Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agimano

0 bejegyzést írt és 2315 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A 89-es számú összefoglalót Ancsa vezeti fel nekünk méretes zakóban - ami ennél fogva inkább kabátnak tűnik - és hatalmas fejű gumicsizmában. Hamarosan kiderül kit hív ki Merci – mondja Ancsa – ám előtte lehull végre a lepel, a hét millió nézőt (LehetEgyVéleményemGábor után szabadon)…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
agimano 2021.02.09 20:52:48
@Fálki: egyik bongeszoben sem jon be, mert nem valaszol a szerver, telefonon sem (masik halozaton)
Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt…..
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
agimano 2019.02.13 23:40:14
@nicu71: igen, a feje lett irtó nagy, én azt hittem, hogy meghízott, de tök vékony
agimano 2019.02.13 23:42:30
agimano 2019.02.13 23:55:21
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
agimano 2019.01.12 23:11:31
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
agimano 2019.01.06 21:05:08
@Cimili: koszi, a torles megoldotta
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
agimano 2019.01.02 23:35:13
agimano 2019.01.02 23:48:56
Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő…..
agimano 2018.12.19 18:03:43
@csincsilla72: A nyugiban voltak. Először én is azt hittem, hogy a szanuában voltak, mert sok volt a fa, meg mert ennyire kihallatszott minden, de a nyugiban voltak.
Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók…..
A villalakók még nem sejtik, hogy hamarosan békaemberekkel fognak találkozni, akarom mondani, hogy vasárnap nemcsak párbaj, hanem újabb kiválasztás is lesz. Így valószínű, hogy a következő mártírjelöltnek már nem marad ideje magára rakatni a jeleket, ehelyett (te jó ég!),…..
agimano 2018.12.14 23:09:40
agimano 2018.12.14 23:19:37
@Gia: Az összefoglalóban azt mondta Adri, hogy a Krisztiánnal megbeszélték, hogy bárki jön vissza, erára rakják legközelebb.
agimano 2018.12.14 23:20:49
@agimano: vagyis ezt mondta Adri Rolinak, és akkor Roli és Hunor mondták, hogy akkor ők is erára fognak tenni valószínűleg
Ma ismét Péter fogad minket, és a jóisten bocsássa meg nekem, de egyszerűen nem tudok túllépni azon, hogy őt és Anikót közös ruhatárból öltöztetik, a mai szett egy mintás rövid ujjú ing gyöngyös karkötővel, hát a faszomatmár. Ezúton kihasználnám az alkalmat, és a Hogy Volt online magazin által rám…..
agimano 2018.12.13 22:36:22
@tvbuzi: az azsia centerben van szerintem es a pringles is olcso
agimano 2018.12.13 22:47:51
Egyszer megcserélt könnyen megy cserébe, vagy hogy tartja a mondás, de néha már magunk sem tudjuk, ki a soros – így a Skybaby támogatásával én lettem a következő Bruti helyett holnapra, majd Dzsudi Sixxel cserélte a mai napot, én meg vele a holnapit, így lesz holnap ő helyettem.…..
agimano 2018.12.11 23:11:43
agimano 2018.12.11 23:14:56
Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont…..
agimano 2018.12.09 23:16:29
@Mók_Ica: nem élt ott, csak kamuzik

@bElannaTorres: mármint Adri olyan, aki normálisan látja?
agimano 2018.12.09 23:34:22
@bElannaTorres: bocsi, véletlen félreolvastam, amit írtál, azt olvastam, hogy nem látja normálisan Krisztián viselkedését, de azt írtad, hogy nem látja normálisnak. Igen, egyetértünk akkor.
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Továbbra is a civilizációs hétnek nevezett nyomorúságot nézzük, aminek itt az elején még az őskorban leledzenek villalakóink, és ez a legtöbb játékos esetében sokkal kevésbé metaforikus, mint amilyennek a szerkesztők valaha is szánhatták. Kultúrantropológusok csak legvadabb álmaikban mertek…..
Hát itt vagyunk újra. Petinek ma véletlenül a női kellékes szertárból hozták fel az öltözékét, és lusták voltak visszamenni újért, úgyhogy beadták Petinek, hogy igen, ez egy száz százalékosan férfi ing és nem egy női blúz, aztán röhögve kimentek kávézni a büfébe. Era gongat, Greg szuperképességére…..
agimano 2018.11.27 04:40:45
Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van…..