Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KDNP a selejtek gyűjtőhelye

0 bejegyzést írt és 630 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fűtési módszerek, melyek közül választhatunk, némileg korlátozottak. A legáltalánosabb és legelterjedtebb módszer a magyar ember melegedésére, a gázzal való hőtermelés.  A gázkazán működése még egy laikus számára sem túl bonyolult, ami az elvet illeti. A gáz elégetésével termelt hő hatására a…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.01.21 10:43:25
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.01.21 13:04:42
@vadi3:

Autónál tisztában vagy a bukással. Itt messze nem erről van szó.
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2017.04.29 18:58:31
@lajafix1:

Isten hozott a való világban. Neked ez láthatóan bonyolult. A "megfelezhetjük" kész tényre utal, nem egy újonnan épülőre, amit még nem is ismersz, mit akarsz rajta felezni.
Arról végképp nem beszélve, hogy a csókos CSOK-on kívül másnak nem nagyon lesz kerete egy ilyen beruházásra.
Kritizátor Segítünk választani 2016.08.17 13:00:00
Olvasnivalót választani nem mindig könnyű. A szűk magyar piac ellenére a kiadók igyekeznek az olvasók kedvében járni és elhozni nekik a friss külföldi megjelenéseket, valamint bemutatni a hazai szerzőket. Mindezek mellett még arra is figyelmet fordítanak, hogy a régi, magyarul még meg nem jelent…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.08.18 10:08:00
@Letya:

Igen, pont őt keresem.
Szomorú.
Orbán Viktor tizennégy évvel ezelőtti beszédére épít az olimpiai csatornákon vetített klip.   Az m4 és m5 állami televíziós csatornákon, a gyakorlatilag folyamatos kormánypropagandát megszakító olimpiai közvetítések között, augusztus 16-án, kedden déjà vu érzésem támadt. Kivehetetlen szövegű…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.08.18 08:07:09
"Utóirat: Csak azt nem értem, "

Segítek:

Ami a blogokban a birka féle agymosottak serege, az a médiában a szerkesztői gárda. Semmi nem jut keresztül rajtuk ami a vezér valódi énjét és életfelfogását, a lopást, csalást, hazugságokat mutatja be.
Miután lassan a teljes médiát maguk alá gyűrik, és szerkesztési elv a selejtes orbánisták agyából pattan elő, nem fogsz ellenzéki megszólalásokat látni, mert nem jut át a szűrőn.
Nem véletlenül akarja a csúti génselejtes féreg korlátozni az internetet, az egyetlen felület amit nem tud teljes mértékben a hatalma alá gyűrni.
Faszbúk maradt az egyetlen felület ahol a valóság azonnal meg tud jelenni, az sem véletlen, hogy az ellenzék ott szerveződik, és mint mondtam, nem véletlen, hogy orbánisztánban a migráncsok elleni harc és az agymosott birkanyáj egyben tartásának egyik legfőbb eleme a szabad véleménynyilvánítás felszámolása.

Gondolj csak bele az Index nevezetű förmedvénybe. Napközben, amikor a "güriző" munkások (akik mint tudjuk keményen dolgoznak) a munkahelyi internetet használva egész nap a neten lógnak, így szigorúan csak oda való híreket, pl. háromfejű hangya, tupírozott frizurájú szfinx macska, UFO-t látó vadászpilóta szimulátort vezető tanuló... etc. hírei kerülnek be, politika szigorúan a 17 órás sáv után jelenhet csak meg, akkor már nem tud hozzászólni a hazafelé tartó munkában megfáradt nagyérdemű zsűri.
Változnak az idők. Egy-két generációval ezelőtt az emberek célja lakás és egy autó volt. A mai generáció úgy látszik ezt felrúgja és új célokat tűz ki maga elé. Rugalmas munkaidőt szeretne, távmunkát, bicajjal bejárni dolgozni és a megosztásra épülő gazdaságot. Chris Sawey (27) is valami hasonló…..
2016.07.24-én 12 órakor a UBER felfüggeszti szolgáltatását Budapesten a hatályba lépő jogszabályok miatt, amik gyakorlatilag mondvacsinált indokokkal ellehetetlenítik a működésüket. Nyilván erre ugrik a nép, akik annyit látnak, hogy a tök menő ügyfélbarát Dávidot megtámadta a Góliát szerepében…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.13 13:38:21
@báró Csekonics:

Ha jól tudom évente kell vizsgáztatni.
És ha figyelmesen közlekedsz az utakon, akkor láthatnád, hogy nem a "taxishiénák" járnak cafatokra szakadt füstölő ótvar szar felsőkategóriás romokkal.
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.13 13:55:55
@nick papagiorgo:

Ez igaz, de ne én legyek a hibás ha a vállalkozó adócsaló.
A rothadó kapitalizmusban alap a számlakiállítás, oszt ott nem sipákol egyik vállalkozó sem. Egy nyamvadt kávé után a kezembe nyomják és baromira nem foglalkoznak vele, hogy kérem vagy nem. Mint mondtam, a fejekben kell elsőként rendet rakni, amíg a magyarnak zsigeri a mutyi, addig nem kell csodálkozni az ország állapotán és ez független attól, hogy éppen ki ül a bársonyszékben.
Kétféle közlekedési beruházással találkozhatunk Budapesten. Van, amire kap pénzt a főváros valamelyik európai uniós alapokból, és van, amelyikre nem. Amelyikre kap, azt muszáj időnként megbeszélni azokkal a budapestiekkel, akiknek a lakása közelében túrnak föl mindent. Amelyikre nem, annál elég, ha…..
Egy Facebook-csoportban megint szóba került a szoftverlopás témája. A leggyakoribb érvek a beírók részéről: Ha lemásolok egy szoftvert az eredeti nem tűnik el a tulajdonostól Nem okozok vele kárt Te soha nem töltöttél le semmit feketén? Na akkor szépen sorban: Való igaz, hogy a másolat…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.11 12:45:20
@Faszerkezet:

Nincs semmiféle elcsúszás. Ha az Audit megveszem motor nélkül, akkor tisztában vagyok minden következményével.
Szoftver ügyben ott csúszol el, amit már leírtam pont Audival, az autó és az út viszonyával. De megtalálhatod a HP vs. win7 viszonylatban is fentebb.

Leírom újból:

A probléma az, amikor megveszek valamit, aminek a használata múlik a szoftvert készítő cég üzleti etikáján, valamint múlik a szoftver alá hardwert gyártók fejlesztésein, mivel a kettő együttes működésére van szükség, amit mindegyik fél önhatalmúlag bármikor megváltoztathat, és ennek köszönhetően a megvásárolt és kifizetett termékem onnantól kezdve nem használható. Egy kalap szart nem ér.
Ez a baromi nagy probléma. Egy-két esetben még benyeli az ember de amikor már rendszeressé válik az ilyen fajta lehúzás, akkor a normális ember feltúrja a torrent oldalakat, és telibe szarik onnantól az összes szoftvergyártóra.
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.11 13:27:25
@Faszerkezet:

Amennyiben felvilágosítanak mindenről. Abban a pillanatban, hogy valami háttérsunnyogással ellehetetlenítik a megvásárolt termék használatát, sajnos lehetőséget adnak arra, hogy én is pontosan ugyanolyan szemét sunyi legyek.
Ezért nem csúsztam el, mert nem vetted figyelembe, hogy megveszem, aztán átbasznak.
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.11 13:32:58
@Az apokalipszis lovasa:

Te nem megjátszod, tényleg ennyire hülye vagy. Miért vegyek egy másikat? Ott van, a leírása alapján alkalmas, azért vettem meg. Mi a biztosíték arra, hogy bemegyek a boltba, ezt visszavetetem, ha visszaveszik, oszt viszem haza a következőt és azzal is próbálkozok egy sort.Te nagyon hülye vagy.

---------------------------

Megizélhetné a blogmotor gyártója a retkes anyját ezzel az időbaromsággal. Tökéletes példa erre az egész topikra.
  Napokig tanakodtam magamban, hogy megírjam-e ezt a cikket, mert amiről szó van, az tulajdonképpen nagyon szimpatikus civil kezdeményezés is lehetne – ha nem érezné az ember az egésznek a mesterkélt jellegét, és nem rakódna rá a demokratikus ellenzéki Orbán-fóbia, ami eleve az egésznek az értékét…..
Az egyik legjobban hangoztatott érv a menekültek befogadása ellen az, hogy "akkor legyen nagy a pofád, engedd be őket te a lakásodba aztán meglátjuk". Számoljuk ki hogy is van ez. Alapvetően azt engedem be a lakásomba, aki a barátom és jó ember. Akkor nézzük ki a barátom és jó ember. Ehhez…..
A magyar étteremkultúra - a vendégek viselkedésének tekintetében - még hagy kívánni valót maga után. Alapvetően vannak illemtani hiányosságok is, például illik köszönni, ha bemegyünk valahová - ahogyan a pincérnek, eladónak is illik köszönni, vagy vissza köszönni. Összeszedtünk saját kútfőből és a…..
Határátkelő Élhetőbb ország 2016.07.07 06:45:00
Folytatódik a Magyarország 2.0 pályázat, ezúttal egyik törzsszerzőnk és -kommentelőnk, Digger írásával, aki megpróbálta praktikus példákat felsorolva megmutatni, hogyan lehetne jobbá tenni Magyarországot. Lássuk akkor! Szavazni ma is természetesen itt, a poszt végén, vagy a…..
Városi Kurir Taxis-e vagy? 2016.07.07 07:25:00
Van egy szakma, - a taxisé - amiről a rendszerváltás környékén úgy vélekedtek, hogy majd felszívja a hirtelen utcára került tömeg egy részét, ezért aztán szinte bárki „kiválthatta az ipart”. Ennek a felelőtlen, agyament elgondolásnak a következménye mára az egykor jobb napokat látott szakma…..
Az, hogy a beteg egy darab kutyagumi, és felőlük akár el is patkolhat, de a fejpénzeket beszedik utánuk, egyszerűen gusztustalan. Hány embernek kell meghalnia, hogy észbe kapjanak az illetékesek? Tisztelt Praxis!   Nem szokásom másokat sarazni, vagy bárkire is köpködni, még átvitt értelemben sem,…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.07 07:04:41
Kedves Őszinte Ingatlanos! Nem feltétlenül ingatlanos kérdés, inkább egy társasházi jogi kérdés, de hátha van valami ötlete. Egy jó fekvésű telken épült 3 épület 4-4 lakással, melyek társasházi lakásonként lettek értékesítve, megvásárolva. Szint eltolásos (lépcsőzetes) építéssel készült, a…..
Ingoványos terep ez, tudom, és sokan úgy gondolják, egy teremtő isten nem gondolható el és nem vizsgálható tudományosan, empirikusan, ám ez pusztán csak azért van, mert még senkinek sem sikerült vizsgálnia, valamint mert erőteljes érzelmi reakciók társulnak a hittel kapcsolatos percepciónkhoz és –…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.06 11:17:14
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.06 11:17:15
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:

Az élet kegyetlen. Te sem foglalkozol azzal, hogy nem akarunk ortyinista etikát, mégis mindenhol kéretlenül hirdeted.
A magyar kormányzópárt vezetői sokat bírálták az Európai Uniót a Brexit után, ám arra nem tettek utalást, hogy ők min változtatnának, ha döntési pozícióba kerülnének a közösségen belül. Eddig csak a migránskérdéssel foglalkoztak, mert erre a kihívásra valóban ütős választ adtak: kerítést építettek,…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.06 07:16:22
@telkoe:

"Kezdetek egy kicsit becsavarodni elvtársak... hogy fogjátok kibírni igy 2018ig? "

Esténként imát mondanak orbán elvtársas házioltáruknál, álomba szenderedve éltetik a Csúti Nagy Vezetőt, oszt máris szebbnek érzik az életüket. A jobbak megkapják lehetőségnek, hogy egy trafik előtt söprik az utcát, oszt mindent elértek az életükben, amit a Csúti Nagy Focista előírt nekik.
Louis de Funés bronzszobrot kapott Saint-Tropez-ban, ahol június utolsó napjaiban nyitották meg a Csendőrség Filmmúzeumát. A francia Riviéra egykori kis halászfaluja jól tudja, hogy mit köszönhet a folyamatosan nyüzsgő, utánozhatatlan gesztusaival intézkedő Ludovic Cruchot…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.06 06:08:25
A szikraforgácsolásról hallva, először talán felötlik a gondolat, hogy minek túlvariálni a dolgokat, hiszen az eszterga- és marókéseket rég feltalálták, nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni és azt használni. Viszont rápillantva egy forgácsolási árkatalógusra,…..
Úgy döntesz, hogy hátrahagyod a stresszt és kipróbálod milyen az élet falun? Lefoglalsz egy hosszú hétvégét.    A foglalás eufóriáját követően, ahogy telnek a napok, kételkedni kezdesz döntésedben. Vajon jól választottál? Képes leszel eltölteni három napot, vagy extrém esetben egy teljes hetet…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.05 13:12:03
@Janossz:

"Amit soha nem fogok megérteni, a sok panelban töppedő nyugdíjas mi a francért nem cseréli hátralévő életét valami élhetőbbre? Fel nem foghatom."

Ne aggódj, amikor a melledet markolászva azon izgulsz, hogy a mentő időben kiérjen, felfogod.

Igen, az agyatlan trolloknak üzenném, tisztában vagyok azzal, hogy városban sem jobb a helyzet, de az a 30-40 km amivel rövidebb az út, elég sokat jelent, ha már elindult valami csoda folytán egy proliért is a mentő.
Újabb rejtélyes esetekre derült fény a kecskeméti helyi FIDESZ család ügyeiben: az MNB kecskeméti PADMA alapítványa összességében több mint 9 millió forintos szerződéseket kötött a városi TV-vel és a helyi média más szereplőivel − így már érthető, a helyi média miért hallgatja el a kecskemétiek elől…..
KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.05 09:59:05
@Ballib Cenzúrázók Réme 11:

Te nagyon agyhalott, a nemzet gázszerelője hány munkahelyet kreált a bevallani is elfelejtett milliárdjaiból?
Mindig lesznek olyan ingatlanpiaci szereplők, aki megpróbálják valamilyen trükkel tőrbe csalni a lakásbérlőket. Ez ellen egy módon lehet védekezni: figyelni kell az intő jelekre és tanulni más tapasztalataiból. Leporoltuk a Portfolio gyűjteményét, melyben régi szakállas "tréfákat" szedtek össze! Írd…..