Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fatyol.blog.hu

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tervezzük meg a fátyol fésűjének, azaz a fátyol pontos indulási pontját majd tükör ellőtt állva tegyük ide a centi 0 pontját. Így csak a kívánt hosszúságot kell leolvasnia segítőnknek. Így egyedi rendelésnél felkészülten adhatjuk meg a fátyol pontos hosszúságát!    2 rétegű fátyol esetén ügyeljünk…..
  Menyasszonyi ruha tárolása:  Menyasszonyi ruhát célszerű erős vállfán lógatva tárolni a ruha mellé kapott zsákban, zsák híján átmenetileg használhatunk nagyobb paplan huzatot is. A zsák célja hogy a ruhát megvédjük az esetleges külső szennyeződésektől. Menyasszonyi ruha tisztítása:  Napjaink…..
Bridal Mirage ÁSZF 2020.12.30 22:52:29
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató Webáruházas és egyedi rendelés esetén személyes postázási és számlázási adatokat (név, cím, telefonszám esetlegesen e-mailcím) kérünk el, ezeket az adatokat harmadik fél számára nem áll módunkban továbbadni. A fent felsorolt adatokat az érintett…..
Online konzultációs lehetőség   bridalmirage@gmail.com     Személyes konzultáció:   Szeged, Kossuth Lajos sgt 105  és Budapesten a Wedding Showromban Bejelentkezés szükséges: bridalmirage@gmail.com +36705157867 A konzultáció ingyenes      ..
  Írisz és Zoli egy különleges kéréssel keresett meg, és hát erre nem lehetett egyszerűen nemet mondani. Így került az én hosszú fátylam Párizsba. A fátyol 100/400 cm hoszú középenhúzott fazonja nem csak a mi szívünket dobogtatta meg. :-)  Még több képért és…..
Ági fátyla tökéletes választás volt. Szatén ruhájához fantasztikusan jól passzolt a gyönggyel díszített lágy esésű fátyol. Ráadásként a fátyol mellé készített gyöngyözött fésűm nem csak az esküvők alatt hanem egész este viselhette a bájos kis hajdíszt.  Kíváncsi…..
Menyasszonyaim 2012.05.30 13:01:00
Adriennek nagyon tetszettek ezek a szabású úgynevezett birdcage fátylak, hiszen divatos fiatalos és legfőképp neki való. Csak az anyaggal nem volt kibékülve, de ezt a problémát könnyedén áthidaltuk a számára. Facebook oldalamat lapozgatva jött rá hogy mi lenne ha a övével…..
Menyasszonyaim 2012.05.30 12:54:00
Niki nagyon egyedi elképzelésekkel „állt” elém. Sajnos pávatollat nem találtunk neki, de így is elkészült a hőn áhított kiegészítő. Nagyon örültem mikor az esküvői előkészületes blogját olvastam, miszerint hasznosnak tartotta ezeket a kis írásokat. Niki köszönöm a…..
Menyasszonyaim 2012.05.26 09:35:00
Olívia nagy bajban volt. Nem sokkal esküvő előtt találta ki a kiegészítőt, ami illene hozzá és a ruhájához. Szerencsére sikerült mindent időben megoldani és igaz hogy csak a második fodrász, de ő legalább tökéletesen a hajába tudta tűzni az álom kiegészítőjét és így az…..
Menyasszonyaim 2012.05.26 09:32:00
Dalma mikor megtalálta álmai ruháját csak a hozzá illő kiegészítőt kellet megtalálnia. Sok szép kiegészítővel találkozott keresgélés közben, de egyik sem volt az az igazi. A facebookon oldalamon talált egy inspiráló képet és ezzel keresett meg. A család tetszését annyira…..
Menyasszonyaim 2012.05.26 09:27:00
Gabó mikor megkeresett maga is meglepődött. Meglepődött, mert nem is gondolta, hogy az álma valósággá válik. Tudta hogy mit nem szeretne de nem tudta mit is akar. A folyamatos levelezés után sikerült minden apró részletet kitalálni és megálmodni. A végeredmény pedig egy olyan…..
Menyasszonyaim 2012.03.21 18:28:00
 Mikor Annamari megkeresett határozott elképzeléseivel, nem is gondoltam, hogy ennyire kreatív menyasszonnyal hozott össze a sors. A menyegző témája a pávatoll volt, ami nagyon egyedi hangulatot adott csokrának és a dekorációnak. Mikor sor került a személyes találkozóra és…..
A második adag menyecskéből láttunk már kettőt múlt héten, angolmagyar Beátát és besavanyodott Mónikát, ma jön fétis Dóra és mindenért beszóló Kriszta, akinek a szar is keserű volt eddig, de majd az ő esküvőjén minden fasza lesz. Na, persze. A győztes mehet Kenyába,…..
Menyasszonyaim 2011.09.22 21:45:00
Ezrek nézték végig, ahogy 2011 áprilisában Kate Middleton lépkedett a vörös szőnyegen az ő hercege felé. Talán ez a pillanat ragadt meg Emesében is és rögtön megfogta a hercegnő fátylának egyszerűsége és szépsége. Egyetlen feladata volt csak utána; egy olyan embert keresni,…..
Menyasszonyaim 2011.09.15 21:59:00
Telefonon keresett meg először Anna, hogy szokatlan rózsás ruhájához találjunk ki valami különleges díszítésű fátylat. Ez volt az a megkeresés, amire már rég vártam. Megosztottam vele és megtetszett neki az ötlet így már csak párosítani kellet a fátyol főbb jellemzőivel,…..
Menyasszonyaim 2011.09.12 21:51:00
Mikor Bogi megkeresett nem gondoltam volna, hogy bennem ennyire mély nyomot hagy, de sikerült neki. Annyira nyugodt volt esküvőjét illetően, hogy a nagy nap elaludt. Akkor ébredt fel mikor már a fodrásznál kellet volna csücsülnie és még ekkor se lett ideges. Nem hagyta, hogy bármi…..
Menyasszonyaim 2011.08.24 17:46:00
Dóra nagyon határozott volt első levelében, hogy mit is akar. Megbeszéltük a különböző lehetőségeket és ő egy 1 fésűs birdcage fátylat választott magának a nagy napra. De szavak helyett beszéljenek a képek egy nagyon kreatív fotós jóvoltából.   ..
Menyasszonyaim 2011.08.21 13:09:00
Noémi igazán egyedi kéréssel fordult hozzám. Külföldről rendelte mindenét, menyasszonyi és menyecske ruháját, fátylát, mindent. Mikor megkapta boríték méretű csomagját, benne két ruha és mindenféle kiegészítők, már látta, hogy nagy fába vágta a fejszéjét. Ügyes…..
Menyasszonyaim 2011.08.15 14:48:00
Eszti sokáig úgy gondolta, hogy nem szeretne fátylat, mégis az utolsó pillanatban – esküvő előtt 1,5 héttel – meggondolta magát, de a szalon ahol érdeklődött nem tudott neki segíteni, viszont Zita megadta az én elérhetőségemet. Szerencsére az idő és a szerencsés…..
Menyasszonyaim 2011.08.05 19:56:00
Angéla első leveleit kissé bátortalanul írta mivel nem tudta hogy mit hogy hívnak és hogy is szeretné igazándiból. A megfelelő szín kiválasztása is feladta a leckét mivel a krémszínnek számtalan elnevezése létezik és van olyan, hogy egy nevet rossz színhez kapcsolnak.…..
Menyasszonyaim 2011.07.11 11:34:00
Nóri először egy díszítetlen hosszú kétrétegű fátylat akart, amivel nagyon meg volt elégedve, de – nem sokkal az esküvő előtt – meggondolta magát. Kicsit félve írt, hogy nagyon szép ez a  fátyol és nem is baj, ha nemet mondok, de kidíszíteném neki a…..
Menyasszonyaim 2011.07.02 21:32:00
Diával rengeteg leveleztünk. Ha 100 levelet nem kaptam tőle, akkor egyet sem. (Na jó annyi nem volt, meg másról is beszélgettünk sokat :-)Ez azért is volt, mert nagyon egyedit szeretett volna és igazándiból a teljes kép nem akart összeállni bennünk. Abban biztosak voltunk, hogy…..
Menyasszonyaim 2011.07.02 18:41:00
Csilla hatalmas fába vágta a fejszéjét az esküvő szervezésénél, de a lényeg, hogy minden jól sikerült és így tökéletes lett az egész napjuk. Nálam próbálgattuk, hogy mégis mi is állna jól neki hosszúság, szélesség, díszítés és az eredmény magáért beszél. Bámulatos…..
Menyasszonyaim 2011.07.02 17:56:00
Rita egy kalitka fátyol elkészítésére kért fel. Határozott elképzelésének köszönhetően gyorsan kiderítettük melyik verzió a legszimpatikusabb számára. A választott fodrásza ügyesnek bizonyult a feladathoz. Így mosolyogva állt a kamera elé  ..
Menyasszonyaim 2011.07.02 17:26:00
Gabriella személyesen keresett meg a ruhájával. Emlékszem akkor kaptam meg az első csipkémet külföldről, amit csak úgy megrendeltem már hetekkel ezelőtt. Mikor elkezdtünk tanakodni, hogy mi is lenne a tökéletes hosszúság Gabi számára elkezdtünk gondolkodni a díszítésén is.…..