilago 2016.08.05 17:27:06
@gellért mária: meddig tart a humanizmus? Nigéria népessége pl:170 millió, de elég csak arra gondolni, hogy családegyesítés. Itt nem a kis családra kell gondolni, a másfél-2 millió ötszörösére.Hány milliót bír el Európa? Mikor lesz vége a háborúnak? Ami már 2011 óta tart? Soha. Az amcsik és az oroszok még évekig fognak veszekedni a koncon. Napi 1-4000 fő,nagyrészt afrikait mentenek ki az olaszok. Számoljunk csak.. Ezek az emberek, akik bejöttek, maradni fognak. Csakhogy már az ismert séma: nem lesz munkájuk, a segély többet ad 4 gyerek után, hogy nem éri meg dolgozni, az adott ország nyelvét nem vagy nehezen fogják beszélni. Miért is? Mert ott a vallásuk, ami nem engedi a nőknek a munkát, sem a nyelvtanfolyamot.Másrészt ott lesz a lenézés. Tudjuk, hogy egy német mennyire nézi a törököket, majd az arabokat egyenlőnek veszi? Beindul a polgárháború elég gyorsan, nem adok egy évet neki sajnos:( Szó nincs itt nagy elvekről, befogadásról. PÉNZ PÉNZ PÉNZ!!!! báh kár is leírni, vagy azon vitatkozni, hogy Európai értékek...
Ma is véletlenül elolvastam egy cikket, hogy mit tegyek, hogy a fent említett elvárások az én lakásomban is érvényesüljenek. Kevés olyan dolgot találtam, amit meg is lehetne valósítani, ezért újakat találtam ki. 1. Soha, de soha ne engedd be a gyerekeket a lakásba! Ha beengedted, csak sár és cipő…..