Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iMarc

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
Nagy lépés a Wizz Air életében, jelentéktelen az utasokéban: Budapesten állt munkába a Wizz Air első újgenerációs A321neo gépe. A 230 szék sem volt kispálya, hogy a túróba tömtek bele újabb kilencet? Arra, hogy üzletileg miért nagyon fontos a neo érkezése a Wizznek, egyszerű a válasz: ezeken a…..
iMarc 2019.03.23 21:18:13
@mihi4: Nálad az igazság!!!
Hét év országos földi sugárzású és további közel két év internetes rádióként való működés után úgy tűnik, szépen csendben végleg elhallgatott az ország egykori kereskedelmi rádiója, a Class FM...
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Most tényleg, kit kell lefizetni, és miért nem érdekel ez senkit?! Van egy dolog, ami nagyon-nagyon böki a csőrömet, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette: a zöld rendszámos csalók. Nagyon sokan művelik ezt pofátlanul, batár nagy terepjárókkal, vannak viszont, akik nem feltűnősködnek és "csak"…..
iMarc 2018.09.24 22:24:20
@dukeekud: Figyumá' hombár agyú. A sokmillió elektromos autót mivel töltenéd?? Hm?? Nem elektromos árammal az tuti. Avagy szerinted az elkövetkező mondjuk tíz évben lesz erre alkalmas infrastruktúra? Igen? Akkor irány az iskolapad, és minden fizika órán ott legyél ám!!!
iMarc 2018.09.24 22:42:48
@tulsavasodas: Amit írsz az nem 31GWh/nap, hanem +31GWh/nap. Vagyis a jelenlegi nem kevés, de növekvő fogyasztáshoz jön még hozzá. De legyen igazad, és vegyük ezt kezelhető mértékűnek.

Mi van az alállomásokkal? Nekik tök mindegy mennyit krúzoltál az autóddal, met mikor otthon töltőre akasztod azonnal megjelenik a töltési igény. Mindegy meddig, mert van annyi autó most az utcánkban, hogy pillanatok alatt probléma legyen az egyszerre igényelt teljesítményből.

Az meg gondolom szerinted sem opció, hogy a régi csúcskizárt villanybojlerekhez hasonlóan csak egyszer-egyszer adunk delejt a töltőkre.
Régóta érzem úgy, hogy kilenc és fél millió magyar közül szinte az egyedüli vagyok, aki képes az árnyalt, pártatlan, elfogulatlan gondolkodásra. De már megszoktam. Tegnap írtam arról, hogy miért érdemes elmenni szavazni, "pártállástól" függetlenül, korábban többször is utaltam arra, hogy a…..
Nemrég írtam a rendszerváltás óta készült legjobb magyar filmekről, most még nagyobb fába vágom a kiskésem, minden idők legjobb magyar alkotásait gyűjtöm össze. Mielőtt beleugranánk a listába, szükséges tennem néhány disclaimer-t, elkerülendő az elkerülhetetlent, ha egy mód van rá, legalább…..
Budapest legközpontibb zónáját (Bajcsy-Andrássy ütközése) elfoglalta a sárga birodalmi horda, akit szent meggyőzősédüket próbálják éppen nyomatékosítani. Harcolnak az igazuk és az elmúlt 50 év berögződései mellett. Amíg ők tüntetősdit játszanak, addig senkinek nem fog TAXI osztályrészül jutni, tehát…..
iMarc 2016.01.19 19:39:40
@kopasz barmok országa:
Szépen megfogalmazott, okos érveid vannak. De tényleg
iMarc 2016.01.19 19:44:34
@fehérfarkas:
Ki állította, hogy jogok nélkül??? Azt írtam, hogy a törvény mindenkire egyformán. Ugye? A törvény, s miegyéb rendeletek, jogszabályok rendezik a kötelességek mellett a jogokat is. Mi itt a félreérthető?
iMarc 2016.01.19 19:47:44
@fehérfarkas:
Ismétlem magam. Azért a konkurencia ellen, mert a konkurencia vonja ki magát a törvényi kötelezettségek alól.