Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magentax

0 bejegyzést írt és 1877 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
A pogácsa egyike a nagy magyar kedvenceknek (én legalábbis nagyon szeretem), és őszintén szólva fel nem merült volna bennem, hogy egy régiós országban nem ismerjék. A helyzet ráadásul (mint Karel posztjából kiderül) még ennél is furcsább...
Magentax 2021.12.05 10:20:57
@nyuszigonosz: Hát bocsi, de nagyon nem néz ki jól - hogy finom legyek.....
Egyre szűkül az Orbán-kormány mozgástere amiatt, hogy ragaszkodik egy olyan tervhez, amely lényegében végrehajthatatlan. A kormányfőről régóta tudjuk, hogy nem híve a járvány miatti korlátozásoknak, hiszen az ront a közhangulaton, ráadásul bevezetésük nyilvános beismerése lenne annak, hogy kizárólag…..
A Fidesz kommunikációja nem először igyekszik ráerőszakolni a párt érdekeit a valóságra, de ezúttal jóval több múlik ennek sikerén vagy kudarcán, minthogy ki nyeri a 2022-es parlamenti választást. A kormánypárt ugyanis előre elhatározta, hogy ha lesz is negyedik hulláma a koronavírus-járványnak, úgy…..
Magentax 2021.11.09 14:26:19
@gigabursch: Mert olyanok adják ki magukat járványügyi szakértőnek, akiknek közük nincs az egészhez - lásd a szívsebész urat.
Így nem véletlen, hogy akár hetente képesek ellntmondani még saját maguknak is - nem lesz negyedik hullám, hosszú lesz a negyedik hullám....
https://kilencvenkilenc.hu/valsagban-szukseg-van-egy-eros-de-nem-eroszakos-vezetore/?utm_source=Email&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=BD-1_44456 Karácsony Gergely egy európai államférfihoz illő bölcsességével Bajnai Gordon méltó utódja lesz, remélem!…..
Magentax 2021.09.20 13:39:00
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Téged mit érdekel ez, ott Bulgariában?
Magentax 2021.09.20 13:41:34
@havrilla: De Karácsony legalább nem egy zsírdisznó, trottyos gatyával, mint aki már betojt és nem pattan szét a gomb a zakóján, ha óriási pöffeteg hasát akarja beleerőszakolni....
Szeret nagyokat álmodni Orbán Viktor, de sokszor rémálmok válnak ezekből. Ilyen volt a Budapestre tervezett olimpia ügye, és nagy valószínűséggel ilyen lesz a kínai Fudan Egyetem fővárosi kalandja. A kormányfő nagyon nem szereti, ha bárkik is beleszólnak a döntéseibe, de azt különösen nehezen…..
Magentax 2021.09.03 16:07:22
@midnight coder: hát ja, tényleg óriási érdeke az országnak, hogy a kínai kommunista párt kémközpontot alakítson ki az EU-ban és a kommunista ideológiát szórja itt szét....
Javában zajlik a kommunikációs kiszorítósdi a magyar közéletben. Jól reprezentálja a folyamatokat az úgynevezett jobb- és baloldali sajtóorgánumok tartalmainak elképesztő méretű eltérése. A kormánypárti médiafelületek alig reagálnak a napi történésekre, ugyanis nem hagyják el azt a csapást, amelyet…..
Magentax 2021.07.24 14:58:28
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Na igen!
A fidesz tele van kaletáskodókkal.
Van, amelyik már lebukott, van amelyik még nem.
Amúgy milyen a helyzet ott a messzi Bulgáriában?
A magyar ipar leépülése 1992-től (a KGST összeomlásától) indult el és nem 2004-től, amikortól tagjai lettünk az EU-nak. A belépéstől fogva Magyarország kapta lakosságszám-arányosan a legtöbb támogatást. Olyan volt ez, mint a második világháború utáni Marshall-terv, de még annál is több.…..
    Hónapok óta, Magyarországon és Angliában ezernyi fenyegető és trágár üzenetet kapok egy B. Mátyás nevű személytől. Ma a blog.hu szíves közreműködésével, jotunder néven tudott belépni egy citromailes címmel és több kommentelőt is zaklatott. Amíg nem történik változás, a blogolást felfüggesztem.…..
Magentax 2021.04.28 10:24:46
@jotunder:
A Disqus-nál ugyanez van.
Egyes fidesztrollok azzal szórakoznak, hogy közismert kommentelők (mondhatni véleményvezérek) nicknevét ellopva regisztrálnak és megpróbálják lejáratni őket azzal, hogy mindenféle ostobaságokat irkálnak a nevükben.
Hiába jelentjük, nem történik semmi...legfeljebb kibannolják az illetőt, aki azonnal visszaregisztrál egy másik lopott névvel - és kezdődik minden előlről.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Orbán Viktor a Kínai Kommunista Párt hátán kíván felkapaszkodni a nemzetközi politika legmagasabb szintjeire. Egy ilyen kijelentés tíz éve még abszurdnak és túlzónak tűnt volna, de manapság olyan egyértelmű gesztusok jelzik a magyar kormányfő lojalitását a kínai legfőbb…..
Magentax 2021.04.17 17:32:50
@MAXVAL birсaman közíró: A bolgárok is nyalják a kínaiak seggét?
Újra bebizonyosodott, hogy Magyarországon a foci mindenek fölött áll. Orbán Viktor kedvenc hobbijának köszönhetően olyan nyitási tervet prezentált a kormány, melynek csúcspontjaként nálunk lehet majd a legtöbb nézője a hazánkban rendezett EB mérkőzéseknek. Péntek reggel azt is bejelentette a…..
Itt van április első napja, a bolondozások ideje. Csak egy napig képzeljük el, milyenek lenne az életünk, ha a politikusok néha őszintén beszélnének! Szürreális képzelgésünk eredményét az alábbiakban olvashatják azzal a megjegyzéssel, hogy ettől még nem veszítettük el a realitásérzékünket.  Azt…..
Magentax 2021.04.01 13:16:21
@MAXVAL birсaman közíró: Te már csak tudod ott, a messzi balgariába, morzsikutya...
Ha tényleg kínai vakcinával oltották be Orbán Viktort, akkor vajon utazhat-e olyan nyugati országokba, melyekben nem engedélyezték a Sinopharm koronavírus elleni oltóanyagát? Ha a tanárok megkapják az első oltásukat a húsvéti ünnepek környékén, vajon annyira védettek lesznek a vírus ellen, hogy…..
Magentax 2021.03.28 15:09:29
@MAXVAL birсaman közíró: Nálatok Bulgáriában is "nyitnak" 2,5 millió ember oltása után, miközben napi 11 ezer új fertőzött és 250-270 halott van?
A kormány igyekszik határozottnak mutatkozni, ugyanakkor érződik a kétségbeesés a hivatalos nyilatkozatok szövegeiben. Maga a miniszterelnök is azzal hárít el minden ellenzéki kritikát, hogy politikai ellenfelei vakcinaellenesek, ezért nem akarhatnak jót a magyar polgároknak. Ez a kijelentés…..
Magentax 2021.03.18 14:02:23
@MAXVAL birсaman közíró: Te már csak tudod, Bulgáriában a fotelban ülve, az origot és a ripostot olvasgatva....
Péntek délelőtt óta nem tudjuk, mit akar csinálni a miniszterelnök.  A járvány legdurvább felfutó szakaszában jár, az előző hetihez képest szinte minden nap 50 %-kal több a fertőzött már lassan három hete. A második hullám se volt ilyen durva. Az iskolák zárnak-újranyitnak, teljes a fejetlenség,…..
Kitűnő volt a mesterterv, de tényleg. Persze kizárólag hatalomtechnikai oldalról nézve. De sose tudjuk meg, bejött volna-e, mert szembejött megint a valóság. A vírus. Az egyetlen ellenfél, akit nem tudnak lekaraktergyilkolni, aki valóságos és veszélyes. Nem hülyék a magyar tudósok, nyilván…..
Magentax 2021.02.27 17:03:50
@MAXVAL birсaman közíró: Téged beoltottak már kínai vagy orosz löttyel ott a messzi Bulgáriában?
Ha irigyled, gyere ide Mo-ra és oltasd be magad a kettő közül valamelyikkel.

Bezzeg a ti vezetőik nem játszanak hazárdjátékot az emberek életével és csak ellenőrzött, dokumentált és az EU eü-i szerve által engedélyezett vakcinával riogatnak benneteket.
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
Magentax 2021.02.21 09:24:47
@szociál: Bálint már többször tett kísérletet az "elszakadásra", csak valamiért mindig visszatáncolt. Ezért gondolom, hogy ő maga sem tudta eldönteni, érdemes proliúrral bandázni vagy sem.
Nekem Lóbelt egyre kevésbé szimpatikus. Végtelenül sunyinak tartom, nyíltan ugyan nem áll bele semmibe, nehogy elveszítse a nézők szimpátiáját, viszont bárkit kibeszél a háta mögött és sztem az a leggázabb, ahogy Vivcsóval bánik.
Elvileg legjobb barátok, de kiröhögi és őt is kibeszéli a háta mögött és pont annyira alázza és semmibe veszi, mint Bálint - csak sokkal gusztustalanabb, sunyibb módon.
Bálint legalább nyíltan szivatja, anyázza és szidja Vivit, Lóbeltke viszont full aljas módon.
Ügyesen összeáll azért ez a mesterterv is. Orbán 19-re lapot húz azzal, hogy az emberek döntő többségének akaratával szemben tolja a kínai vakcinát, amelyből az első adag ma meg is érkezett az országba. A kiindulópont ismert: a Főnök és dr. Kakadu ránézésre megadatta az engedélyt rá a magyar…..
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
Magentax 2021.02.16 11:05:58
@K_Attila: Ha odafigyelsz, elég hajmeresztő bakikat produkál szinte az összes műsorvezető, bemondó....Van, akinek konkrétan drukkolok, hogy ki tudjon végre nyögni egy épkézláb mondatot.
Magentax 2021.02.16 11:11:42
@Valinda1: Jééééé...pedig proliúr a tegnapi egész adásban azon vekengett, hogy most mi lesz Virággal? Nem tudja fogni a kezét, nem tud segíteni neki - szegény kisjány lehet, még járni sem tud...
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
Magentax 2021.02.13 13:15:14
Magentax 2021.02.13 13:17:57
@silvermansarah: Hmmm..
Pedig azt hittem akkora Virág és proliúr egója, hogy ők is csak a jó kommenteket kérték volna, pláne Virág, mert ő "leszarja" a nézők véleményét - ezt már többször is kijelentette.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
Magentax 2021.02.09 11:07:44
@mozambikizombi: Ancsa jól beégette rencsulát, csak aztán nehogy a haverjaival megvárja valami sötét helyen - ebből a f@szkalapból még ezt is kinézem.
Ez a viselkedése is csak azt mutatja, mennyire "tiszteli" a nőket - sztem PP-nek nem mert volna beszólni ez a gyökér.
Magentax 2021.02.09 11:09:30
@Gia: Csoki, persze, na de milyen csoki.
Proliúr Virdzsó seggében tanyázik, aztán összevissza fogdossa a pöcsét, majd a szaros mancsával mindent összetapogat a villában. Kész fertőzés...