Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bougi

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életkor: 6+ Játékosok száma: 3 - 6 fő Játékidő: 15 perc Kinek a kedvence pottyantott a szőnyegre? "Nem a papagájom pottyantott a nappali közepére, hanem egy nyúl!" A nyuszi gazdájaként gyorsan tisztáznod kell kedvencedet a csúnya vád alól, és ráfognod a csúf tettet egy másik állatra. A doboz…..
Életkor: 6+ Játékosok száma: 2 - 5 fő Játékidő: 10 - 15 perc Csak akkor tudsz haladni és megnyerni egy futamot, ha helyesek a számításaid. Legyél te a Rallye nyertese! A játék célja: megszabadulni a km kártyáktól, és 3 kisautót gyűjteni. A doboz tartalma: 45 db kártyalap                  …..
Életkor: 9+ Játékosok száma: 2 fő Játékidő: 20 perc A Hive egy világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék, mely számos nemzetközi díjat nyert el az elmúlt pár év során. Köztük a Mensa Select díjat is birtokolja. Cél, hogy különféle bogarakkal, hangyákkal, pókokkal és szöcskékkel…..
Életkor: 5+ Játékosok száma: 2 - 4 fő Játékidő: 15 perc Néhány másodperc alatt kell megfigyelni a kis szardíniákat, memorizálni, és megtalálni őket ismét a „szardíniás doboz”-ban. Szórakoztató megfigyelő és memória játék. A doboz tartalma: 40 db "szardíniai" kártya, 10 db nagy "szardínia…..
Életkor: 6+ Játékosok száma: 2 - 4 fő Játékidő: 15 perc  Ki lesz közületek a legéletrevalóbb madár? A trópusi esőerdő ugyan tele van ízletes gyümölccsel, de csak óvatosan! Nem mindegyik neked való. Gyűjtsd be a számodra legjobb gyümölcsöket, és használd okosan a tukán kártyákat, hogy megvédd a…..
Életkor: 6+ Játékosok száma: 1 - 4 fő Játékidő: 15 perc Akadályozd meg, hogy Bandido kiszökjön, zárd le a kijáratokat! Bandido a mindenre elszánt bandita ki akar szökni a cellájából. Elkezdte kiásni magát, és ráadásul nem is csak egy alagút indul a cellájából… Vajon merre mehetett? Egy megoldás…..
Életkor: 6+ Játékosok száma: 2 - 4 fő Játékidő: 15 perc Afrika a forróság és szárasság otthona, ahol vízből soha nincs elegendő. A szavanna állatai felfrissülésre vágynak, víz után kutatnak. Persze mindegyikük elsőként szeretne inni, így egymást megfutamítva tódulnak a víz köré: az elefánt…..
Életkor: 4+ Játékosok száma: 2 - 5 fő Játékidő: 10 perc A Dobble Kids a nagysikerű Dobble kártyajáték kisebbeknek való változata 3 - 4 éves kortól. A játékkártyák a megszokott kör alakúak, egy kártyán viszont a Dobble-hoz képest kevesebb, mindössze 6 állat képe található. A lapokon összesen 30…..
Életkor: 6+ Játékosok száma: 2 - 4 fő Játékidő: 15 - 30 perc A Ticket to Ride Európa gyerekeknek készült változata 6 éves kortól kínál izgalmakat az egész családnak. Felszállás mindenkinek! Tedd meg az első lépéseidet a Ticket to Ride Európa világában a Ticket to Ride: Az első utazással! Gyűjts…..
Életkor: 5+ Játékosok száma: 1 - 4 fő Játékidő: kb. 15 perc Minden játékos egyidőben és a lehető leggyorsabban rakja ki a saját tábláján az állatokat. A leggyorsabb játékos "ubungo"-t kiált és megtarthatja a kártyát jutalomként. A többi játékos tovább dolgozik. A körnek akkor van vége, ha az…..
Kiadó: BerGer Kiadó Illusztrálta: Ritter Ottó Életkor: 6 - 10 éves Oldalszám: 128 oldal Amikor Gerzson bácsi a strandon felejti a telefonját, Pongrác készséggel indul a segítségére. Csakhogy rejtélyes okból sorra zárnak be Budapest híres fürdői! Pongrác aljas összeesküvést szimatol, és a BerGer…..
Ajánlott életkor: 5+ Játékosok száma: 2 - 5 fő Játékidő: 10 perc Szálljanak hát a kártyák! A Ligretto Kids egy gyorsasági kártyajáték, minden korosztálynak élményt és jó szórakozást nyújt. Ki tudja az asztal közepére leggyorsabban lepakolni a legtöbb azonos színű vagy azonos állatos lapot. Légy…..
Életkor: 5+ Játékosok száma: 1 fő Találd meg minden állat helyét a bárkában! Minden állatnak be kell férnie Noé bárkájába. A párok egymás mellett szeretnek utazni, ezért egymás mellé kell őket helyezni. Figyelj rá oda, hogy minden állat a talpával a padlón álljon – ki szeret fejjel lefelé…..
Életkor: 4 - 7 éves korig Játékosok száma: 2 - 4 fő Játékidő: 15 perc Hangutánzás felsőfokon! Kinek, hogy megy? Garantált szórakozás az egész családnak! A gyermekek játékosan ismerik meg a számukra még ismeretlen állatokat, azok hangját. Ezzel fejlesztve a passzív és aktív szókincsüket. …..
Életkor: 3 - 6 éves korig Játékosok száma: 2 - 4 fő Játékidő: 10 perc Kiváló eszköz, hogy a kicsik könnyen megtanulják a kicsi - nagy, a kisebb - nagyobb, az egyforma fogalmát. Gyorsan hasonlítsd össze az állatok méretét, nagyságát és igyekezz minél több kártyát…..
Gyártó: The Green Board Game Életkor: 3 éves kortól Játékosok száma: 1 - 6 fő Játékidő: 10 perc Bogyó sála csíkos vagy pöttyös mintájú? Bogyó vagy Babóca magasabb? A BrainBox-Bogyó és Babóca remek agytorna és szórakozás, egy vagy akár több játékos részére! Jegyezz meg minél több információt 10…..
Kiadó: Kolibri Kiadó Illusztrálta: Giuseppe Ferrario Fordította: Dobosiné Rizmayer Rita Életkor: 7 - 10 éves Oldalszám: 128 oldal Rágcsáliában mindenki a karácsonyra készülődött, miközben én még mindig dolgoztam. Néhány órám maradt csupán, hogy ünnepi vacsorát főzzek 153 rokonnak (meg a…..
Gyártó: Delta of Sweden a Relevant Play (korábban WABA Fun) részére Forgalmazza: Relevant Play Életkor: 3 éves kortól Származási hely: Svédország Mad Mattr örökmozgó gyurma semmihez sem hasonlítható: Annyira selymesen finom tapintású, hogy ha egyszer kezedbe veszed, sosem akarod letenni. A…..
Gyártó: Delta of Sweden a Relevant Play (korábban WABA Fun) részére Forgalmazza: Relevant Play Életkor: 3 éves kortól Származási hely: Svédország Az eredeti svéd Kinetic Sand - Örökmozgó homok 98% valódi, tisztított homok és 2% speciális szilárd kötőanyag keveréke. Ennek köszönhetően a Kinetic…..
Kiadó: Kolibri Kiadó Illusztrálta: Shane Devries Fordította: Dudlik Annamária Éva Életkor: 6 -10 éves Oldalszám: 350 oldal Felejts el gyorsan mindent, amit eddig az Északi-sarkról tanultál, és ismerkedj meg: egy Trundli Vili nevű fiúval az apjával Trundli Gyurival a Mikulással (igen! az…..
Kiadó: Kolibri Kiadó Illusztrálta: Annette Swoboda Fordította: Nádor Lídia Életkor: 6 éves kortól Oldalszám: 108 oldal Egy szép őszi napon Kökény, a kalapkészítő manó gondol egyet, félreteszi a fakanalat, és ahelyett, hogy befejezné a lekvárfőzést, inkább kirándulni indul. Hiába, a…..
Életkor: 5 éves kortól Játékosok száma: 2 - 4 fő Játékidő: 5 - 20 perc Építsd meg álmaid palotáját! A Djeco Diamoniak társasjátékban boszorkák hadával kell megküzdened, hogy felépíthesd csodálatos palotádat. Ám nem csak a boszorkák jelentenek veszélyt rád, hanem a többi játékossal is versenyre…..
Életkor: 5+ Játékosok száma: 2 - 4 fő Játékidő: 45 perc A Monopoly Junior forradalmasítja a gyerekeknek szánt társasjátékokat és a hagyományos Monopoly-t! Az új Junior kiadás rengeteg olyan újítást kapott, mely a kicsik kedvenc játékává teszi majd ezt a nagyszerű társast. Az új figurák…..
Életkor: 5 éves kortól Játékosok száma: 2 - 5 fő Játékidő: 5 - 20 perc Költsd ki a tojást, mielőtt a játéktársad rókája ellopná! De az sem mindegy, milyen kártyák vannak a kezedben, hiszen a kakas nem költi ki a tojásokat.Logika és gyorsaság szükséges a tyúkudvarban! A Piou Piou egy végtelenül…..
Életkor: 6+ Játékosok száma: 2 -  6 fő Játékidő: 15 perc Mérkőzz meg barátaiddal egy mókás játékban, mely próbára teszi a logikátokat, a memóriátokat és a gyorsaságotokat. Mérjétek össze képességeiteket 8 különféle kihívásban, mely garantáltan átmozgatja az agytekervényeiteket: tapintásos…..