Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladymerenwen

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba WTF: Babajelző ajtódísz 2011.07.11 19:14:46
Vagy nem is tudom, KELL?Mostantól minden édesanya kézhez kap gyermeke születése után egy ajtódíszt, amelyet otthonuk bejáratára kifüggesztve jelezheti kisbabája érkezését. Az első ajtódíszeket hétfőn, a népesedési világnapon Soltész Miklós, szociális, család- és…..
Csoda, hogy még létezik magyar felsőoktatás, amikor a felvi.hu-n digitálisan jelentkezőknek kínkeserves nehézségekkel kell szembenézniük:felvi 2011: ha elbasztad a jelentkezesed es mar nem lehetett modositani akkor az kb hello is iden. es akkor a tortenet bovebben:2011-ben beadtam a…..
 Ennyi idő alatt ki lehet hordani egy gyereket... Nem mintha erre vágynék, de az én elmúlt pár hónapom teljesen felesleges, rossz, és demoralizáló volt.Az egész a januári QSS koncerttel kezdődött, amikor mentő vitt el a buliról. Utána jött az első rendőrségi ügy, amikor…..
PopKult KUKoltam... 2011.03.20 19:41:00
Pontosabban, egy kósza pillantást vetettem az ELTE Zenekarok Fesztiváljára (EZF). No de mi is az EZF? Tulajdonképpen egy versenyről van szó, melynek selejtezőire az egyes kollégiumi napokon (KUK, Ajtósi, Tétény stb), a döntőre pedig a LEN-en (Lágymányosi Eötvös Napok) kerül…..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
Nóji blogja Kétlakiság 2010.10.06 20:44:00
Két hónapja költöztem el otthonról. Bár ez nem teljesen igaz, mert előtte két hónapig laktam Balatonalmádiban, de az teljesen más volt, egy óra buszozás, egy átszállás, és otthon voltam, ha kellett valami, akkor csak hazaugrottam érte. Érdekes a helyzet, ami mostanában kialakult…..
Segítsünk hát rajta, hogy nyelvvizsgája legyen, sőt adjuk neki csak úgy oda, hogy legyen végre diplomája. Legyen egyetemeken belüli nyelvvizsgáztatás, oldjuk meg egymás között, csak ne legyen ekkora égés ez ügyben. A nyelvvizsgahiányra talált megoldási javaslat nem rossz. De ha…..
„Ákost egyre kínzóbban gyötörte a gyanú, hogy a nő szimplán hülyének nézi. Sorban virrasztotta át az éjszakákat Vanda mellett és egyre kimerültebbé és ingerültebbé vált...” – szokásos pénteki sorozatunk hetedik epizódja következik, aki pedig végig…..
Komárom-Székesfehérvár, Zirc-Veszprém, Pápa-Csorna, Karcag-Tiszafüred, Lajosmizse-Kecskemét A Kötött pálya úgy értesült nem hivatalos, de megerősített forrásokból, hogy napokon, heteken belül öt olyan vasútvonalon indulnak meg ismét a személyszállító vonatok, ahol a Bajnai-…..
ladymerenwen 2010.06.18 18:47:10
@Rácz Gergely: Most ezen vitatkozhatnánk, de szerintem kihasználtság szempontjából a mostani menetrend jobb, mint az előző. A Győr-Vp vonalon meg általában normális buszok közlekednek, és azok tényleg tisztábbak a vonatnál. Szerintem.
A ma reggeli posthoz nincs hozzáfűznivaló. A cím magáért beszél. Hello. Az én történetemben nincsen megcsalás, itt egyszerűen a pénzről van szó. A történet tavaly Májusban történt. A volt barátnőmmel akivel fél évig voltam együtt rendszeresen vettünk lottót. Majdnem…..
Robert Merle második regénye a Mesterségem a halál, megrendítő figyelmeztetés: lelkiismeret ébresztő kiáltvány a jó szándékú emberiséghez. De nemcsak ennyi, hanem csupa kérdés, döbben rácsodálkozás a kor ijesztő képtelenségeire. Hogyan válhatott az ember a nácizmus pokoli…..
Gyerekek, tudom, ma este van a buli a Parázsban, jó mulatást nektek, érezzétek jól magatokat, míg én Szombathelyen húzom majd az igát. DE: van itt valami, amiről muszáj beszélnünk, és mivel egy nagy szerető családként tekintek önnön magunkra, ezért vitára bocsátom a…..