Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigBobWest

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Argus Maestic 2013.08.17 08:20:19
Illat: telt, édes és pofaleszakadás, de tényleg a klasszikus cseh jelleg, ahogyan az üvegen írják.  Hab: közepes, de fogyós, lehet mégsem lesz olyan tuti?  Szín: óarany  Íze is cseh sör íz, az a jellegzetes sós fajta amelyik kellemesen itatja magát. Minőségre pontosan hozzák a kötelezőt, mármint…..
sörfigyelő Lidl giga akció 2017.06.19 20:45:55
 Tudom, hogy a giga szó már teljesen el van koptatva, valamint én bármilyen hatalmas sörakciót el tudok képzelni, de talán most mégsem számít túlzásnak. Szóval csak annyiról van szó, hogy a Lidl részben összekapcsolta a tavalyi belga és angol akcióját, valamint kiegészítette többek között négy újabb…..
 Holnaptól ismét megkezdődhet a küzdelem a Lidl boltokban, a most már karácsonyi ajándékként is szóba jövő belga sörválogatásért. (Már ha kibírja bontatlanul az ünnepekig.) A speciális Gulden Draak 9000 Quadruple és Piraat Triple Hop mellett a sima Gulden Draak és Piraat mellé még befért a szintén…..
sörfigyelő Soproni IPA updated 2017.03.24 04:33:36
Illat: jó féle komlók Hab: kőkemény Szín: mustáros  A Tesco már bepróbálkozott kézműves sörökkel és a Dreher Hidegkomlós is egy reagálás a változó piaci helyzetre, vagy akár a Pécsi Sört is ide vehetjük. De amit most a Heineken a Soproni márkanév alatt csinált, arra nem sokan számítottak,…..
sörfigyelő Barths Extra Strong 2014.08.06 00:55:41
Illat: alkoholos, édes Hab: rugalmas, közepesen tartós Szín: normális  Ez a legolcsóbb betépős ital, amit nálunk is kapni lehet. Ezen kívül semmi különöset nem nyújt, az alkoholos és viszonylag édes ízen kívül. Ez így nem hangzik túl biztatóan, ezért szólok, hogy egyszerűsége ellenére is…..
BigBobWest 2016.09.23 12:55:57
OFF.
@SARGE999: Emlékszem. Kicsit nagy lendülettel léptél be a "SÖRFIGYELŐ korcsmába" és talán az ajtót is egy finom lábrúgással nyitottad, de azóta megittál pár sört és úgy néz ki lehiggadtál. :-D
ON
Egyébként most akartam ebből a sörből vásárolni. Mondom először rákeresek itt. Általában nem foglalkozok más véleményével sörökkel kapcsolatban, de most elbizonytalanodtam.... Nah, majd meglátom mit veszek hétvégére....
A bejegyzés elévült. 2020.11.14. Illat: édes, kissé búzás Hab: nagy lyukú, hamar apad Szín: minimálisan világosabb a Klasszikushoz képest  Íme egy klasszikus fából vaskarika, az üveges sör, ami állítólag olyan, mintha frissen lenne csapolva.  A sörfigyelő azért sörfigyelő, hogy figyelje a…..