Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zso35

45 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végülis nem is annyira rég írtam, és bár gondoltam már rá az ünnepek előtt-alatt-után, hogy ideje lenne írni, valami összegzés féleséget, valahogy nem jött össze. De majd most. :)  Eltelt az eddigi majdhogynem legváltozatosabb évem, igen a 2016. Sok minden történt, sok hasznos tanítással lettem…..
Hát mivel, hogy holnap vagyis ma éjjel a Mikulás is eljő (bár hozzám kétlem), ezért úgy gondoltam, hogy illő lenne már valami életjelet adnom magamról, így lassan 3 hónap kuss után. Nem is értem nagyon, hogy miért nem írtam eddig. Talán, mert nem is igen lett volna miről, illetve mindig van mivel…..
A társkeresésben kevés olyan pont van, ami meghatározóbb tud lenni, mint a magasság! Ez ráadásul a társadalmi elvárásoknak köszönhető. Hiszen a már a mesékben azt kapják a lányok, hogy a jött a magas herceg a fehér lovon, majd ahogy telnek-múlnak az évek ezt a marhaságot támasztják alá. Pedig jó…..
35 plussz Félév, meg a 400 nap 2016.09.18 21:37:24
Szánom-bánom. Ismét. Nem vagyok túlságosan aktív mostanában, márami a blog vagy akár a napló írást illeti (azt mondjuk már nagyon-nagyon régen nem írtam). Ez, hogy nem vagyok aktív jelenthetné azt is, hogy faja minden, van életem, és megvan a hercegem. De erről nincs szó. Mármint a herceg még…..
35 plussz Ribi vagyok (voltam)? ! 2016.08.30 21:30:16
No szépen el-eltűntem, mint szürke szamár a ködben. Kicsit felgyorsultak az események ebben a hónapban, amit nem igen tudtam volna teljes mértékben nyomon követni, posztok formájában. No szóval a költözés szépen-rendesen lezajlott kb. augusztus közepén. Az előző albis elszámolás is megvolt, bár nem…..
Még mielőtt belevágnék a lecsóba, márami a címet illeti. Rövid helyzetjelentés: basszottul elfeküdtem a nyakamat, nem kicsit, hanem kurvára nagyon, ami csupán azért gáz, mert már elkezdtem pakolászni és most konkrétan fél ember vagyok (csupán). Elvileg jön valami hideg front is kedd-szerda körül,…..
Ha eddig nem írtam volna le elégszer, én hiszek a Sorsban. Nem is tudom, hogy pontosan mióta, de az biztos, hogy nem éppen rövid ideje. Hiszem, hogy a velem (vagy velünk) történt dolgok okkal történnek, és nekünk kell tudni felfedezni ezeket az okokat, illetve, hogy mi miért is…..
No, pirossal eddig még úgysem írtam. Pedig a kedvenc színem. Valamiért vonzom a piros dolgokat. No mindegy. Kb. 2 hete írtam asszem. Azóta is-is történtek dolgok. Ami újdonság jelenlegi élethelyezetemet tekintve, hogy újra elkezdtem albivadázatba. Ennek sajnos több oka is van. Elsősorban az, hogy…..
E címet, vagyis inkább a címként szolgáló felkiáltást anyukámtól hallottam a héten. És mivel múltkor nem írtam le az ex-szel való kavarást nem kicsit beárnyékoló plusz szarkavarást, itt és most bepótolom ezt is. Naszóval az úgy volt, hogy anno májusban amikor elindult a kis románc (vagy mi a…..
Ahogy az már csak lenni szokott, mármint nálam tuti. Leírom itten június 27-én, hogy nincsen magyarázatom arra, hogy miért érzem olyan faján magamat az exszemmel. Aztán rá kemény 1 (azaz egy) nappal kiborul a bili. És már nem is igen szorul semmi sem magyarázatra. Maga a folyamat a szitu nem kicsit…..
Hát izé hogy is mondjam, hipp-hopp eltelt ez a június úgy hogy észre sem vettem. Talán így eshetett meg, hogy bő egy hónapja nem jártam errefelé. :) Na meg persze azért is történhetett ez, mert máshol járt az eszem. Amire is-is van magyarázat, illetve is-is akarok magyarázatot találni. Valahol még…..
És igen, megvolt a második randink is. Az ex-szemmel. Bármennyire is azt hiszem, hogy tudom mit csinálok, azért vannak kétségeim, és ennek legfőbb oka az, hogy jól érzem magam vele. Annyira másnak hiszem a dolgot (hogy valóban más-e azt nem tudom szubjektíven megmondani). Olyan nem is tudom,…..
Hát hogy is mondjam, közel egy hét távlatában még mindig a kulcs a mozgatórugóm. Nem is értem. És a legjobb a sztoryban az, hogy most hétvégén, vagyis inkább ma elkezdtem flörtölni-kacérkodni az exszemmel. Hm? Érti ezt valaki? Mert a végén saját magam is elveszítem a fonalat, amit eddig úgy hittem,…..
35 plussz Kezemben a kulcs? 2016.05.12 21:48:12
Tudtam én, nagyon is jól, hogy ha valami plusz is lesz a szülinapi hétvégén, akkor én azt meg fogom érezni, ne adj isten szívni. És hát így is lett, bár a szívás még csak elméleti síkon mozog és egyenlőre csak az én fejemben, de az-ez pont elég arra, hogy felháborogjon a mostanra úgy ahogy…..
Szóval, csak eljött a nap, amikor is már sztereoban nézhetem a pornót, illetve legálisan vedelhetem a sört két kézből is akár - hisz DOUBLE EIGHTEEN-es a szitu mától. Hálisten még nem vágott fejbe, bár lehet, hogy vágott volna, de mivel egy kicsit (tényleg csak kicsit) másnapos vagyok, így a…..
No szóval, eljött a várva várt hétvége és a sztory még nincs lezárva. Kissé érdekesen alakul valljuk be. A héten minden nap ment az agyhúzás. Igen, én és az exem között, aminek abból a szempontból örülök, hogy normális hangnemben ment a labda passzolgatás. Erre ugye már évek óta nem volt példa…..
35 plussz Szex az ex-szel 1.0 2016.05.03 21:53:38
Hát úgy tűnik csak egy jó téma kell, és máris megrövidül a két poszt között eltelt napok száma. Szóval hát igen, tovább gondoltam a szombati kosza gondolatot. Sőt vasárnap már majdhogynem bele nem betegedtem a dologba. Ugye a pro meg a kontra állítása sem maradhatott el. Valamilyen szinten már…..
35 plussz A szex vajon mi? 2016.05.01 18:54:00
Kemény témát fogok ma boncolgatni, látszik, hogy nem írok túl gyakran, ezért csak gyűlik-gyűlik bennem a gondolat áradat. Jöttem volna én előbb is, csak aztán a hétköznapi esték csak úgy sitty-sutty el szoktak volt telni, mindig van mit csinálni, mert hát ugye főzök, meg mosogatok, meg lesem a netet…..
35 plussz Győr 1.0 2016.04.12 21:39:01
Ha azt írom, hogy szánom-bánom, hogy ennyi ideig kussoltam, az ugye csak félig-meddig érthető? Hát igen, bő egy hónapja nem írtam, ebben az egy hónapban elég sok minden történt. Sőt, olyan dolgok is, amire nem igen számítottam. Megpróbálom az eseményeket, az érzéseket, gondolatokat mondatokká…..
Hát kedveskéim, eljött az idő, hogy megírtam az mostani uccsó bejegyzésemet. Mármint itthonról. Holnap költözés, a fejem már most nincs a nyakamon, csak a holnapi napot éljem túl! :) Holnap költözés, pénteken szerződés aláírás, hétvégén takarítás-pakolás, hétfőtől pedig indul az új munka, meg az új…..
Hát (bár tudjuk, hogy háttal nem kezdünk mondatot, de most jogos ez a hát). Sok minden történt ezalatt a majd egy hét alatt. Sokat számított, hogy végre kiírtam és lezártam magamból/magamban a múltat. A hét nyugisan kezdődött, olyannyira, hogy végre több hónap után eltettem a másik takarót is szem…..
35 plussz Egy korszak véget ért 2016.03.07 22:17:18
Szép jó estéket. Hát igen eljött az idő, hogy egy már rég nem is létező dolgot lezárjak, és hátrahagyjam a múltam. Az előző bejegyezéseim egyikében már írtam, miszerint kb. február közepén írtam az exnek, aki akkor megígérte, hogy nagy e-mail írásban fog nekem témát ki és vagy megfejteni. Na ez…..
Nem terveztem az ily gyors egymás után írást. De nem tudok megemlékezés nélkül csak úgy tovább menni a tény mellett, hogy ma van 200 (!) napja, hogy nem dohányzok. Nagyon-nagyon büszke vagyok magamra, mert ezt a napot valamiért vártam, Cél volt. És elértem, igaz hálisten túl sok impulzus nem ér…..
No lám, ismét itt vagyok, azt írtam volna csuklóból, hogy itt esz a rossebb. Már megint. De hát a heti egy írást igencsak kell, lehet több is kellene, de momentán erre vagyok bekalibrálva. Ez a hét olyan nem is tudom milyen volt. Olybá nagy történések még mindig váratnak magukra. (Érzem, hogy…..
35 plussz Elég volt.... 2016.02.20 01:28:03
Hát igen, elég volt. Nekem most már elég sok mindenből. És nem azokra a dolgokra gondolok, amikre az embernek alapjáraton be kellene ugrania egy majd 36 éves Pasi és Munkanélküli nővel kapcsolatban. A Sorsom tudom, hogy alakulófélben van. Erről meg vagyok győződve. Amiből elegem van az az emberi…..