Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FALUHÁZ

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 18.    Az előző heti séta során összegyűjtött leveleket lepréseltük és szebbnél szebb levélképeket készítettünk.     Még több fotó ITT!  További ötletek és útmutató a préseléshez és a levélképek elkészítéséhez a KREATÍV SZAKKÖR…..
A gyorsabb betöltés érdekében az anyagot 3 részre bontottam. Összefoglaló 1-2-3 alatt található.   A FALU NAPJA   Júniusi utolsó péntek estén projektoros vetítéssel kezdődött az újlaki falunap. (Töredelmesen be kell vallanom, hogy ezen nem tudtam résztvenni, így…..
 Hagyományainkhoz híven, május utolsó szombatján tartottuk a gyermeknapot a Faluházban. Az időjárás is kedvezett a rendezvényünknek, szép napos nyári idő volt, s a jókedv sem hiányzott. A délután folyamán -szintén hagyományainkat folytatva- a vállalkozó kedvűek…..
KAPOSÚJLAKI FALUHÁZ GYERMEKNAP 2008.05.18 23:08:00
  Májusban egy vasárnapon, mikor zöldell már az ág Szokás szerint a gyerekek körül forog a nagy világ A felnőttek egész nap csak a gyerekek kedvét lesik Csak azt nem értem, hogy más napokon miért nem ezt teszik?   2008. május 31. szombat GYERMEKNAP 15…..
  Nem mindennapi rendezvény színhelye volt május 3-án délután a Faluház. Szokványos ünnepi műsor helyett Lancsár Etelka textilműves kiállításával ünnepeltük anyák napját. A megnyitón  az újlaki gyerekek szép versekkel és különleges tulipánnal…..
LANCSÁR ETELKA textilműves kiállítása   Nem mindennapi rendezvény színhelye volt május 3-án délután a Faluház. Szokványos ünnepi műsor helyett Lancsár Etelka textilműves kiállításával ünnepeltük anyák napját. A megnyitón  az újlaki gyerekek szép…..
Programajánló   >>>MEGHÍVÓ>>> Kiállítás a Faluházban   Különleges rendezvényre invitáljuk kedves Olvasóinkat! Május 3-án szombat délután 17 órakor az újlaki gyerekek verses összeállításával és LANCSÁR ETELKA textilműves…..
    A Nyugdíjas Klub vállalkozó kedvű tagjai Mohács nevezetességeivel ismerkedtek egy nem mindennapi idegenvezető kíséretében. Nagy Kálmán tanár úr rendkívüli módon, magával ragadó, expresszív stílusával idézte fel történelmünk eseményeit. Gondolatait…..
KAPOSÚJLAKI FALUHÁZ FOTÓGALÉRIA 2008.04.11 10:46:00
A Faluház programjain, eseményein készült fotók gyűjteményét találod itt.  Először válassz évet, és máris az eddig feltöltött albumok között válogathatsz!Kellemes nézelődést kívánok!   GALÉRIA 2008   GALÉRIA…..
2014. márciusától a Kaposújlaki Művelődési Ház legfrissebb programjai, ajánlók, képes beszámolók facebook oldalunkon követhetők: Katt ide! >>> www.facebook.com/muvhazkaposujlak       Kedves Olvasó!   Az Újlaki Újság, Kaposújlak Önkormányzatának kiadványa,…..
Végre, ma igazi tavaszi nap volt. Kicsit hűvös ugyan, de sütött a nap és végre nem esett az eső, vagy épp a hó. Egy kis sétára indultunk. Felfedezni környezetünk szépségeit. Az Európa-Park mellett, a régi homokbánya irányába tartottunk. Aki rég járt errefelé, már szinte…..
Mostantól elérhetők lesznek a rendezvényeken készült fotók. Folyamatosan, ahogy az időm engedi töltöm fel őket. Először természetesen az idén készülteket, aztán majd az előző évek anyagát is. Addig is, türelmeteket kérem. Ha kiváncsi vagy, az eddig feltöltött képeket…..
Noha az időjárás a karácsonyt idézte -hideg volt, óriási pelyhekben hullt, és mindent belepett a hó-, azért mégiscsak húsvétra készülődtünk. A múlt héten 17-én különleges méhviasz gyertyát, szalvéta gyűrűt, húsvéti dekorációt készítettünk az ünnepi asztalra,…..
KAPOSÚJLAKI FALUHÁZ Köszöntő 2008.03.15 21:45:00
   Kedves Látogató!                                Üdvözöllek a KAPOSÚJLAKI FALUHÁZ blogján! Az első lépés megtörtént. Reményeim szerint, aki e…..