Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bestboy

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tudjuk, hogy Kunfalvi Nóra, a TV2 Tények című műsorának lejárató riportjait összerakó egykori Hír TV-s és 888.hu-s újságíró már nincs a csatornánál. Azt nem tudni, hogy magától ment-e, vagy kirúgták, mindenesetre legutóbb a Mokka felelős szerkesztője volt. Kunfalvit a TV2 hírigazgatója,…..
bestboy 2017.02.01 14:58:30
Hamarosan bezár a KINO. Habár először megúszták, reménykedtek, a támogatások megszűnése miatt azonban nem képes tovább működni. Kényes, nehéz kérdés, hogy hol a határ, hogy egy művészmozit adófizetők pénzéből támogasson az állam. Tény viszont, hogy sorra szűnnek meg az…..
Azt hiszitek, viccelek, de nem. Bakos Piroska a magyar soros EU elnökség szóvivője kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkája során népszerűsítse a magyar tervezőket. Örömmel vettük észre, hogy elsőként a magyar női közszereplők közül végre valaki kezd a magyar divattervezők…..
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
bestboy 2009.12.30 16:43:53
Igen komoly megpróbáltatások elé idézi az elmúlt hétvége a futó(blogger)t: szombatra és vasárnapra virradóan magyarországi viszonylatokban is, ha lehet ezt a kifejezést használni, jelentős havazást produkált az ország északi része hatalmas mínuszokkal megrakva.Mi a…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Folytatjuk a tippeket, ha nem értetek egyet várjuk a kommenteket!Ezúttal néhány tanács az ápoltság érdekében, csak összeírtam, de azt hiszem, mindenki tisztában lesz velük. Szőr a nyakon hátul - akinek nem takarja el a haja hátul a nyakát, és nem jár sűrűn fodrászhoz,…..
Hamarosan a magyar mozikban is bemutatják a Crank2 - Magasfeszültség című filmet, ennek örvén a TV6 rendez egy nyereményjátékot, amin 3x2 cdb jegyet sorsolnak majd ki a jó megfejtést beküldők között. A feladat egyszerű, mint Benkő Dániel ruhatára, válaszolni kell erre a nagyon…..
bestboy 2009.06.24 15:47:04
@szabóZ: Bocs, valamiért bal lábbal keltem fel. Azt hiszem szabad utat engedtem az előítéleteimnek.

gatsy megjegyzésére: szerintem a TV6 igenis jól jön szorulva egy Index címoldali megjelenés.
bestboy 2009.06.24 15:48:18
@bestboy: Szóval: szerintem a TV6-nak igenis jól jön egy Index címoldali megjelenés.
 A hetedik kerület az áron alul eladott épületekkel, ledózerolt régi házakkal, és a helyükbe felhúzott igénytelen panelekkel betonozta be magát az építészeti közbeszédbe, úgyhogy amikor a Dob utcában megpillantottam a sárga és fehér falanszter, akkor egyből páradús…..
bestboy 2009.05.11 17:25:55
@nynfas: Te az ING Bank volt székházának tömbjéről beszélsz, aminek a frontja az Andrássy úton van. Az üvegfal a hátsó front, amivel nekem speciel semmi gondom, legalább megtöri a leszakadt, galambszaros monotóniát.
Köztér Uszoda a Dunán 2009.05.11 07:00:00
Már írtam úszómedencéről, de akkor a zöldtetők hasznosítási lehetőségeiről volt szó. Most azonban egy olyan kézenfekvő dologról van szó, mely majdhogynem triviális: miért nem úszunk a Dunában? Mert 1) piszkos a vize, 2) erős a sodrása, 3) általában hideg a vize. Ezt azonban…..
Újra nemzetközi pozíciót tölt be Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója, akit a ProSiebenSat.1 azonnali hatállyal a cégcsoport kelet-közép-európai regionális vezetőjévé nevezett ki.A ProSiebenSat.1 kelet-közép európai regionális pozíciója csak most jött étre, miután a…..
bestboy 2009.05.07 17:07:50
@bobijúing: Na, ja. Csak akkor már ott volt Várdy. Itt más lesz a forgatókönyv: megérkezik a magyar helyettes, majd rá fél évvel Zoltán megkapja a görkorit. Ja, kíváncsi leszek, hogy a lúzercsapat megy-e vele.
Félrefordítások Ahoj, poplacsek! 2009.05.05 08:08:15
Nem kell megijedni, Tamás beküldésében nem a városi legendává vált címbeli mondat szerepel:Épp most ért véget egy film a TV-ben, kedves kis vígjáték volt, elég jó, még az ebédet is elhalasztottam :). Mondj igent! (Di que sí) a címe. Nem tudok spanyolul, nem láttam eredetiben,…..
Képzeljük el, hogy van egy énekesnő, aki egyszerre Koncz Zsuzsa, Cserháti Zsuzsa és Honthy Hanna. Nemzedékének szócsöve, elementáris hangi adottságokkal megáldott és úgy viselkedik, mint egy született primadonna. Mert az is. Ő Alla Pugacsova, aki április 15-én, hatvanadik…..
És hogy ki az ország leghíresebb költője, aki e-mailben szakít? A kommentben várjuk a tippeket. A kép innen Hmm...gondoltam, megosztom veletek a szakításomat. Azt, amelyik történetesen az ország egyik leghíresebb költőjéhez köt, hogy lássátok, nem mind arany, ami fénylik.…..
bestboy 2009.04.20 09:57:44
Emlékeztek a József körúti szellemházra? 2,3 milliárd forintért kínálták az Ingatlan.com-on. A hirdetés még mindig kinn van, de mint Lesley a 8ker bloggere felfedezte: A József körúton régóta üresen ácsorgó épületet például bevonták zöld hálóval, az ablakokat meg…..
bestboy 2009.04.19 06:01:09
bestboy 2009.04.19 06:01:41
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Fantörpikus dolog, hogy egyre több levelet és kész, kidolgozott cikkeket kapunk Tőletek. Sok témához nem is nagyon tudnánk hozzászólni, más esetben meg alig várjuk, hogy mi is megírjuk a saját verziónkat.Ma G. igen tisztelt kedves olvasónk gyűjteményét fogjuk a Világháló…..
Március 15 kapcsán Petőfi fordítója, Giuseppe Cassone jutott eszembe. Róla szól a poszt.   In piedi, Magiari! La patria chiama! È giunto il momento, ora o mai più! Schiavi saremo, o liberi? È questa la domanda: scegliete! Sul dio dei Magiari giuriamo giuriamo: noi schiavi non…..
Tudjuk, hogy Rózsa Péter sokak szerint csak egy nikotinmarta arc kordbársony zakóban, aki valahogy ittmaradt a 80-as évekből, mint egy piros szkájfotel. Minket mondjuk sohasem irritált annyira, az MTV viszont ad egy újabb órát a kultúrának, és egy külön műsort Rózsa Péternek. Nagy…..
Érdekes megfigyelni a múlt héten lezárult filmszemle két, talán legjobb közönségfilmjeként számon tartott alkotásnak, a Kaméleonnak és a Valami Amerika 2-nek a reklámmegoldásait. A Kreatív februári számában bővebben írunk arról, hogy Herendi Gábor, a Valami Amerika 2…..
bestboy 2009.02.12 19:50:55
@Shopping : Itt szeretném a figyelmedbe idézni a Blade Runner végét, aminek egy hatalmas TDK és egy Panam logo a főszereplője.