Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Labanino Rafael

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sajtóban nagy visszhangot kapott a Pew Research Center képviseleti demokrácia támogatottságáról szóló globális felmérése. Bombasztikus címeket olvashattunk: a magyarok negyede diktátort akar, csak 18 százalék elkötelezett a demokrácia mellett. Tényleg? ..
A 2013-ra látványosan összeomló német liberális párt, az FDP az évtized európai politikai visszatérését hozta össze a szeptember 24-i német szövetségi választásokon. De milyen ez a párt, mit képvisel, és milyen hatással lehet Európára?..
Ma választásokat tartanak Ausztriában. A verseny kiélezett: a centrumpártok mellett a szélsőjobboldali FPÖ esélyes arra, hogy a következő kormány meghatározó szereplője legyen. A kormányzó nagykoalíció pártjai, a Néppárt és a szociáldemokraták a legutóbbi közvéleménykutatások szerint 32-36%, illetve…..
Amikor Orbán arról beszél, hogy bevándorlók helyett saját gyerekeket akarunk, amikor Európa népességének kicserélésével riogat, egyúttal sok tízezer magyart rekeszt ki a nemzetből...
Szombat estére a magyar sajtóba is eljutott, hogy több száz maszkos neonáci és futballhuligán menekült gyerekeket vert meg a stockholmi főpályaudvar környékén. A baj a sztorival csak annyi, hogy bár sok valós elemből áll, összességében egyszerűen nem igaz. Ahogy az 1989-es negyedikes gimnáziumi…..
Vannak, akik szerint a korrupciónak, az állami vezetés és sport összekapcsolódásának, az ellopott gigaberuházásoknak, a mutyikultúrának, a szakmák elhallgattatásának ("ússz!"), a technikai-szakmai támogatás hiányának, illetve pontosabban az ezzel szembeni kiállásnak semmi köze nincs a politikához.…..