Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Potyautas.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javul az idő, egyre többen sétálnak a parkban, ezzel párhuzamosan egyre többször fordul elő, hogy potenciális veszélyhelyzeteket kell megelőzni kutyasétáltatás közben. A poén: a bátor, sőt, magukat kutyabarátnak tekintő járókelők gyakrabban kerülnek ilyen helyzetbe, mint azok, akik félnek.  Nem…..
Korábbi posztunkban a történelem híres alakjainak mondásait gyűjtöttük össze Jézusról. A válogatásban szerepelt egy idézet Bonaparte Napóleontól, aki Szent Ilona szigetén hasonlította össze a nagy hadvezérek, birodalomalapítók – beleértve önmagát is – művét Jézus földi tevékenységének eredményeivel.…..
.Potyautas. 2016.01.12 23:13:25
@Tisztességes Természettudomány: "„Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!” mondta Jézus. Mindegy, mit tett. Ember, méghozzá (akár hiszed, akár nem) nagyon is jó ember volt. Talán Jézus elítélte pl. a Samáriai asszonyt, vagy a tékozló fiút? Nem. Sokszor a bűnösök, akiket mások lenéznek, tisztább lelkűek, mint azok, akik ítéletet akarnak mondani felettük. Tudod, "más szemében a szálkát, magáéban a gerendát se..."