Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antalfy Krisztina

3895 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalom és művészet, emlékezés és felejtés, egyén és közösség viszonyáról szól a német író, Daniel Kehlmann legújabb regénye. A Mozgókép áprilisban jelent meg magyarul Fodor Zsuzsa fordításában. A könyvről szeptember 9-én 18 órakor Dragomán György beszélget a szerzővel a CEU A Auditóriumában...
A HONOR Magic V3 karcsú zsanérjára kézzel gravíroztak egy 166 szavas bocsánatkérést A HONOR megbízásából a közelmúltban 6000 20-50 év közötti európai felnőtt körében végzett felmérésből kiderült, hogy a lakosság jelentős része küzd a bocsánatkéréssel. Minden ötödik ember bevallotta, hogy…..
A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés A modern konyha csendes forradalma: a mikrohullámú sütők. Ezek az eszközök nem csupán lépést tartanak a mai rohanó élettel, hanem átformálják a főzés fogalmát. Kompakt dizájnjuk, intuitív kezelőfelületük és úttörő innovációik révén a Candy mikrók…..
Tegnap tartották a mozgássérült, látássérült és enyhe értelmi sérült sportolók legnagyobb sporteseménye, a párizsi paralimpia nyitóünnepségét. A jövő vasárnapig tartó párizsi paralimpiai játékokon 68 küldöttség mintegy 4400 sportolója vesz részt, 22 sportág 549 versenyszámában...
Amikor új háztartási gépet vásárolunk, hajlamosak vagyunk arra, hogy a megszokásaink, a jól bevált rutin, vagy a megérzéseink alapján kezdjük el használni, fittyet hányva a gyártók azon kérésére, hogy a beüzemelés előtt legyünk szívesek alaposan átolvasni a használati utasítást. Legtöbbször csak…..
A Krumpello megnyitotta első állandó üzletét az Astorián, így a krumplirajongók már minden nap megtalálják a belvárosban a márka különlegességét, a héjában sült töltött krumplit. Kreatív, egyedülálló és laktató - az innovatív falatok ebben a formában és minőségben még nem léteztek hazánkban...
A magyar divattervező elárulja... Az öltözködés egy hétköznapi dolog, ugyanakkor egy izgalmas játék is. Nem szabad félni egy-egy extrább darabtól, amit egy meglévő klasszikusabb ruhatárba szeretnénk beépíteni. Érdekes módon gyakran azt szeretjük meg legjobban, amitől eleinte a legjobban tartottunk.…..
A Dyson bemutatja első hajformázó termékcsaládját A Dyson, a technológiai innovációk globális vezetője, ismét hatalmas lépést tett előre a szépségápolás világában. Nyolc évvel a Dyson Supersonic™ hajszárító bevezetése után, amely forradalmasította a hajápolást a gyors szárítás és a hőkárosodás…..
Hogyan csökkenthetjük a tanszervásárlási költségeket?Ahogy közeledik a nyár vége, egyre több szülő szembesül az iskolakezdés okozta anyagi terhekkel. Egy első osztályos gyermek számára összeállított tanszercsomag akár 60 ezer forintba is kerülhet, ami jelentős kiadást jelenthet a családi…..
A Dining Guide Top100 Étteremkalauz évről évre kiemelkedő figyelmet szentel a magyar gasztronómiai színtér legjobbjainak, különösen a kortárs és progresszív magyar konyha terén. Az idei kiadvány is méltón tükrözi azokat a változásokat és innovációkat, amelyek a hazai éttermekben zajlanak. A listák…..
Érkezik az ország egyetlen és átfogó online színházi seregszemléje Szeptember 20-a és 29-e között immár negyedik alkalommal rendezik meg az ország egyetlen online színházi találkozóját, az eSzínház Fesztivált. A nyár során magyarországi és határon túli magyar színházak, valamint független…..
Akár 1 perc AI-fogmosással is javul a hatékonyság Közismert az az általános fogorvosi ajánlás, amely szerint minden nap legalább kétszer 2 percet kellene a fogmosásra szánni. Szinte egységes az az álláspont, hogy ha betartjuk ezt az aranyszabályt, már tettünk valamit a szájhigiéniánk megőrzése…..
Otthoni tanulás és mesterséges intelligencia Minden harmadik család már valamilyen módon használja az AI-t az oktatáshoz, de ugyanennyien el is utasítják a modern technológiát – derül ki a MediaMarkt és az Opinio közös reprezentatív felméréséből, amelyet az iskolakezdés alkalmából készítettek 1150…..
Mazda Takuminuri[1] prémium metál színei erős kontrasztot teremtenek a fény és az árnyék között, valamint elegáns, nagy sűrűségű fényezést nyújtanak. Tradicionálisan egy ilyen megjelenés csak kézzel festett koncepcióautókkal volt megvalósítható. A Takuminuri technológia több mint egy évtizedes…..
A tűzijátékok miatt az egyes ünnepek – mint az augusztus 20. vagy a szilveszter – a kutyák számára elviselhetetlenné válhatnak.  Országszerte  204 MOL töltőállomáson található ingyenes mikrochip-leolvasó, mely segíti az elkóborolt állatok minél előbbi hazajutását. A mikrochip-leolvasók kihelyezése…..
Adagonként, villámgyorsan elkészíthető zabtej, fenntartható módonA zabtej az egyik legnépszerűbb tejalternatíva, jótékony hatásai miatt bármilyen egészséges étrendbe beilleszthető. Allergiások, tejcukor érzékenyek, vegánok is előszeretettel választják a mindennapokban. Utazás, táborozás idején…..
A MOONCITY Budaörs, az innovatív elektromobilitás tudásközpontjaként 2023 vége óta fogad látogatókat, a mai naptól pedig a bemutatóterem új funkcióval bővül. A Budaörs frekventált, jól megközelíthető részén elhelyezkedő épület előtti töltőberendezések az MVM Mobiliti üzemeltetésében nyilvános…..
Back to school a CCC-vel Fedezd fel a CCC Back to School kollekcióját, mely a stílus, a kényelem és a minőség kedvelőinek készült. Az őszi szezon ikonikus márkái, a Reebok, a Kappa, az adidas, a Champion, a PUMA és a Vans cipők és hátizsákok tökéletesen kiegészítik majd az iskolai megjelenést!..
Augusztus beköszöntével elérkezett a nyár utolsó, gondtalan hónapja. Ahogy a nagy közös bográcsozások és kerti összejövetelek lassan háttérbe szorulnak, a gyorsan elkészíthető, könnyű, és egészséges ételek kerülnek előtérbe. Szerencsére már nem kell órákon át a tűzhely felett állni ahhoz, hogy finom…..
“Oh la la" - mondaná Emily Cooper, a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, az Emily Párizsban főszereplője, aki már megtapasztalta az ikonikus LUNA 4 arckezelő hatását. A fiatal amerikai nő kifogástalan stílusával meghódította Párizst! A képernyőn és azon túl is a stílusikon lett és most az egyik…..
Idén júliusban mutatta be a Mattel a legújabb Barbie Fashionista babát, az első látássérült Barbie-t, amely Magyarországon is kapható lesz...
Nyaraláskor a WC tisztasága a legfontosabb Tiszta, zárható és ne közös használatú legyen – ezek a legfontosabb elvárásaink a mosdóval szemben, ha elutazunk nyaralni. Az otthon töltött hétköznapokhoz képest a párok majdnem háromnegyedének ugyanannyi vagy kevesebb konfliktust okoznak ilyenkor a…..
A macskával való utazás izgalmas élmény lehet, és számos előnnyel járhat, ugyanakkor megvannak a maga hátrányai is. Érdemes mérlegelünk tehát, mielőtt ebbe a kalandba belevágunk, hogy mindenkinek kellemes élmény legyen a közös utazás. A Whiskas a napi rutinok betartására hívja fel a figyelmet, és…..
Szorosan a nyomában pedig ott a Toyota Tulajdonképpen megszokottnak számít, hogy a Toyota Csoport két vezető márkája, a Toyota és a Lexus egymással folytatja a legnagyobb küzdelmet az évről évre világszerte elvégzett megbízhatósági felméréseken, és nem ritkán tulajdonképpen csupán az a kérdés, hogy…..
Érkezik az Európa a magasból 6. évada Lenyűgöző természeti és kulturális értékeinek köszönhetően Európa a Föld egyik legcsodálatosabb kontinense. A National Geographic népszerű sorozata a földrész legszebb és legikonikusabb tájait mutatja be – rendhagyó módon madártávlatból. A hatodik évad első…..