Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clara Serestyen

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszonyatos forróság volt aznap, nem bírtam a sátorban tovább. Kiléptem, és élveztem, ahogy egy kis szellő megérint, még a szememet is becsuktam. Mikor kinyitottam, egy magas, jóképű, borostás férfi állt előttem, nekitámaszkodott egy asztalnak, és érdeklődve nézett rám.  - Nem bírtam már bent,…..
Clara Serestyen 2020.07.19 08:39:52
@AvéCézárVavan: Önbecsülés nélkül nem élet az élet! Többes számban írtad.
Ha cserdi vagy, lehet ÖNBECSÜLÉSED hiszen amit ott tettek az emberek az kiemelkedő!! Ha nem vagy cserdi ember nézz magadba és találd meg magadban azt, amiért TE becsülheted magadat. Ezt tette László is és ezért lett figyelemre méltó! Én nem mások megbecsülésére vágyom, csak a saját magaméra.Mert anélkül nem lehet élni.De inkább nem érdemes....
Nincs mese, minden étkezésben ott a helyük!..
Clara Serestyen 2020.06.30 14:51:14
A lassan mögöttünk maradó év egyik nagy témája a klímahelyzet volt, úgyhogy bár nem egy vidám kérdéskör, arra gondoltam, az utolsó vasárnapot részben szenteljük ennek. Milyennek látszik a kérdés Svájcból és Magyarországról?..
Egy hazánkba költözött külföldi barátom kérdezte tőlem a minap, hogy egy bizonyos magyar politikusról mondjak már neki egy pár szót bővebben, lévén, hogy a nevét már hallotta ugyan, meg így az arca is megvan a fejében, de mégsem tud róla túl sokat. .  Elmondtam neki egy teljesen szubjektív…..
Clara Serestyen 2019.06.01 11:59:56
Szuteréngerilla dala A sáska 2018.07.24 11:35:52
A sáska ül hosszú, méla lesben. A kaucsukfa mellett, a falon.Tíz centis. Fűzöld. Lény. Hatalmas lábakkal.Elmúlt éjfél.A három nő, észlelve az állatot, eszét vesztve, sikítva, egymást halálra tiporva rohan ki a szobából. Anya beront apa szobájába, aki épp a lélegeztető gép maszkjának zsinórját…..