Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pstyle

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az életünk során sok olyan esemény történik velünk, amire örökké emlékezni szeretnénk és rájöttem, hogy ezeket pillanatokat ugyan az előzi meg. Az, hogy bepakolunk egy táskát. Vagy, hogy valaki bepakolja nekünk azt a bizonyos táskát. Bár nem emlékszem, de amikor anyuék hazahoztak a kórházból,…..
Nekem ez örök dilemma, hogy miért kell kiöltözni a karácsonyi vacsihoz, mivel a csinos ruháim elég hamar szűkössé válnak a negyedik töltött káposzta után. De az tény, hogyha máshoz megyek vendégségbe, mégsem mehetek pizsibe. Szóval csinostól a kényelemesig, íme az én ötleteim a karácsonyi…..
Karácsonykor az ember mindig elábrándozik, hogy mi az amire nagyon vágyik, ha nem is pont ebben az évben, de a következő jó pár karácsony alkalmával bármikor. Meg persze álmodozni semmibe nem kerül, szóval íme az én top 10 kívánságlistám, hátha  a Jézuska is olvassa a posztomat:) Minden idők…..
Purring of Style Változás 2016.12.09 09:30:46
Egy ideje már nem volt időm erre, mert mostanában túl sok volt a változás...Elköltöztünk. De talán nem csak az utóbbi pár hét, hanem az elmúlt egy év egy nagy változás volt. Csupa csupa pozitív változás, aminek tényleg nagyon örülök, de legbelül még is ott van egy icipici feszültség, amit nem tudok…..
Nézegetve a korábbi posztjaimat és a fehér inges bejegyzés alapján arra gondoltam, hogy kicsit részletesebben tárgyalom az örök darabokat, amely egy nőnek sem hiányozhat a ruhatárából. Keresd a többit az ÖRÖKDARABOK címke alatt. Szóval fekete bőrdzseki, annyira sokoldalú ez a ruhadarab, mert,…..
Nos igen, hamarosan költözünk, És nagyon izgatottak vagyunk. De ott van a mi bársonytalpú barátunk, akinek biztos nem lesz egyszerű átszokni az új otthonba, ezért végeztem egy kis kutatást, hogy hogyan tudnák a  mi kis drágánk helyzetét megkönnyíteni.  Költözés előtt: A lakás kiválasztásánál…..
Purring of Style Faldekorálósdi 2016.10.12 12:07:10
Nagy örömmel tölt el, hogy végre megtaláltuk az első kis lakásunkat és ha minden jól megy, akkor hamarosan be is költözhetünk hármasban, tudjátok, a férjem, a macska meg én :). Úgyhogy eléggé rápörögtem a lakberendezés témára, szóval jövök néhány ilyen témájú bejegyzéssel, hátha nektek is megtetszik…..
Purring of Style Keveredés 2016.09.15 09:34:14
A mai kedvenc páros a csíkos és a leopárd. A leopárdot nem kell túlzásba vinni, elég ha a kiegészítőkkel játszunk :)..
Purring of Style Őszi trendek 2016.08.30 11:28:07
Ugyan van még pár nap a nyárból és szeptemberben sem kell egyből a melegebb ruhák után kutatni, de az új szezonra érdemes lassan ráhangolódni és az idei őszi trendből a nekünk tetsző darabokat beszerezni. Na vágjunk is bele, lássuk mit tartogat nekünk ez a szezon: A Reneszánsz Nő Idén ősszel a…..
Purring of Style A nagy nap 2016.08.09 15:28:49
Most hogy túl vagyunk rajra, egy hét távlatából azt mondhatom, az esküvőnk fantasztikus volt. Megérte ennyit szervezni és foglalkozni vele és az is igaz, hogy nem ment volna ennyire jól a sok segítség nélkül. Ezért előljáróban had köszönjem meg a sógoromnak és a sógorasszonyomnak a fáradhatatlan…..
Purring of Style Pakolj a strandra 2016.06.30 12:11:06
Végre megérkezett a nyár és ha az iroda helyett valamilyen víz közelében lehet eltölteni ezeket a csodás napokat, az igazi főnyeremény. De egy felkészült, trendi nő mit pakoljon és mibe, ha parton tölti az egész napját. Táska: Első lépésként találjuk meg a tökéletes táskát, amibe minden belefér.…..
Mindig arra vágytam, hogy a stílusom kifinomult és laza legyen, egy jó nagy adag kreativitással és egy csipet szexiséggel. Arra, hogy egyedi legyek, de közben kövessem a trendeket és minden ruhadarabom tökéletesen passzoljon hozzám. Nos azt hiszem nagy fába vágtam a fejszémet, de ahhoz jó úton…..
Az esküvői előkészületek elengedhetetlen része a jegyes fotózás, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az esküvői fotózásra. Illetve az olyan párok, mint mi, akik legutóbb az érettségi tabló fotózásán találkozott komolyabb fotóssal és azt a fotósorozatot nem említeném a sikertörténetek között, nekünk pláne…..
A reggeli történések nagyban befolyásolják, hogy a napunk nagyon jó lesz vagy éppen szörnyű. Íme 10 tipp, ami garantáltan segít abban, hogy csodás napod legyen. 1.Kelj egy kicsit korábban! Tudom, hogy reggelente ez a világ legnehezebb feladata ha nem vagy tipikus hajnali pacsirta, de egy kis…..
Az, hogy az ember lánya önmegvalósítson vagy ha már tegeződik magával, akkor énmegvalósítson, nos az nem egy laza shoppingtúra, ahol minden álomruha tökéletesen áll, mindenhol 70%-os leértékelés van és mindennek a végén még egy duplacsokis tripplahabos sütit is be lehet tolni mindenféle következmény…..
Purring of Style A föld napja 2016.04.22 12:42:47
A föld napja alkalmából engedjétek meg nekem hogy egy poszt erejéig a környezetvédelemmel foglalkozzak, mert egy apró lépés is elég ahhoz, hogy sokat tegyünk a föld jövőéért és a környezetünkért. Már nagyon régóta igyekszem szelektíven gyűjteni a hulladékot és igyekszem úgy vásárolni, hogy minél…..
Eléggé rá vagyok pörögve az esküvő témára, de mivel nem csak a saját esküvőnkre vagyunk hivatalosak idén nyáron, ezért annak jártam most utána, hogy mit illik vendégként viselni egy esküvőn. Ha a meghívón nincs külön "Dress Code", akkor nem szerepel túl sok minden a tiltólistán. Amiket nem…..
A családunkon kívül mindenki számára nagyon fontosak a barátok/barátnők. Amíg gyerekek vagyunk, könnyen barátkozunk, de ahogy haladunk az úton,  csak kevés ember az, aki igazán hozzánk tartozik. Sokáig azt gondoltam, hogy egy párkapcsolatot sokkal nehezebb menedzselni, mint egy barátságot, de most…..
Közeledik a jó idő, egyre gyakrabban simogat meg egy meleg szellő és egyre inkább közelednek a Glamour napok, ezért hoztam egy újabb összeállítást a listámon szereplő kötelezően beszerzendő darabról, az overálról. Imádom ezt a ruhadarabot, nagyban megkönnyíti a reggeli készülődést, mert felhúzom és…..
Amikor először vettem fel tütüt 6 éves voltam és az első balett órámra készültem. Nos akkor nem gondoltam volna, hogy újra vágyni fogok erre a ruhadarabra. De aztán jött a Szex és New York a főcímében az ikonikussá vált tüll szoknyával és azóta szerepel a shopping listámon, csak még nem találtam meg…..
Ahhoz, hogy az ember lánya minden reggel a lehető legcsodálatosabb formáját hozza, a lehető legkevesebb idő alatt, elengedhetetlen, hogy a jól megválogatott és tökéletes ruhadarabjai jól átláthatóan sorakozzanak a szekrényben, a szerencsésebbeknek pedig a gardrób szobájában. Íme 10 tipp, hogyan…..
Azt hiszem mindenkinek van egy listája, hogy mit szeretne megtenni az életében, amely a legapróbb kívánságoktól a legvadabb álmokig mindent tartalmaz. Vasárnap este egy csonka hétvége után úgy döntöttem, hogy összeszedem azokat az apró dolgokat, amelyeket mindenképpen meg szeretnék tenni, vagy meg…..
Purring of Style Lábravalók 2016.03.03 16:06:19
Mit vegyünk a lábunkra, ha végre megjön a jó idő. Én személy szerint már nagyon várom, hogy megszabadulhassak a téli csizmáktól, bakancsoktól és végre elővehessem a tavaszi cipőket, illetve beszerezhessek néhány új darabot az alábbi négy stílusból :) Ezüst A mindig kényelmes :) A bohém…..
Szerintem nem vagyok azzal egyedül, ha azt mondom utálom a hétfőt. Ha más nem is, Garfield biztosan egyet ért velem. De miért utáljuk úgy ezt a napot, na jó az összes hétköznapot?! Valószínűleg a hétköznapok varázsa akkor veszett oda, amikor három évesen oviba vitt az anyukám. Onnantól kezdve nem…..
Mivel az időjárás ezen a héten azzal hiteget, hogy nemsokára tavasz lesz, gyorsan el is merültem, hogy mi is lesz a trend 2016-os tavaszi/nyári szezonban. Íme, az én kedvenceim, amiket biztosan be fogok építeni a ruhatáramba: Fekete/Fehér Csipke Pink Kaliforniai életérzés Citrus…..