Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balassi.erasmus

55 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A programban részt vevő országok mindegyike elnyerte a Minősített eTwinning Projekt címet, a projekt egésze pedig a European Quality Labelt...
A projekt lezárásához közeledve további anyagok kerültek fel az internetre mindenki számára elérhető formában. The Education District A projekt összegző értékelése A projektlogó    ..
Két éves munkánk eredményeképpen Minősített eTwinning Projekt címert nyertünk! Diákoklevél Koordinátori oklevél..
Halftone PosterMyWall Powtoon Touchcast VoiceThread..
Iskolánk a mai napon megkapta az eBiztonság Minősítést. További információ: www.esafetylabel.eu..
  Beszámolók a budapesti mobilitásról. A budapesti találkozón készült néhány anyag. 1 2 3 4   Beszámolók a holland mobilitásról. Az iskolánkról készült bemutatónk a holland mobilitásra.   Beszámolók a belga mobilitásról.  A belgiumi mobilitás során készült poszterek.   Beszámolók a spanyol…..
A zárórendezvényre az alábbi bemutatókat készítették a diákok: Hollandiai út (Nóniusz Gábor, Varsányi Krisztina) Belgiumi út (Simon Emese) (Csarankó Alexandra videója) Spanyolországi út (Horváth Zsófia, Valentin Attila)..
Június 14-én zárórendezvényen vettünk részt a projektben szerepet vállaló diákok, szülők és tanárok részvételével. A program koordinátora, Kocsi Andrea köszöntötte a résztvevőket, és röviden összefoglalta a 2 év eseményeit, majd bemutattuk a szülők és a diákok által kitöltött kérdőívek eredményeit.…..
Elkészültek a Spanyolországban járt diákok beszámolói az utazás 7 napjáról. 1. nap (május 14., vasárnap): Hubai Eszter 2. nap (május 15., hétfő): Esze Petra, Neszmély Zsombor 3. nap (május 16., kedd): Horváth Zsófia, Orbán Dorka 4. nap (május 17., szerda): Hubai Eszter, Rozs András 5. nap…..
Lezajlott az utolsó mobilitás a spanyolországi Gijónban. Az eseményekről készült képek itt megtekinthetők...
A már világszerte ünnepelt Valentin-nap alkalmából a projektben részt vevő diákok és tanárok legkedvesebb szerelmes dalaikat osztják meg egymással...
Csarankó Alexandra, a Belgiumba utazó diákok egyike számolt be az iskola tanulóinak az utazás tapasztalatiról.    ..
Tóth Dorottya beszámolója...
Bartók Helén és Németh Anett beszámolója...
Csarankó Alexandra beszámolója...
Simon Emese és Kovács Ákos beszámolója...
Gyaraki Réka és Nagy Levente beszámolója...
Február 25-én, szerdán a Belgiumba utazó diákok szüleinek tartottunk szülői értekezletet, hogy tájékoztassunk őket a program részleteiről. Vasárnap pedig a 8 diák és a 2 tanár nekivágott az útnak!..
Elkészült az öt nyelvű "térkép" a legkedvesebb, karácsonnyal kapcsolatos szavainkkal.  ..
Ma megérkeztek!..
December 21-én, szerdán diákjaink megkapták a partneriskolák tanulóitól érkezett karácsonyi üdvözlőlapokat. Nagy örömet okozott a meglepetés mindenkinek! Sajnos, a spanyol csomag nem érkezett még meg, reméljük, januárban azt is ki tudjuk osztani!  ..
A közelítő karácsony jegyében összegyűjtjük legkedvesebb karácsonyi szavainkat, és a diákok képeslapokon üdvözlik egymást az ünnep alkalmából...
A holland utazáson részt vett diákok szüleivel tartottunk közös értékelést a programról október 26-án...
Felterné Vadoba Melinda tanárnő írása...