Regisztráció Blogot indítok
Adatok
st0rmy

20 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My moments Continue... 2010.07.04 23:24:00
Történetem folytatódik, pontosan onnan ahol régebben abbahagytam.Végre vége a tanévnek. Aztihszem épp ideje volt már, a tavajihoz képest jóval hoszabb volt, a nyári gyakorlat miatt. De végülis nem volt gáz, túléltem. Érdekes egy dolog volt ez a nyári gyakorlat: Két…..
Az agyamra ez a pusztulatsz*r idő. Ha valakire, akkor rám nagyon hat az idő. Esik, szakad, szürke minden, és ez számomra totál lehangoló. Ráadásul minden nap 5kor kelek és viharzok is befele suliba, gyakorlatra... Ilyen esős-szürke időben nemcsak az idő telik lassabban, de az…..
My moments (X_X) 2010.04.11 18:33:00
Mindig is akartam egy születésnapi bulit, amin minden barátom és fontos ember jelen van. Ahol érzem, hogy vannak emberek akiknek fontos vagyok, tudjátok mint a filmekben. 2009 áprilisában ezt sikerült megvalósítanom. Úgy-ahogy. =) De jó volt... Akkor a 19. születésnapomat…..
My moments "Szitrep" 2010.04.11 17:14:20
Tegnap éjjel az idegeimmel gitároztam. Totál meg voltam zakkanva, mert szombat este, amikor más szórakozik, bulizik, vagy csak egyszerűen jól érzi magát valahol, én addig itthon döglöttem a gép előtt. Bár igaz, nagyon, de nagyon ritkán adom a fejemet bulizásra, mert ilyen puccos…..
My moments Season 2# 2010.02.01 21:17:00
Hát Üdv először is minden kedves olvasónak. Ahogy ígértem egyeseknek, meg amint látjátok: Visszatértem írogatni! ;) A furcsa az hogy konkrét elképzelésem most nincs hogy miről is kéne írnom. Mondjuk talán pár dolog tisztázással. Rólam. Aztán meg majd jön a többi…..
My moments Epilógus 2009.11.26 23:12:00
Tiszteletem minden kedves olvasónak aki idetévedt! Van aki először, van aki már járt itt. Biztos van köztetek olyan is aki ismer, akár személyesen vagy interneten vagy tudja a franc honnan. Egy biztos: Akit ismertetek, aki blogolt néha a szánalmas életéről az most elbúcsúzik végleg,…..
My moments Egy korszak lezárult 2009.06.23 20:28:00
Sokat változott az osztályom négy év alatt. Emlkékszem, elöször mindig mindenki a keményet mutatta, mindenki álarcot húzott hogy megfeleljen a környezetének. Én is ilyen voltam. 15 évesen már ott tart az ember, hogy alakul a személyiségképe, de mégsem tudja eldönteni hogy hova is…..
My moments Egy csodálatos zene... 2009.06.12 23:31:44
Bár már régóta ismerem ezt a számot, úgy igazából sosem hallgattam olyan sokszor. De Gore haverom annyiszor linkelte már, hogy már nem csak neki, de nekem is folyamatosan ez a dallam jár a fejemben. Sétálás közben fantasztikus. Az érzelmek kavarognak bennem. Ajánlom mindenkinek!…..
My moments Elmúlt napok eseményei 2009.06.09 01:12:00
Igazából az elmúlt napok olyan semilyenek voltak hogy szót nem is érdemes pazarolni rá. Annyira nem történik velem mostanába semmi említésre méltó hogy az valami hihetetlen. Jó, persze van egy két kivétel, menyjünk is szépen sorba. Érettségi: Háááát azt tudtam hogy úgyahogy…..
My moments Felhívás! 2009.05.27 03:05:00
Rövidke felhívás:Kicsit változtatok a blogom frissítési rendszerén és a bejegyzéseken. Mostantól sokkal több, ám kisebb terjedelmű bejegyzések lesznek. Persze lessz ugyanúgy sok nagyobb terjedelemmel bíró bejegyzés is. A téma nem fog változni, csak bővülni fog. Pl: következő…..
My moments 19. születésnapom 2009.05.27 02:54:00
Mielőtt belekezdenék szeretném ha elolvasnád a tavaji születésnapos bejegyézesemet itt. A fogalmazásom kicsit gyenge lessz és lehet néhol kicsit furán fognak hangzani a mondatok, ez betudható annak hogy hajnali éjjel 2 óra van és nemrég jöttem haza munkából. De azért…..
My moments Alakulnak a dolgok. 2009.04.19 17:16:00
Tavasz. A régi költők a tavaszról mindig úgy írtak, mint a megújjulás és az ujjászületés időszaka. Mint sok embernek, nekemis ezt jelenti. Vége a sötét, hideg és depis téli időszaknak. Jön a jó idő, jön a jókedv. Tavasszal minden könyebbnek látszik. Talán az is. Az utóbbi…..
RTL Klub... Amikor csak rá gondolok mindig a Győzike, a Való Világ és egyébb szennymüsorok jutnak eszembe, ám ezen meg akadt a szemem, érdemes végignézni!   A videó mondhatni teljesen reális, viszont én azt találom furcsának hogy PONT az RTL Klub mondja ezt? :D…..
A multkor megemlítettem hogy néha-néha kicsit eltérek a blogom főtémájától, vagyis rólam. Ám mégis, valamilyen szinten mégis rólam szól hogy mi az ami tetszik, mi az amit említésre érdemesnek találok. Tehát íme egy kis sorozatismertető.Elfen Lied. (Elfek éneke) Ez egy…..
My moments Útkeresés 2009.03.17 00:12:52
Néha azon töprengek hogy mit tartogat számomra a jövőm. Utobbi időben már azt is megbecsülöm ha nyugodt napjam vannak érzelmi vagy kötelességi terhek nélkül. Régen tudtam mit akarok. Tudtam mi szeretnék lenni "ha nagy leszek." Rém egyszerű dolgot kértem a Jóistentől,…..
My moments Visszatérés 2009.03.16 23:45:04
Üdv nektek! Több mint egy éve nem frissítettem ezt a blogot. Mielött belemennék a miértekben, szeretném (ha új olvasó vagy) olvasd el az első bejegyzést. Köszönöm.Sok hobbim, szokásom és gyakorlatilag a teljes életmódom megváltozott több mint egy évvel ezelőtt. Tönkrement…..
Eléggé egyedi háttérkép látható alant, kétség nem fér hozzá. A tálca stílusa (ez a kékség) nekem bejönne, ha kék lenne az asztalom árnyalata :)Ikonok: nagyon régen láttam Quicktime formátumú fájlokat (szerencsére...), meg .cso cdkép formátumot (PSP?).Bocsi, hogy ilyen…..
st0rmy 2009.03.06 15:39:03
Ismét egy régebbi elmaradást pótolva láthatjátok a mai második posztot, hiszen ez a kép is a múlt évben került hozzánk, hogy megmutassuk nektek (most sikerült...). Ha jól veszem észre (remélem), akkor uzsa újabb képéről van szó.Véleményem szerint jól összepárosított…..
Ugyanis ha jól látom, akkor a Terminátor sorozat egyik promóciós képe van az itt látható asztalon (konkrétabban a "jó terminátor"). (Sorozatrajongó vagyok, de ez az egyik sorozat, amit jómagam elkaszáltam a második évad elején...)Az asztalon szép nagy ikonok hirdetik a…..
My moments Tizennyolc 2008.04.30 22:07:19
Már hónapokkal elöbb készültem arra a bizonyos napra, amit már nagyon rég vártam. A 18. születés napomra. Minden vágyam az volt hogy emlékezetessé tegyem azt a napot. Nem alkohollal, sem valami extrém dologgal, csak egy kis garázsparty barátokkal és azokkal akiket szeretek.A napok…..
My moments Tanulság és emlék 2008.04.14 20:25:00
...miután megtudtam hogy "unalmas" vagyok, elkeseredtem, ideges lettem és csalódott is egyben. Érett bennem hogy a kapcsolatunk problémáit, és annak forrásait ismerve arra gondoltam: "Jólvan bazmeg unalmas vagyok?! HE?!?!?! ÉN?!?!?!?! ÉÉÉÉÉÉN?!?!?! A LELKEMET KITESZEM…..
My moments Egy haldokló kapcsolat 2008.04.03 00:29:00
Nagyon sokat panaszkodtam régen szüleimnek hogy nincs barátnőm, hogy nem figyel fel rám egy lány sem, ha meg igen akkor mindig a "maradjunk barátok" címü sablon lekoptató szöveget kaptam. Mégis három hónapja van egy kapcsolatom egy nálam két évvel fiatalabb lánnyal, ami…..
My moments Bemutatkozás 2008.03.15 00:04:47
Magamról:Nos, Ricsi vagyok 18 éves. Szeretek focizni, netezni, filmet nézni zenét hallgatni és a barátaimmal tölteni az időt. Nincs sok barátom, de nem is kell, hiszen igy jobban megbecsülöm azt a keveset. Ebből adódóan nehezen barátkozom, de szivesen beszélgetek bárkivel akivel van…..