Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antalfy Krisztina

3849 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Disney+-on még visszanézheted Tegnap este, azaz magyar idő szerint ma hajnalban átadták a 96. Oscar-gála arany szobrait Los Angelesben. Aki lemaradt volna a közvetítésről, annak sem kell elszomorodni, ugyanis ma estétől elérhető lesz a Disney+-on egy 90 perces visszanézhető, összevágott verzió,…..
Újra Budapesten a világhírű ausztrál zongoraművész Örömmel jelentjük be, hogy a világhírű ausztrál zongoraművész, David Helfgott ismét visszatér Budapestre. Helfgott páratlan tehetségével és lenyűgöző előadásmódjával számos nemzetközi színpadon felejthetetlen emlékeket hagyott a közönség szívében.…..
Nőnapon debütál Vágó Réka cipő designer és Daubner Anna ruhatervező barátságából született, ellenállhatatlanul merész kiegészítő duó, ami biztosan mindenki új kedvence lesz! Az Anna Daubner mintás selyem kézitáskája és a REKAVAGO emblematikus bőr szemüvegtartós táskapántjának találkozása olyan új…..
Ezzel lepd meg magad tavasszal! Az idei év is ragyogó napsütéssel, színpompás virágokkal, izgalmas programokkal és a legfrisseb könyvújdonságokkal nyitotta meg az idei tavaszi szezont. Akár ajándékba szánod, akár saját részre szeretnél egy új könyvet,  a friss, tavaszköszöntő olvasmányok között…..
Az olimpiai és paralimpiai mozgalom világszintű mobilitási partnere, egyben a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatója, a Toyota, 2024. február 22-én a Magyar Parasport Napja alkalmából megszervezett szakmai konferencián adta át azt a vadonatúj Toyota C-HR-t, amellyel…..
A narancsbőr egy természetes és gyakori állapot, hírességek, sportolók, sőt közvetlen ismerőseid testén épp úgy megjelenik, mint a tiéden. Ez viszont nem jelenti azt, hogy el kellene fogadnunk, és ne tehetnénk ellene! A legjobb eredmények elérése érdekében célszerű több módszert bevetni, a hatékony…..
Sztárok, rekord és +1 extra helyszín - itt a 4 Helyszín Konyhabútor KiállításTöbb mint száz összeállítás több mint ezer elemből – erre a nem mindennapi rekordra készülnek a szervezők az egyik legnagyobb hazai bútorforgalmazó, az RS Bútor bemutatótermeiben február 23-25. között a 4 Helyszín…..
Teszteld magad a Heineken 0.0%-val! A jó idő már az ajtón kopogtat, hamarosan indul a tavaszi zsongás, ami még többünket csábít az utakra. Esti programok, kirándulások, vízparti bulik jól ismert helyszínei mind kikapcsolódásra szólítanak, éppen ezért a tavasz közeledtével nem árt felfrissíteni…..
Így kerüld el, hogy túlsúlyos legyen a macskád! Minden év február 17-én ünnepeljük a macskák világnapját. A nap célja felhívni a figyelmet a felelős macskatartásra: a vakcinázás, az ivartalanítás és az egészséges életmód fontosságára. A cseh Tesla elkötelezett a kisállatok jólétéért, aminek fontos…..
Az idén megújuló Yaris Cross rekord idő alatt lett a legnépszerűbb Toyota Európában. Ezt megünneplendő a Toyota vagány koncepcióval rukkolt elő: öt lisszaboni művész tervezett egyedi festést az újdonságnak az első menetpróbára. A megújuló modell egyébiránt új, nagyobb teljesítményű környezetbarát…..
A JYSK ebben is segít Neked Az adventi időszak a várakozás és a feltöltődés időszaka. A skandináv hyggehez is kapcsolódó ünnepkör tökéletes alkalom arra, hogy lakásunkba meghittséget varázsoljunk. A lakásdekorációk között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, akár gyertyákról, égősorokról vagy…..
Praktikák és ötletek DIY dekorációkhoz Akár egy adventi kávézásra vagy egy gyertyafényes karácsonyi vacsorára készülünk, az ízletes falatok mellett az is fontos, hogy hangulatos asztalt ülhessünk körbe. A mikulásvirág különleges színeivel igazán egyedi asztaldísz lehet, íme néhány ünnepi DIY…..
Megmutatjuk, hogyan csökkentheted az ökológiai lábnyomod tisztálkodás közben is A fürdőszoba az a helyiség, ahol a napot kezdjük és befejezzük. Furcsa, hogy abban a helyiségben, ahol a fogainkat, a bőrünket és a testünk többi részét tartjuk tisztán, mennyi vegyszer halmozódik fel és milyen sok…..
Minden vasárnap ünnepi díszkivilágítást kap a MOL Campus Az ország egyik leginnovatívabb irodaháza, a MOL Campus karácsonyi fénykivilágítás kap az adventi hétvégéken. Az épület 11. emeletétől a 28. emeletéig 278 led lámpa öltözteti zöld és sárga fényekbe a MOL Campust minden adventvasárnap 17:00 és…..
Egy tökéletes szett a karácsonyfa mellé... Az adventi időszak újabb hetébe léptünk, készülünk az év egyik legszebb ünnepére, a karácsonyra. Ilyenkor a masniktól, a kalendáriumokon át, a karácsonyfa díszeikig szinte minden piros és zöld színekben tündököl. Persze nem kötelező mindenkinek az ünnep…..
Fogkefe, ami finom és hatékony fog- és ínyápolást nyújt Egészségünkért legtöbbet a megelőzéssel tehetünk, és ez különösen igaz a fogainkra. Megfelelő és alapos szájápolással nem csak a fogorvosnál tett, nem tervezett látogatások számát csökkenthetjük, de sokat tehetünk fogaink megőrzéséért is. Az…..
E-könyv ide vagy oda, a nyomtatott könyv varázsa, a papír illata és a kézzel fogható oldalak lapozása még mindig boldogsággal tölti el az olvasás szerelemeseit. Egy izgalmas regénnyel vagy szép albummal biztosan nem lövünk mellé, ha karácsonyi ajándékokról van szó. Összegyűjtöttük a szezon…..
Szíriuszt, a macskabaglyot egy kamion ütötte el, összetörtek a csontjai és életveszélyes állapotba került. Szerencséjére azonban időben bekerült a Sukorói Vadmadárkórházba, ahol szemsérülése miatt élethosszig gondozzák. Így Szíriusz idővel újra megtanult repülni és kifejezetten megszerette az…..
Talán a legtöbben épp decemberben vagyunk a legelfoglaltabbak: céges összejövetelek, karácsonyi bulik, nagy családi vacsorák, ünnepi készülődés, sütés-főzés, és akkor az ajándékok beszerzését még nem is említettem. De talán mégis így marad egy kis időd egy jó könyvre, ami segíthet ráhangolódni az…..
A magyarok többsége télen legalább egyszer elmegy étterembe, amit leginkább az ízletes ételek, a barátságos helyszín, az udvarias kiszolgálás és egy különleges fogás tesz emlékezetessé számukra – mutat rá A Kert Bisztró és az Opinio piackutató közös, reprezentatív felmérése. A vendégek ilyenkor…..
November végén mutatkozott be Tóth Bori legújabb kollekciója. A SZERENÁD bár anyag- és színhasználatában utal az előttünk álló ünnepi időszakra, mégsem kifejezetten téli vagy szezonális kollekció...
A DS Automobiles megalapítása óta számos bemutatót tartott a Louvre Múzeumban és környékén, a Piramis alatt vagy a Tuileriák kertjében. Az exkluzív bemutatók és különleges kiállítások egy közös filozófiát visszhangoznak, az örökség és a modernitás ötvözésével elképzelt jövőt...
Rubint Réka közismert alakreform szakértő rendkívüli együttműködésbe kezdett a Rossmann-nal: piacra dobta vadonatúj táplálékkiegészítőit, amelyek decembertől beszerezhetők a Rossmann üzleteiben. Mind a tizenkét termék speciálisan a női egészséget támogatja, ezenfelül a fitneszguru szakértelmén és…..
Utánozhatatlan karácsonyi premierek a Disney+ decemberi kínálatában A hideg beköszöntével és a korai sötétedéssel egyre kevesebb kedvünk van kimozdulni az otthon melegéből, mindez pedig remek lehetőséget kínál a benti kikapcsolódásra. Ráadásul ideális alkalom ez arra is, hogy bepótoljuk a…..
Varázslatos ünnep a Menő Könyveknél Az év végéhez közeledve összegyűjtöttük nektek 2023 Menő könyveit, amelyek közül bármelyik olvasó rajongó találhat kedvére valót. Vicces, komoly, elgondolkodtató, vagy szórakoztató olvasmányra vágysz, esetleg egy klasszikus regényben, romkomban, vagy egy…..