Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brodjaga

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MammyPress News Disznóság! 2019.01.11 23:48:34
Hogy hogyan lett a nyest a szólásszabadság szimbóluma? Nézz utána, és kiderül a disznóság!(Kezdetnek: Olvass itt és utána esetleg itt)Na jó... Sinkovics Gábornak - harminc évnyi Nemzeti Sport után - azért írták(!) át egy publicisztikában a sertéstelepet nyesttelepre, mert előtte pár héttel robbant…..
Amíg a világtól távol, elzárva éltek, könnyebben megőrizték hagyományaikat, ám a globalizáció következményeként a nomád törzsekhez is szép lassan elér a civilizáció, a kis népek fokozatosan beleolvadnak a szomszédos, nagyobb kultúrákba, elveszítve ősi nyelvüket,…..
Brodjaga 2018.01.08 19:37:10
Marsallbotot vesz a kormány potom 54 millióért, és persze nem akarok demagóg lenni, nem számolom át az árát lélegeztetőgépekre, vagy menekültszállókra, bár nem igazán értem, mitől lenne demagógia, ha például kiszámolom, hogy egy ilyen csicsás rudacs árából hány éhező gyerek lakhatott volna jól (hány…..
A Városligeti fasor épületegyüttese Quittner Zsigmond tervei alapján 1887-ben épült fel, kezdetben szanatóriumként funkcionált, majd 1949-től a Belügyminisztérium kórházaként működöt. Ma üresen áll és segítségért kiállt. De vajon lesz, aki meghallja?..
Brodjaga 2017.08.15 10:50:16
@szepipiktor: Járt pl. a János kórházban akkoriban?
Fotó: MTI/AP Ronald Zak Nem gondoltam, hogy megérem ezt a napot, amikor a miniszterek agyafúrt elnöke hivatalosan, az MTI-n és az Origón keresztül üzeni meg híveinek: ő bizony hülyébb, mint a többi ország miniszterelnöke. Pedig.   Úgy fogalmazott, „rászedtek, kicseleztek és becsaptak a…..
Pénteki hír: egy óbudai bevásárlóközpont mélygarázsában megverték G. Fodor Gábort, a Századvég stratégiai igazgatóját és elnök-helyettetést, a 888.hu főszerkesztőjét. Az esetről beszámoló hvg.hu úgy tudta, hogy az incidens után az elvetemült kormányközeli migránsportál és közpénznyelő szennyoldal…..
  Most derült ki a a tűzszerészek sajnálatos balesete után, hogy a magyar katonaságnál szolgálóknak már négy éve semmilyen biztosítása sincs, egyszerűen felmondta a Honvédelmi Miniszter. Milyen tragédiának kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy a tűzvonalban is szolgálatot teljesítő fiainknak külföldön…..
Brodjaga 2016.07.05 08:23:41
@Veronika Laska: Egyetértek, s mennyi derülhet még ki?
Élet és halál. Rák és kórház. Orvos és beteg. A köztük zajló kommunikáció mint az életmentés vagy a pusztítás fegyvere.   Sajátélmények és pszichológiai összefüggések.   Amit még soha nem mondtunk el. Amit már ezerszer elmondtunk. Most 59 percen keresztül csak velünk.   Balázs és Tomi  ..