Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virtual-horgasz

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csaknem elfelejtettük a laptop hunters videókat, amikben mindenféle amerikaiak mennek be boltokba számítógépet venni, hogy a végén többnyire egy béna konfiggal jöjjenek ki, amit kifizet a Microsoft. Na de most itt az újabb epizód, ami szerencsésebben sikerült mint az eddigiek:…..
virtual-horgasz 2009.07.09 21:34:18
@Zaftos szatira: Fotókkal dolgozom, néha több százzal is, kiadványokat is szerkesztek, olykor még filmeket is vágok. Egészen értékelhető formákba hozom a nyersanyagokat. Mindezeket egy cirka 2 éves PC-n teszem, XP alól működtetett programokkal. Mind remekül működik.

Mac-en is dolgoztam évekig (a melóhelyen Mac-ek vannak, bár lassan kiszorítják őket a PC-k - az első adandó alkalommal én is szviccseltem :D), azzal sem volt semmi bajom. Működött.

Ami egyedül zavar, és a te soraidból is ez világlik ki, az a Mac-es társadalom zömének irritáló felsőbbrendűsége. Illetve, hogy annak hiszik magukat. Az a gőg, és finom undor, amivel a nem Mac-esekhez viszonyultok olykor kiveri nálam a biztosítékot.

Final Cut... Erről meg az Amigás haverom jut eszembe, meg az imádott Imagine-je. Már mindenki PC-n tolta, ő meg csak legyintett: az szar, nincs rá Imagine. Etette is a vasat, bővítőkártya, ilyen olyan tartozékok vagyonokért. Eltelt egy pár hónap... Az Imagine-t átportolták PC-re.
:)
Jó nagyot kívánok! Ezúttal Erik örvendeztetett meg minket egy mesteri összeállítással, ahogy Reckl Amálka nemrég szintén megtette a saját szemszögéből. Törjünk hát a lényegre: "Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog" Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét…..
Ben, Dex, Dex. ..
virtual-horgasz 2009.07.01 13:54:51
Az HBO nyári kínálatának érdekes darabja lesz a Hung című dramedy, az biztos. Thomas Jane egy olyan faszit alakít, akinek nem nagyon jött össze SEMMI az életben, illetve csak annyi, hogy volt egy szép neje (Anne Heche) akinek csinált két gyereket (ikrek), de aztán a nő elhagyta egy…..
Index anyánkon megírtam, hogy lassan befejeződnek az Elit alakulat kvázi folytatásának tartott The Pacific című minisorozat munkálatai, amiben az elődöt is jegyző Tom Hanks - Steven Spielberg páros a csendes-óceáni hadszíntér eseményeit dolgozza fel és lesz benne Okinava, meg Ivo…..
virtual-horgasz 2009.06.29 11:56:20
@Fanyuvo: Speirs nem tudott leállni, kőkemény katona. Számomra az volt a legemlékezetesebb, amikor a dühöngő csata kellős közepén átrohan szólni a spanoknak, aztán meg visszafut. Teljesen őrült volt, az biztos, persze a szó jó értelmében. :)

Az Elit alakulatnál még én sem láttam jobb háborús filmet. Ha hidegre fordul az idő, rendre előveszem és újranézem.
Remélem a Pacific is megüti majd a mércét, hiányzik már egy újabb, igazi alázattal megalkotott háborús sorozat. Bizakodjunk!
Ismét egy kilencvenes évek eleji zenekarnál kezdték el pletykálni az újjáalakulást, nevezetesen a Soundgardennél, aminek három tagja összeállt az énekes nélkül pár szám erejéig, az énekes viszont rettenetesen égeti magát szólóturnéjával. Chris Cornell már akkor…..
virtual-horgasz 2009.06.29 10:42:53
@funkenstein: Jól beszélsz! Cornell annyira tehetséges, hogy elhitte, azt csinál, amit akar. Vissza a Soungardenbe, Chris!
virtual-horgasz 2009.06.29 11:40:56
@zero: A munkássága java része miatt azért adhatnál neki még egy esélyt... :)
A The Sun kiszivárogtatott adatokra hivatkozva közölte Michael Jackson boncolásának részleges eredményét.Szinte teljesen kopasz volt, paróka volt rajta halálakor.Legalább 13 plasztikai műtéti heg volt az arcán. Az orrgyök gyakorlatilag hiányzott.Több bordája el volt törve, ami…..
virtual-horgasz 2009.06.29 11:35:25
@S. Annyi: Ezzel azt akarod mondani, hogy Jacko nem volt az? Ez a szűklátókörűség, nem más. Én is ilyen voltam, de kinőttem.
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
virtual-horgasz 2009.06.19 11:38:15
@hrlqn: én is megkaptam a könyvet, de nem merem elolvasni, nehogy lelőjem a teljes 4. évadot...
Vagy ez egy tök más sztori? Végül is mi lenne abban a logika, hogy a történetet megismertetik az emberekkel, aztán később leadják a sorozatot is úgy hogy mindenki tudhatja, mi lesz a csattanó?
virtual-horgasz 2009.06.24 12:09:24
@Llew: Köszi, akkor nem habozok tovább!
A hét dalának egyetlen nagy aktualitása van, mégpedig, hogy a Novarock legnagyobb headlinere a Metallica volt. A majdnem magyar fesztiválon ugyan nem tudtak olyan showt csinálni, mint a most zajló turnén (középre rakott színpad, piró, lézer stb.), de az eső ellenére minden…..
virtual-horgasz 2009.06.24 10:08:11
Cirmi és Csurmi, ízlelgessük ezeket a szavakat, mert ennél hülyébb cím kevés van. Mintha a magyar fordítók bele akartak volna rúgni a földön fekvőbe, és szándékosan súlyosbították volna az amúgy is büntető-kategóriás rajzfilmsorozat lepattantságát. Khmm, hát ez egy…..
virtual-horgasz 2009.06.19 13:27:07
virtual-horgasz 2009.06.19 14:01:58
@kiricsizoltan: Hát, egyfajta lehangolt lelkiállapotot előidéző valami... :)
Tudod, mint a Varjúdombi mesék... Brrrr...

Egyébként a zene tényleg slágeres... Itt bent eldúdoltam, és ragadós. Már a második kolléga fütyüli itt bőszen!
B-oldal Miért nem szeretem a U2-t? 2009.06.19 11:15:00
Volt már ilyen. Most ismét gondolkodom. A kérdés ismételten pontosításra szorul. "Miért nem szeretem a U2-t, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Tudom, kicsit vásárra viszem a bőröm. Ellenben a kulcsszó: SZERINTEM.     5 ok, amiért nem szeretem a U2-t:…..
Ken Follett sikerkönyve, a Katedrális fiatalkorunk egyik kedvec olvasmányélménye volt, így nagyon megörültünk annak, hogy a Scott-tesók (Alien Ridley és True Romance Tony) cége, a Scott Free TV (ami egyébként a Cég című CIA-ról szóló minisorozatot is készítette) egy német és…..
virtual-horgasz 2009.06.19 11:41:41
@egy hozzászóló: Ó, te jó isten... Ez egy csoda!
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Az előző évtized egyik legfontosabb zenekara, az Alice in Chains már jó ideje turnézik annak ellenére, hogy Layne Staley énekes hiteles grunge-héroszhoz méltóan elhunyt, de most mégnagyobb rajongó-megosztásra szánta el magát: új lemezt is rögzít. Lemezszerződés már van,…..
Beyoncé @ Papp László Sportaréna 2009.04.29. Nem a nyitóperformanszt elkövető Karmatronic hibája, hogy a 20 perces ráhangolásuk után, következett a dögunalmas lehangolás, a másfél óra masszív semmi, ameddig egy bizonyos „technikai hibát” próbáltak orvosolni. Hogy…..
virtual-horgasz 2009.04.30 17:15:31
Tommylooz barátunknak köszönhetően leltünk rá egy rakás izgalmas Guns 'n' Roses-videóra abból a korszakból, amikor Slash még a rövidgatyához is bőrdzsekit és cilinder viselt, Axl meg a pórnép között aludt a szakadt farmerben, és ha úri kedve úgy diktálta, balettozott egy sort…..
Hivatalosan ugyan még nincs meg az új Velvet Revolver-énekes, de a zenészek lépten, nyomon azt nyilatkozzák, hogy hamarosan bejelentik ki lesz Scott Weiland utódja. Azt is elmondták, hogy ne számítsunk valami nagy névre, ők a tökéletest keresték, függetlenül az ismertségtől.…..
Lehetett sejteni, de most már biztos, hogy a Faith No More 1997 után idén ismét a Sziget vendége lesz, úgyhogy akik eddig is önfeledten örültek az újjáalakulásuknak, most már akár táncot is járhatnak miatta. Aztán a világ egyik legnépszerűbb alter rock zenekara, a…..
Az amerikai televíziózás jelenleg legsikeresebb műsora, az American Idol nevű tehetségkutató egyik következő adásában az énekesek rocknótákat fognak előadni, melyekhez nem más, mint a Guns 'n' Roses egykori gitárosa, a Velvet Revolver-főnök Slash fog majd segítséget nyújtani.…..
Sisters of Mercy @ A38 2009.04.27. Ó, azok a csodálatos nyolcvanas évek, amikor Madonna fehér csipkés bokazoknival hordta a neonzöld magas sarkút, meg amikor Juhász Előd a Zenebutikban élő egyenes adásban szembesült azzal, hogy Samantha Fox mellébe idegen testet ültettek. De persze a…..
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
virtual-horgasz 2009.04.28 13:37:41
@Tom_tom: "A cipész maradjon a kaptafájánál, ti meg a hosszú haj,hosszúszárú puma cipő, sőr, meg a szontyinál..."
Azér' nem minden rokker ilyen, én például a boroskólára esküszöm... Ez persze nem igaz már egy pár éve lejötem róla. :)

A Mode pedig jó, elvitathatatlanul nagy érdemei vannak. Jó dalokat, nagy slágereket, himnuszokat köszönhetünk nekik. Ugyanakkor minden lemezen elbújtatnak egy-egy mélyebb, nem mindenki szívébe betaláló dalt is. Nekem pl az Ultrán a Home a kedvencem, a klippes slágereken kívül persze.

Talán kissé offtopik voltam, de ezt az új lemezt még sajnos nem hallottam, de pótolom a hiányosságot.
Na nem, sajnos nem OLYAN lemez, csak egy szimpla best of, amit The Very Best Definitive Ultimate Greatest Hits Collection címmel ad ki június elsején a Warner, és mi (naiv módón) nem hisszük, azt, hogy csak azért, mert a zenekar most éppen úgy döntött, hogy összeáll egy európai…..
A Nirvana 1992-ben fellépett a Reading fesztiválon Angliában, és ezt akkor rögzítették is, csak éppen mind a napig nem adták ki. Május negyedikén viszont már mindenki láthatja a legendás showt, amin Kurt Cobain tolószékben ment fel a színpadra, és végig kórházi köntöst…..
virtual-horgasz 2009.04.27 17:52:27
@rizla: Jól beszélsz. Valamiért divat mostanában a Nirvanát gyalázni. Fura. 1993-1998 között meg a Szigeten nem lehetett megszámolni a Nirvana-pólós embereket. Mi ez a nagy pálfordulás vajon, van erre magyarázat?