Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bábincu Flórián

96 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kik vagyunk? Mi az az Alpha Group? Miért jött létre? Válaszok az  Alpha Group társalapítójától, Gajdos Istvántól. ..
Kik vagyunk? Mi az az Alpha Group? Miért jött létre? Válaszok az  Alpha Group társalapítójától, Bábincu Flóriántól...
Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Bizonyára életed során ért már téged is számos kudarc, akár magánéleti, akár üzleti területen. Biztos küldött már padlóra az élet és kilátástalannak láttad a helyzetet. Mit szólsz, ha azt mondom, hogy a kudarc egy király dolog? Lássuk, mit tanulhatsz a…..
Mussolini mása vagy vérprofi üzletember? Donald Trump az Egyesült Államok új elnöke, akit sokan utálnak, és sokan szeretnek a szavazatokat nézve. Kicsit elvonatkoztatva a politikától nézzünk meg 7 olyan érdekességet az új elnökről, amit eddig nem tudtál. Lássuk!..
 Semmi akadálya nincs annak, hogy bárki önerőből meggazdagodjon! Nem csak olyanoknak sikerül, akik gazdag családba születtek, vagy nagy vagyont örököltek. Az élet számos példával rendelkezik, hogy önerőből is lehetséges a meggazdagodás. Az Independent megszólított pár olyan embert, akik már…..
Életed során vertek már át? Volt már olyan döntésed, amit nagyon megbántál, mert átvertek, vagy mert átverve érezted magad? Ha igen, akkor el kell, mondjam, nem véletlen.  Mindennek megvan az oka, ahogyan ennek is. Na de nézzük, milyen belső okai lehetnek annak, hogy átvernek!..
Manapság rengeteg könyv és oktatófilm jelenik meg, hogyan tudod szebbé, és élhetőbbé tenni az életed. Miként gyógyulhatsz meg a betegségedből, hogyan gyarapíthatod a vagyonod, és hogyan élhetsz boldog párkapcsolatban. Biztos hallottál már te is a vonzás törvényéről. A "Titok c." könyv, illetve film…..
Te kíváncsi vagy mikor hazudnak neked? Dr. Lillian Glass viselkedésanalitikus és testbeszéd szakértő a Business Insidernek adott interjújában 10 pontban rávilágít arra, hogy milyen árulkodó jelei vannak a hazudozóknak...
Napjainkban mindenki a sikerre vágyik. Jól fizető munkahely, nyereséges vállalkozás, személyes sikerek. Felgyorsult világunkban sokszor nehéz lépést tartani a fejlődő trendekkel, így aki nem fejlődik, az lemarad. Kulcsfontosságú, hogy folyamatosan lépést tartsunk a világgal és fejlesszük magunkat.…..
Sok cikket olvashattál már arról, hogy a sikeres emberek mit csinálnak másképp, minek köszönhetik személyes vagy üzleti sikerüket. A szerencsének köszönhetik? A válasz NEM! Bizonyára neked is vannak mindennapi rutinjaid, teendőid, ahogy mindenki másnak. De mit csinálnak másképp a sikeres emberek?…..
Csak az nem kap kritikát, aki nem csinál semmit- tartja a mondás. Biztos téged is kritizáltak már valami miatt életed során, legyen szó az öltözködésedről, tetteidről vagy életutadról. A kritika sokszor elveszi az ember önbizalmát, amitől alábbhagy a lelkesedése is. A kritika kezelése nem egy ördögi…..
Napjainkban annyi információ áll rendelkezésünkre, hogy néha azt sem tudjuk, hol keressünk dolgokat. Ha beírod Google-be, hogy vállalkozás, 5 760 00 találatot ad ki.  Ez a hatalmas információáradat nagyon kényelmes és hasznos dolog. De vannak-e veszélyei? Igen! Mégpedig nem is akármilyenek...
Naponta több ezer, több tízezer gondolat fordul meg a fejünkben. Sokszor nehezünkre esik kontrollálni és megjegyezni őket. A GÉTE elméletet követve (Gondolatok-Érzelmek-Tettek-Eredmények) levonhatjuk azt a következtetést, hogy minden a gondolatainktól indul. Lehet őket befolyásolni? Abszolút. Ha…..
Sokat olvashattál már arról, hogy a sikeres emberek korán kelnek és vagy egy tucat érvet, hogy neked miért érné meg. Ez mind szép és jó, de mi van akkor, ha egyszerűen nem megy a korán kelés?  Amennyiben így van, akkor ezek az egyszerű praktikák neked valók!..
Az emberek egyik kedvenc „sportja” a panaszkodás. Napjainkban akár versenyt is lehetne rendezni belőle, biztosan szép számmal lennének jelentkezők rá. Komolyra fordítva a dolgot, régóta foglalkoztat az a kérdés, hogy miért panaszkodnak az emberek? Kutatások szerint a panaszkodás rossz érzéseket vált…..
Azok a tettek, amiket gyakran megismétlünk, nagyon hamar szokásunkká válnak. Kutatások szerint egy új szokás kialakításához 21 napnyi ismétlésre van szükség. A szokások alakítják életünket, és határozzák meg tetteinket. Ezek döntenek arról, hogy miként alakulnak kapcsolataink, egészségünk,…..
Az üzletben és az életben egyaránt az számít igazán, mennyire becsülik az emberek a véleményedet. Ha vezető vagy, rendkívül fontos az, hogy kivívd a kollégáid tiszteletét. Ugyanakkor jól tudjuk, azt nem lehet megvenni, csakis kiérdemelni. A vezetői sikered egyik kulcsa, mennyire viselkedsz…..
A jelenlegi domain névről a következőre költözik a blog: babincuflorian.blog.hu  Úgy gondolom az eddig rendszertelen írásoknak, személytelenségnek most kell véget vetni. Amennyiben fejlődni akarsz és személyes tapasztalatokat olvasnál, akkor csatlakozz mindenképp! A Facebook oldal marad a régi,…..
Csoóri Sándor a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres József Attila-díjas magyar költő, esszéíró, politikus. A Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja. 1930-ban született egy református parasztcsaládban, Zámolyon. Példáján is jól látni, hogy teljesen mindegy honnan…..
A mai világban új állást találni igen nehéz. Egyrészt azért, mert meglehetősen bonyolult az egyensúly a motivációs levél és az állásinterjú között. Másrészt pedig, még nehezebb kitűnni a sok szorgalmas jelentkező közül. Ha az önéletrajzod könnyen olvasható és sztereotípiamentes, valamint releváns…..
Nem tökéletesnek születünk, hanem egyedinek. Így életünk magában hordozza a hibázás lehetőségét. Mindenki hibázik, én is, te is, sőt még a legnagyobbak is. Két csoportra oszthatjuk az embereket: akik a hibák után hónapokig, akár évekig őrlődnek, és akik TANULNAK a hibákból. Hálás vagyok azért, hogy…..
Mindenki szeretne vagyon felhalmozni, de keveseknek sikerül. Nem kell gazdag családba születned, örökölnöd ahhoz, hogy anyagilag függetlenné válj és vagyont tudj felhalmozni. Úgy jöttél a világra, hogy jogodban áll vagyonosnak lenni, meggazdagodni. A többi már csak rajtad múlik. Bodo Schafer német…..
Mindenki szeretne vagyon felhalmozni, de keveseknek sikerül. Nem kell gazdag családba születned, örökölnöd ahhoz, hogy anyagilag függetlenné válj és vagyont tudj felhalmozni. Úgy jöttél a világra, hogy jogodban áll vagyonosnak lenni, meggazdagodni. A többi már csak rajtad múlik. Bodo Schafer német…..
Sokszor hangoztatjuk azt, hogy ,,na, mostantól megváltozom’’, ,,újévtől így lesz’’, ,,jövőre úgy lesz’’. Miért van az, hogy ezek a kijelentések maximum 2-3 hónapig tartanak, aztán minden a régi kerékvágás szerint megy tovább? Rengetegen találnak kifogást és okokat arra, hogy miért nem jött össze,…..
Sokszor hangoztatjuk azt, hogy ,,na, mostantól megváltozom’’, ,,újévtől így lesz’’, ,,jövőre úgy lesz’’. Miért van az, hogy ezek a kijelentések maximum 2-3 hónapig tartanak, aztán minden a régi kerékvágás szerint megy tovább? Rengetegen találnak kifogást és okokat arra, hogy miért nem jött össze,…..