Regisztráció Blogot indítok
Adatok
422david

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
422david 2011.01.02 02:59:15
@dottris: 1.többszöri végigjátszás után nem adja oda a játék előbb az új varázslatokat?
2.ha valakinél működnek a csalások az készítsen róla egy videót, csak, hogy láthassuk egyébként működik e és, hogy mennyire "látványos a szabálytalankodás"
3.van valamilyen cheater program ami működik is a Ringrikerrel és amivel például a sárkány több millió életét lecsökkenthetjük?
4.a videó csalásnak néz ki, de jobban átgondolva azt hiszem mégsem az, mármint az a pár furcsaság mégsem csalás, de a taktika miatt mégis használt szerintem,
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
422david 2010.06.28 12:21:16
@dani0001414: igen, hát most pont ezen dolgozom próbálok valamilyen csalást "kiszedni" a játékból eddig semmi eredménnyel és amit találtam az sem vezetett túl sokra
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
422david 2009.07.23 11:13:02
@JohnnyDillinger: rávette a nézőket, hogy küldjék el smsben ki volt a félvér herceg,
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
Nos, hát a felén már túlvagyunk. Nagyon meglepett, hogy eddig ennyi beadvány érkezett. Egészen pontosan 74-nél tartunk, igaz párat töröltem, mert nem a nyereményjátékhoz kapcsolódtak.Megint igen nagy bajban leszek kiválasztani a győztest, mert csak új fejből van simán 20 videó,…..
Ezen a blogon sok minden lesz a játékok témában. (pc, xbox360, ps2) Játékokról cikkek, hírek, stb...  És, ha a kezem ügyébe akad egy nagyon rossz játék, akkor azt is megemlítem a blogon. Videók is lesznek a blogon játékokról. ..