Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guni

0 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten láttuk, hogy Łódźban hogyan próbálják egy újjászülető városrész központjává tenni a helyi főpályaudvart. Azzal a várossal ellentétben Poznańban nem kell alagutat építeni az átmenő forgalomhoz, mivel már az 1870-es években így építették meg a vasutat, gyakorlatilag rögtön az óváros…..
guni 2020.11.04 13:15:07
@Hamster: Nem, csak a pléh doboz helyére felraktak egy ponyva borítást...
Belsőség Heti merítés 2015.02.22 08:49:13
A megbízhatóság mintapéldánya Átültem az Accordba és megmozgattam a váltót. OTT ELDŐLT MINDEN, de nem szóltam senkinek. Munkatársam is beült és hasonlóan kezdte. Rám nézett... tudtam mi játszódik le benne, hiszen 1 perccel előtte én is átéltem. Jó volt, szép volt,…..
Egy kép többet mond ezer szónál. Kettő meg pláne. 1.: 2.: Bár a Fidesz a közleményében az iskolarendszerű szakképzésről beszél, szorosan hozzátartozik az egyébként is sántikáló győzelmi jelentéshez a felnőttképzés szétverése, ami nem sokat váratott magára a…..
guni 2013.08.12 11:05:13
@ColT: Valoszinuleg nem, de a felsooktatas atalakitasa alapjan ugy lesz hogy divattervezo kihuzva, lakatos maradhat. Kerdes mit kezdenek a balneologiaval. :)
Androlib blog. Bipp! Kínai Doxa 2012.05.23 20:30:00
A Huawei eddig a szolgáltató-gazdaságos telefonjairól volt híres Magyarországon (is), annyira, hogy a márkanév viselése nem is volt mindig fontos a cég számára: sokak első droiddal szerelt készüléke volt a meglepően megbízható T-Mobile Pulse, ami főleg az alacsony ára miatt…..
Az új Android referenciakészülékért folyó licitben újra a Samsung lett a nyertes, így ismét ő gyártja az új Nexus-t. A Google az új Android főverziókat egy-egy úgynevezett referenciakészüléken mutatja be, amelyek a csupasz, vagyis a készülékgyártók egyedi vonásaitól,…..
guni 2012.04.26 10:53:59
@csipa: Hát ha az hivatkozott cikket is elolvasnád, abban csak annyi van, hogy a HTC nem érdeklődött, másokról nincs szó.
guni 2012.04.26 23:42:39
@fikanick: Lehet hogy azért, mert a többi gyártó így is parázik, hogy most majd a Moto kivételezett helyzetbe kerül és nem akarják evvel is tovább korbácsolni a hullámokat.
HamPLÓ Villamossal Budaörsre 2012.04.03 18:00:00
Most nem a jövőről, nem a tömegközlekedés fejlesztéséről fogok írni (pedig lenne miről), hanem a múltról: hogy Budaörsre 1977 júniusáig sárga villamos járt. Valahol ott volt a végállomása, ahol ma a kör alakú felüljáróról a TESCO parkolójába kanyarodik az ember: 41-es villamos Budaörsön, a…..
Tipp: Bálint Újabb egyiptomi fürdőszentély, bár azért a közelében sincs ennek. Adjuk el az ingatlanunkat mókás Facebook-oldallal!. Ezt az ajtót mégis hogy gondolták? (már elkelt, de itt egy screenshot - via:…..
Péter zongorázik. Péter dobol. Péter mindezt egy telefonkészüléken teszi. Ja, nem mondtuk? Péter egy elefánt. Így Péter most egy ideig a Samsung Galaxy Note-ot, a hamarosan ICS-re frissülő, a megjelenésekor még szokatlanul nagy méretű készüléket reklámozza. Az elefántok…..
Az imént érkezett az alábbi T-s sajtóanyag, ami a nemrég lezajlott 900 MHz-et célzó árverés eredményének "korrektségét" kérdőjelezi meg és kérte hivatalosan a végrehajtás felfüggesztését a Fővárosi Törvényszéktől. Hála Istennek vagy a Nagy Kódernek, az elmúlt…..
Február 26-án hajnali négy órakor a Samsung hivatalos Facebook oldalán posztoltak pár képet, és egy sajtóközlemény elérhetőségét, a Samsung Galaxy Beam telefonról, aminek a fő érdekessége a beépített projektor!  Samsung GALAXY Beam Product…..
guni 2012.02.26 17:00:26
@blog.sancho.hu: Had segítsek:
"És végezetül, itt egy videó a 2010-es Szingapúrban bemutatott eszközről." ;)
Még egy bőrt tartott érdemesnek lehúzni a Samsung a sorban álló iPhone-osok témakörről. Korántsem üt akkorát, mint mint az előzmény, azért egy halványat mosolyogtunk. A geg azon alapul, hogy az új iPhone nem csak hogy pontosan úgy néz ki, mint a régi iPhone, de a Samsung Galaxy…..
Több mint három hét, pontosan huszonhat nap után kaptunk választ a Budapesti Közlekedési Központtól a csepeli kerékpár út sorsát firtató kérdésünkre. Nem biztattak sok jóval: a XXI. kerület Szabadkikötő úti kerékpárút projekt módosított ütemterv szerint halad, így az…..
guni 2012.01.09 23:26:36
@Rocko-: Ha meg az úton megy, akkor meg a "rohadt bicklis nem használja az adómból épített bicikliutat" című lemezt teszed fel... Mondd gyerekkorodban szüleid nem vettek neked biciklit, vagy honnan ez a beteges gyűlölet, hogy rendszeresen tele kell föcsögnöd az egész blog.hu-t?
guni 2012.01.09 23:51:50
@Németh András: Hát mondjuk hogy "Bizonytalan ideig nem adják át a csepeli kerékpárutat", bár mondjuk arra kétségkívül kevesebben kattintanának...
Tél van. Nem lehet ugrani. Illetve lehetne, de nagyon bonyolult szervezést igényel, szóval vegyük úgy, hogy nem lehet. Ilyenkor marad a nosztalgiázás, a nyári ugrások újra és újranézése, és a napok számolása, hogy mikor lesz már végre tavasz. Illetve mégsem! Van valami, amivel…..
guni 2011.12.29 23:02:10
@G.Atti: Így is van rohadjon meg mindenki ebben az országban, akinek marad még pár forintja a számlák meg a kaja után és/vagy van pofája jól érezni magát!
A 2010-es évek trendje továbbra sem kedvez a sárhányónak. A divatérzékeny tervezők erre már rájöttek: egyre több az olyan termék, amely lehetővé teszi, hogy a hasznos, de az összképet rontó kiegészítő csak a legszükségesebb időintervallumra kerüljön fel a vázra.Csavarozás…..
guni 2011.12.27 15:50:18
@tof: Vagy esetleg fent hagyod amíg hazaérsz és lemosod?
A Blikk információja szerint "a pénz miatt szakított az álompár! Hatalmas szerelemnek indult, de csúnya véget ért az egyik jól kereső magyar futballista és ismert barátnője közötti románc, amelyről szinte mindenki beszélt az országban." A lap szándékosan nem nevezi…..
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
guni 2011.11.29 11:18:59
@provata: A probléma csak annyi, hogy egyetlen egyszer okozz balesetet (de talán még ha nem is okozol, hanem szenvedsz) és irgalmatlanul megszívod. Biztosan megéri?
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
A világ motoros filmjei kevés kivétellel nagyon rosszak. Létezik pár nézhető, de amelyek elé komoly érdeklődőként is érdemes leülni, szinte egytől-egyik a dokumentumkategóriába sorolhatók. Jobb ez így, legalább nem kell rendezői céloknak feláldozni kedvenc tárgyunkat –…..
guni 2011.10.07 12:38:59
@nofatchx: priceless... :D
Jajj,de csúnya! A mélyföld átka 2011.10.05 16:15:50
A hollandok bizony érdekes népség. Legális drogok, legális prostitúció, és még a tengerszint alatt is vannak. Ez a három összetevő (nem, az X-Vegyszer nem) épp elég ahhoz, hogy beteg átépítések szülessenek. Mint például ez az Astra.Elölről bizony kicsit ingolstadti lett.A…..
guni 2011.09.22 20:07:21
@venszivar: LOL, közel analfabéta vagy, hülyeséget írsz, amikor kijavítanak még meg is magyarázod és még másnak a kurva anyját...öregem te még neten is a legalja közé tartozol, ami azért nem kis teljesítmény. Grat! :)
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
guni 2011.07.06 00:16:13
@Rocko-: Kérlek idézd be azt a részt ahol azt írom, hogy mindegy vagy akár csak azt hogy ez így jól van. Egyébként sem adonék, mert az állam kötelezhet erre, Te meg nem. Én csak annyit akartam írni, hogy az óraállás rögzítése egy reális követelés volt vagy az lett volna akár a B125, mert megvalósítható és javít a magyar emberek életén egy picit. A regadó eltörlés az nagyon fasza lenne és jogos is, mint ahogy a rendőrök, tűzoltók, orvosok stb bérének megtöbbszörözése, 10 új metróvonal, egy 8 sávos M0, meg a munkanélküliség felszámolása is az lenne, de jelen pillanatban nem egy reális, teljesíthető követelés. Pont.

u.i.: Meg hogy a blog.hu ne 20 perc késéssel jelenítse meg a kommenteket, az is egy reális követelés volna, de ez sem reális úgy tűnik.
guni 2011.07.06 00:34:48
@Rocko-: ""Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mit fedez és hogy jogos-e."
itt írod."

Ebből nem tudom hogan sakkoztad ki, hogy nekem mindegy, hogy kifizetek 100000-et vagy nem.

"dehogynem reális.
inkább az az irreális, hogy egyre többet vesznek el az emberektől és egyre kevesebb jut vissza hozzájuk. ezen kéne elgondolkodni."

Gondolkodhatsz. Elsőként azon hogy mit értek reális és jogos dolgokon. Ugyanis ezekre a dolgokra nincs pénz, azt hiszem ezzel mindenki tisztában van. És csak úgy máról holnapra akkor sem lenne, ha a vezetőink egytől-egyig feddhetetlen jellemű zseniális szakemberek volnának (pláne hogy nem), mert akkora sz@rban van az ország. Ezért nem reális. Mégha jogos is. Na mentem aludni.
  Legalább tizenöt vodkát ivott aznap este egy bárban az a tiroli férfi, akinek egy közúti ellenőrzésnél érthető okból azonnal bevonták a jogosítványát. Mivel társa is komoly alkoholos befolyásoltság alatt állt, az osztrák rendőrök megpróbáltak segíteni a…..
Az Asymco elemzője, Horace Dediu elkészítette a világ mobilgyártóinak piaci elemzését, ebben egy számunkra igen érdekes grafikont is találunk. Ez alapján az Apple a teljes mobileladásokat tekintve is világelső, ha a bevételt tekintjük, és negyedik, ha az eladott készülékek…..
guni 2011.05.19 19:43:07
@Lewes1973: Azért mert a Te pénzedből keres sokat. Azért mert mondjuk egy hasonló hardverelemekből épült telefonhoz képest (pl. SGS) több mint másfélszerannyiba kerül egy iPhone 4.
guni 2011.05.20 08:32:22
@fourgee: Lehet, én csak az itthoni árakra emlékszem, az SGS 160 körül kezdett, az iPhone meg 200 fölött. Ma egy SGS 110 körül van egy iPhone meg 180. Talán rossz volt a példa, inkább HTC Desire-t kellett volna írni ott nem voltak ilyen sw-es problémák, csak az korábban jelent meg azért mint az iPhone.