Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sysco

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a Szovjetunió sem maradt tétlen a nukleáris repülőgép-meghajtás területén. Az amerikai programnál látott okokon felül a szocialista állam kicsit más jellegű problémáira kívánt választ adni az igazán nagy hatótávolságú repülőgépekkel. A hatalmas országot számos, határaihoz közeli…..
Sysco 2016.12.15 14:27:55
@JanaJ: Vagy csak a sugárzó arckrémmel "védték" az arcukat a felszini robbantásból áradó hősokktól. 8-)
Az NBMR-3 pályázatot bemutató, utolsó részben előbb még néhány, további tervről lesz szó, majd következnek az NBMR-4 gépei, közülük is először a "sikeresek". Az első rész ITT, az előző pedig ITT olvasható.   Egy különleges, nemzetközi pályázó, a Fokker-Republic D.24 Alliance A várható,…..
Sysco 2016.05.17 16:06:27
10 nyári blockbuster, ami idén tarolhat   Minden év májusától szeptemberig időzítik a stúdiók a nagy blockbustereiket, amikkel számításaik szerint óriási pénzeket fognak kaszálni. Legtöbbször be is jönnek ezek a  számítások (pl. tavaly a Minyonok, Halálos iram 7 és a Jurassic World trió alsó…..
Ígértem egy kis összehasonlítást az árajánlatokban, hát íme itt vannak. Elöljáróban annyit, hogy 3 árajánlatot kértem, de végül egy váratlanul befutott negyediket választottam és nagyon remélem, hogy jól döntöttem. Én mindent nettó négyzetméterben számoltam, de ezzel…..