Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnárné Mariann

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Diós  babpástétom (májkrém szerű) 5 dkg darált dió, 15dkg száraz, fehér bab (megfőzve) vagy egy fehérbabkonzerv, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 kk őrölt pirospaprika, só, 2 ek olaj, késhegynyi őrölt szerecsendió. Először a vöröshagymát összekockázva megdinszteljük olaj és kevés víz…..
Természetesen a gyógyulásért 2016.09.12 09:31:19
Ingyenes természetgyógyászati előadássorozattal készülök. Minden érdeklődőt szeretettel várok!..
Több olyan népcsoport él bolygónkon, akik jó egészségüket az emberi kor legfelső határáig megőrzik. E hosszú életű népcsoportok táplálkozását a miénknél jóval kevesebb energiabevitel, és a zömében növényi étrend jellemzi. Mindnyájan aktív életet élnek - testi és lelki értelemben egyaránt -, sok…..
https://www.facebook.com/Mariannfito/ Ezen a linken elérhető vagyok a Facebookon is...
A bőr a hőszabályozás és az anyagcsere tekintetében sokkal fontosabb szerepet játszik, mint gondolnánk, mert számtalan fontos idegvégződés a bőrsejtekben található. A vízkezelések a bőrön keresztül az idegrendszerre hatnak. Összhangba hozzák a szívműködést, az anyagcserét, a vérkeringést, a légzést,…..
Aki a legjobbat szeretné családjának, az tanulja meg saját kezével, otthon sütni a kenyeret! A bolti kenyérben rengeteg az adalékanyag, különféle vegyszerek. Az otthoni kenyér összetételét mi szabjuk meg, és az íze is összehasonlíthatatlanul jobb. A férjem csak az itthon készült kenyeret szereti!…..
Tavaszi fáradtság ellen: csalánturmix! Rengeteg klorofilt tartalmaz,(A, B, C, K, U) vitaminokat, ásványi anyagokat(vas, réz, cink) így a legjobb vaspótló.Vérszegénység esetén először a csalánra gondoljunk! Az ízét meg lehet szeretni! Egy marék megmosott csalánt egy nagy pohár vízzel…..
Ezt a kúrát sokunknak ajánlatos időnként elvégezni! Szívből ajánlom az alábbi betegségben szenvedőknek: elhízás, láz,  asztma, visszértágulás, magas vérnyomás, migrén, torok és mandulagyulladás, hasi fertőzések, májbetegségek, korai öregedés, isiász húgysavlerakódás,  köszvény esetén hatékonyan…..
    Bemutatkozásom azzal kezdeném, hogy ötgyermekes édesanya vagyok, gyermekeimet is természetes módszerekkel igyekszem gyógyítgatni, bár elismerem az orvostudományt. Gyermekkoromtól fogva érdekeltek a gyógynövények. Amióta megismertem a Brazil típusú terápiákat, és megtanulhattam ezeket, sok…..
Természetesen a gyógyulásért 2016.04.05 14:34:33
Természetesen a gyógyulásért 2016.04.05 14:32:41
Pusztaszabolcson, az Adonyi út 2/1 címen, a Kiri Panziónál várok mindenkit szeretettel, aki természetesen szeretne gyógyulni!..
Természetesen a gyógyulásért 2016.03.16 21:05:09
Már amikor először találkoztam ezekkel a természetes kezelésekkel, megtapasztaltam hatékonyságukat. Ugyan munkaigényes és szeretetigényes terápiák, de hatásuk hosszú távra szól. A szervezet öngyógyító erőit támogatják, erősítik, segítik. A vér abból van, amit megeszünk és megiszunk. A vérünk…..
Elkészítése nagyon egyszerű. 5 dkg kókuszreszeléket, 10 szem mag nélküli aszalt datolyát fél liter forró vízzel jól összeturmixolunk. Teaszürőn leszűrjük. Nagyon finom!..
Vegán amerikai palacsinta recept 1 bögre tönkölyliszt, negyed bögre zabpehelyliszt (vagy kávédarálóban porított zabpehely), 3 ek. darált dió vagy kókuszreszelék, fél zacskó foszfátmentes sütőpor, lehet 1 zacskó vaniliás pudingport is adni hozzá. 1 citrom leve, 1 bögre növényi tej vagy víz, 4 ek.…..
Természetesen a gyógyulásért 2016.01.10 13:41:45