Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alga

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kuruc.info nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen Kubatov Gábor arról beszél, hogy a pécsi Fidesz szavazók jelentős részéről részletes adatbázisuk volt. Tudták az e-mail címűket, telefonszámukat, mobil-számukat és azt is, hogy mennyire fideszesek. Aztán később…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
Múlt héten kaptuk a fülest, hogy az Externetnél van, amikor a 8 megás ADSL csak 2 megával megy. Az Externet válaszában elnézést kért, és közölte, hogy az "alaphálózati szolgáltató minden előzetes értesítés nélkül csökkenti Előfizetőink maximális vonali…..
alga 2007.12.03 16:56:55
hát homáron is ritkán nyikkanok meg. vazz daveslim!!felbasztad az agyam rendesen. én próbáltalak megérteni, de nem megy, talán mert én júzer vok, nem ügyfélszolgálatos. példálózol itt, hogy külföldön, mi van. én németo.ban éltem, volt netem, igaz nem mértem le soha hogy tényleg annyival megy-é, de tuti annyival ment, a sebesség mindig saccra annyi volt, lelassulást nemigen éreztem, legalábbis látványosat. egyszer volt gond, telefonáltunk is, hogy vmi gáz van, aszonta a csávó fél óra múlva kiküld vkit, ha technikai hiba, nem kell fizetnünk, ha mi kötöttük össze szarul (mert szétszedtük, összeraktuk, hátha menni fog), akkor viszont talán 20 euró lett volna a kiszállás miatt. és tény, fizetni kell az ügyfélszolgálatért, na de olyan minimált, hogy tényleg az..de cserébe azért kapok is vbmit! már itthon is fizetek az ügyfélszolgálati telefonálásért, ha tesznek is korrektül vmit! érted 20 perc max egy óra múlva kijöttek volna leellenőrizni! úgy hogy mi egy kis porfészekben laktunk. csupán ennyi a különbség, hogy ott a szolgáltatón belüli kommunikáció picit jobb, nem kell 50x telózni, meg heteket/hónapokat várni, hogy mi van. kicsit ügyfélbarátibb, mert van konkurencia, és lehet választani, és meg kell tartani az ügyfelet. nekik az az érdekük, nemtom a magyar tetves szolgáltatknak mi, vagyis tudom, csak az a júzernek nem jó.:S

és a szalámis vagy parizeres hasonlat sztem a legideálisabb vagy még az autós is jó volt. ajánlom többszöri elolvasásra, értelmezésre!!!
bocs ha lelket gázoltam.:D:D:D
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
Etelét, az Index fődizájnerét kérdeztük a dizájnváltásról. Ő meg válaszolt. Íme. Mik az alapvető változások? Színkódok, stílus, padding, letter-spacing, stb? Mindenhol próbáltunk az egyszerűsítésre törekedni. A régi Indexet már évek óta toldoztuk-foldoztuk és az…..
A mai napon véget ér egy korszak az Index életében. Nyilván mindenkinek megvan a maga elvárása az egyik legnépszerűbb magyar hírszájttal kapcsolatban. Ahány ember netezik Magyarországon, annyiféle új Indexet lehetne csinálni. Nehéz megmondani, hogy egy, a legszélesebb…..
Új MÁV blog Honnan tudjam? 2007.07.23 14:49:00
Ismét megfigyelhettük a vasuticus kalauzikus egy alfahímjének viselkedését, amikor a közellenség a naivus utascus információt próbál kicsikarni.... Tisztelt Címzett! Észrevétellel szeretnék élni a 2007. július 20-án, Budapest - Nyugati pályaudvar és Szolnok útvonalon…..
Úgy látszik, a kommandók idejét éljük. A pedofilok után most a kosznak üzentek hadat magyar aktivisták. A Retekkommandónak keresztelt akciócsoport a MÁV kocsijait szeretné tisztábbnak látni - ennek érdekében pedig még tettlegességre is hajlandóak.…..
Ezt találtam ma a www.mavstart.hu oldalon:A MÁV-START Zrt. megalakulásának 1. és 2. napján, azaz 2007. július1-jén és 2-án valamennyi utasunk részére 33%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosítunk a teljes árú menetjegy árából. A bárki által igényelhető kedvezményes árú…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
w Pótvizsga 2007.06.08 04:00:00
Erről [screenshot]csak röviden, mert hát azt akarják ezek a szerencsétlenek, hogy foglalkozzon velük valaki, cserélje ki a pelust, figyeljen oda rájuk. Viszont a kisegítő korrepetálás nekem nem feladatom. 1. Nem kerítés, hanem viadukt, és nem az árpádsávból, hanem a…..
Van a BBC-nek egy nagyon jó kis oknyomozó műsora, a Panorama, melynek legutóbbi adásában egy John Sweeney nevű riporter a szcientológusok után eredt, és megpróbálta kideríteni, hogy az utóbbi években változott-e az "egyház" vagy sem, és ha igen, akkor normálisabbak…..
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..
Régebben Árkus József Parabolájában voltak ilyen bevágások hülye japán tévéműsorokból, ott hülledezett  ez egész ország, te Józsi, bazmeg, ezek kattantak. Az Internet többek között arra is jó, hogy az ilyen gyöngyszemeket megőrizze az örökkévalóságnak. Következzen…..
Csáp Géza Eltávoltítva 2007.03.08 10:05:00
A szerkesztőség emberiségbe vetett bizalma dőlt meg a minap, amikor kiderült, hogy Büntető Béláné demóversenyének egyik résztvevője nem maga adta be nevezését a versenyre. A csalás miatt kénytelenek voltunk a pályamunkát kizárni. Reméljük, hogy ezentúl mindenki ügyel majd a…..
Meztelenül Vélemények 2007.02.21 10:45:19
Egy újabb ismerősömet kérdeztem meg, hogyan viszonyul a nudizáshoz. Ezt válaszolta:"Szóval, én egyszer voltam, Délegyházán és nagyon hülyén érezetem magam.Nem szeretem a nudista strandokat és viccesnek is találom. Aki szeret natúr módon a természetben lenni az talán nem…..
Figyelem, figyelem, történelmi pillanat, a Filmmúzeum belecsap a retrólecsóba: újra leadja az Öveges professzor: Legkedvesebb kísérleteim című ismeretterjesztő sorozatot (18.45), ma a csavart labda titka lesz, bármi is legyen az. Utána jön a Másfélmillió lépés Magyarországon…..
Csáp Géza Diliházba velük! 2007.03.07 10:55:00
Szegény boldogult Gyuri bátyám sok gondot okozott nekünk annak idején. Amint pár napra kiengedték az elmegyógyintézetből, rögtön felmászott a legnagyobb körtefára a kertben, és órákig kellett csapkodni a gereblyével, hogy valahogy leszedjük onnan. Ez most csak onnan ugrott be,…..
alga 2007.03.07 19:12:57
Csáp Géza A liftzene Hofmannjai 2007.03.06 12:05:00
Bioman, ez már név! Előre láttam: tökös, kigyúrt arcok zöldre kent arccal, kamuflázs overálban greenpeaces lolitákat gyaláznak a legsúlyosabb ipari grindcore-ra. Ez már valami, pöktem a tenyerembe, aztán majdnem hívtam a vejemet, mert a Pista akkora nyálas fasz, akinek tetszik ez a…..
Csáp Géza Szolgálati közlemény 2007.03.06 12:03:00
Az igazságtalan és szűklátókörű zenekritikus, a neves Bűntető Béláné, pár hónapos távollét után most visszatér, hogy végleg leszámoljon a demóverseny maradék résztvevőivel. Egy hosszasan elhúzódó és fájdalmas prosztataműtét-sorozat miatt volt kénytelen távolmaradni…..
Egy írói vénával megáldott kolléga küldte be az alábbi, abszurd tárgyalótermi darabot, amikor az eljáró bíró nem tudja, hogy volt-e az adott ügyben korábban tárgyalás, vagy nem. Az igazság mindegy, csak a vádlott szívjon.   Dráma egy felvonásban Hely: Budapesti…..
Pihent agyú, és sok szabadidővel rendelkező amerikai kölykök vágták össze az alábbi videót a Hivatal amerikai verziójának epizódjaiból, mi nagyon mókásnak találjuk, hiszen egy rohadt vicces sitcomból csináltak véres thrillereket megszégyenítő trailert. ..
alga 2007.02.09 09:52:00
Sej, Magyarország! Eh, be szép. Micsoda filmet lehetne itt forgatni. Képzeljék csak el, hogy az elegáns, dauerolt szőke ügyvédnő kifordul a zalaegerszegi zsinagóga pompás tégla–kapuzatán, fekete Ford Mondeóból napszemüveges, öltönyös alakok figyelik a hevesvezekényi…..
comment:com Hétfői hírek 2007.02.05 07:46:00
Jenna Jameson saját pornócsatornát indított végre, melyről csak annyit mondott, hogy elegáns és kifinomult filmek mennek majd rajtam nem prosztópornó. Hm. Joss Whedon (Firefly, Buffy) kiszállt a Wonder Woman adaptációból, mert a stúdió állandóan átíratta vele a forgatókönyvet,…..