Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figyelő jehu 2.

74 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Donald Trump volt az első hivatalban lévő amerikai elnök, aki személyesen köszöntötte a minden évben sok tízezer résztvevővel tartott March for Life (Felvonulás az életért) menet résztvevőit. Egy részlet az elnök beszédéből, magyar szinkronnal...
Nem puskatussal verik be a civilek ajtaját és hurcolják el őket a TEK-esek: egyszerűen extra adminisztrációval, megbélyegzéssel és más apróságokkal lehetetlenítik el olyanok munkáját, akik valóban az elesetteken és a kisemmizetteken próbálnak segíteni. A Fidesz szerint mostanra mindenki más…..
A lex CEU-ról, a civil szervezetek megbélyegzéséről és a Brüsszel-ellenes kampányról kellett számot adnia Orbán Viktornak az Európai Parlamentben, ahol ismét a magyar helyzet volt a központi téma szerdán. A magyar miniszterelnök volt annyira bátor, hogy beleállt a vitába - ha…..
figyelő jehu 2. 2017.04.28 20:16:38
gepnarancs.hu/2017/0...
Mert amit a kormány művel, olyannyira megszégyenítő, megbecstelenítő, hogy az már tűrhetetlen. Vagy legalábbis annak kellene lennie – hiszen bújjunk bárhová, úgy ömlik ránk a kormány aljas propagandája, „mintha nyitva az ablak / s bedől a dögszag”...
...
Nagyon régóta nem volt olyan uralom hazánkban, amely a maihoz hasonlítható profizmussal, előre megfontoltan, szervezetten igyekezett volna az embereket megőrjíteni, megvadítani, életüket vad kényszerképzetekkel befonni.

Nagyon régóta nem volt olyan hatalom Magyarországon, amely ennyire tudatosan és elhatározottan a társadalom lezüllesztése révén akarta volna uralmát fenntartani, meghosszabbítani.
Megy egy ideje a Heineken-Csíki Sör-magyar kormány-háború a médiában, az arcvonalak teljesen összezilálódtak, az egyszerű sörivó csak ül, már kezdi nem érteni, hogy mi a fene történik, miközben mindkét cég és Lázár János is csak a maga hülyeségét fújja. Szijjártó a Heineken gyárában, 2014-ben…..
  Fordulatokban gazdag, kacskaringós egyeztetések után a kormányoldal váratlanul elfogadta az LMP utolsó -még februárban tett- javaslatát a négy alkotmánybírói hely betöltésére. Az Országgyűlés így Horváth Attila jogtörténészt, Marosi Ildikó kúriai bírót, Schanda Balázs alkotmányjogászt, valamint…..
figyelő jehu 2. 2016.11.22 10:45:54
@Porex Fox:
Ugyan mit kellene "érvelnem"? Elég az, ahogyan Schiffer "érvel" - az ellentmondások teljesen nyilvánvalóak. Jobb lett volna, ha semmit sem szól, ám egy alkalmat sem tud kihagyni, hogy gyurcsányozzon...

Ez pedig minősíthetetlenül aljas, de összhangban van azzal, ahogy Schiffer és pártja eddig is "poltizált":

"Horváth politikai szempontból annyiban „fogható”, hogy kedvenc témái közé tartoznak az ötvenes évek koncepciós perei, s tagja volt a 2006. őszi rendőrterrort vizsgáló Civil Jogász Bizottságnak. Személyesen mindkét szerepvállalásáért tisztelettel tartozom Horváthnak, de természetesen megértem, ha mindkettő érzékenyen érinti a DK-t és szövetségeseit."

Ez a Horváth a neonáci-újnyilas Gaudi bandájában végezte "tiszteletre méltó munkáját"...
Beindult a gyűlöletcunami, mert a Magyarországról eltűnő, józan politika gondolkodás most felvillant az alkotmánybírók választása ügyében. Mert az LMP nem a baloldali papagáj-kommandók logikájával ért egyet. A jól kitalált DK-MSZP-töredékpártok stb. és általuk futtatott blogok összehangolt…..
A gittegyletté és fideszes kifizetőhelyé süllyesztett Alkotmánybíróságba három új tagot jelölnek, akiket minden valószínűség szerint hamarosan meg is választanak, miután az LMP lepaktált most ez ügyben a Fidesszel...
Lehet, hogy a Lipóti pékség is felszállt a Donald Trump megválasztásával elstartolt gyűlöletvonatra? Mi sem igazán értjük, miért zavarja a pékeket a melegházasság. Egy ma készült fotó azonban azt igazolja, hogy valamiért szeretnék kivenni a részüket a homoszexuálisok jogkorlátozásáért folyó…..
figyelő jehu 2. 2016.11.17 21:47:00
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Ugyan! Semmi gond...
Igaz, hogy aljas, züllesztő - nem kicsit: nagyon; igaz, hogy stupid: nem kicsit, nagyon - de ez Orbániában nem gond, ilyen a hatalom intellektusa és morálja...
Ha lesz népszavazás a kvótarendszer ellen és az sikeres lesz, akkor Magyarország kilépett az Európai Unióból. Ez az igazság, minden más maszlag. Az az ország, amelyik nem vállal semmilyen kockázatközösséget azokkal, akikkel egy családba tartozik, pláne, ha az ő pénzükből él, az vagy megy magától,…..
  A mai hatalommal demokráciában lehetetlen együtt élni. Nincs alku – Magyarország, a leendő új, demokratikus Magyar Köztársaság hadd legyen boldog! Amennyire csak lehetséges. Lehet-e képzelt középről valóságos dolgokról beszélni? A Magyar Narancsban megjelent cikk tétele szerint a szemben álló…..
figyelő jehu 2. Broáfff-ország 2012.06.17 09:02:47
Undorító. Lassan két évtizede foglalkozik Orbán és szervezete, "polgári köreinek" sokasága a magyar múlt legrémesebb kísérteteinek föltámasztásával. Most, hogy Horthy-szobrok kezdik ellepni Orbániát, vessünk számot a helyzettel - csak úgy, kutyafuttában. A pártállami kontroll alatt működtetett…..
figyelő jehu 2. Lásd, hol élsz 2012.06.16 21:55:34
Horthy-szobrot avattak Csókakőn, a Nagy-Magyarország... A falu Fidesz-KDNP-s polgármesterének vendége volt többek (válogatott újnyilasok - vármegyések, jobbikosok, "gárdisták" stb.) között ifj. Hegedűs Lóránt, a ref. egyház büszkesége; az egybegyűlteket köszöntötte  maga Budaházy György is.  ..
figyelő jehu 2. Nyirő-esti dumák 2012.06.16 20:31:16
VI. 16. Egy frissítést ez is megér: a Fidesz - azonosulása egyértelmű kifejezéseként - hivatalos honlapján kommentár nélkül hozta Németh Szilárd ótvaros handabandáját... Aki még most sem fogja föl, hogy a Fidesz tökéletesen amorális, a szó polgári demokratikus értelmében pártnak sem nevezhető…..
figyelő jehu 2. Túlbuzgott..? 2012.06.16 20:10:21
Frissítve VI. 16-án: Tessék, lehet tájékozódni... VI. 9. Áder felmentette Ravasz László bírót Száműzni kell Kádár bíráit az igazgatási posztokról /  2. rész Amikor Ravasz László kétrészes írása megjelent, egyrészt botrányosnak tartottam a nyilvánvaló politikai tendenciája miatt, másrészt arra…..
figyelő jehu 2. Ne tetézd, vazze! 2012.06.15 18:49:00
Márpedig Németh Szilárd, a Fidesz ogy.-i képviselője, Csepel polgármestere, civilben amatőr irodalom- és apostol-rajongó, tetézi... Magabiztossága árulkodó: ez az ember vélhetően annyira hülye, hogy föl sem fogja, milyen aljas... Új ötlete: "önkormányzata"  Nyirő- és Radnóti-kötettel ajándékozza meg…..
A csepeli Nyirő-estről, amelyet gyalázatos módon éppen a Radnótiról elnevezett művelődési házban tartanak, felületesen azt hittem, hogy egyetlen program. De nem: úgy tűnik, átgondolt, "nemzetnevelő" szándékú rendezvénysorozat része, mintegy kezdete. Mert Németh Szilárd, Csepel irodalom- és…..
Bajcsy-Zsilinszkyről elnevezett, az est megrendezésére alkalmas intézménye nyilván nincs Csepelnek. Igazán kár, elvégre Nyirőnek, a "nyilas parlament" képviselőjének mégiscsak közvetlenebb köze volt Bajcsy-Zsilinszky meggyilkolásához, mint Radnótiéhoz... És ez az est olyan fontos, olyan kiemelkedő…..
figyelő jehu 2. "Magyar rend" 2012.06.12 16:21:55
(Kiegészítés VI. 13.): hajléktalanokat is igazoltatnak - olyanokat, akik hosszú ideje ugyanott árulják lapjukat; a rendőröknek ismerniük kellene őket... Szerintem fölháborító gyakorlat. VI.12. Mielőtt hivatalból üldözhetnének, gyorsan leírom. :-) Bár: a visszamenőleges "törvénykezés" korát…..
figyelő jehu 2. Kacsintgat-e már? 2012.06.12 09:20:20
Orbán Kádárt idézően beszél, viselkedik - egyre gyakrabban. Leereszkedőn, nárcisztikusan kedélyeskedik, bratyizik a hozzá hűségesekkel és a meghódoltakkal - lásd az "ügyészség napja" (mifasznak?!) alkalmából tartott "előadását": Helyreállt a jogállam... Az nem újság persze, hogy hazudik; én is csak…..
Magyar történészek régen megrajzolták a kor és a "kormányzó" érvényes képét - nagyrészt még a kádárizmusban (akárhogy fáj ez némelyeknek). Talán egyeseket megbotránkoztatok, de bizony a magyar történelemtudomány nagy korszakot élt meg a konszolidált kádári rendszerben... Ahogy egyébként a magyar…..
Frissítve június 10-én. Adalék a mai "úri-keresztény-konzervatív jobboldal" erkölcsiségéhez: Vizi E. Szilveszter interjút adott a félfaszista Magyar Hírlapnak... S ha már, akkor szemléltetem: volt akadémiai elnök is képes stupid lenni: "– Érdemes talán közbevetni, hogy eközben tizenhat évre csökken…..
figyelő jehu 2. Mérleg(em)en 2012.06.09 05:21:21
Az Orbán-uralom két éve - az én mérlegemen/...:-)/: egyetlen "alapkoncepció" ("szervezett rablóbanda") mentén [na?!] működtetett pofátlan rendszer: folyamatos elbitorlás és szélhámoskodás, amelyet egymásnak is ellentmondó hazugságokkal, handabandázásokkal és rögtönzések végtelen sorával igyekeznek -…..
figyelő jehu 2. Boross-bizoccság? 2012.06.08 08:11:21
Az orbáni faszságok faszsága a "Nemzeti Emlékezet Bizottsága": olyan képtelenség, amelyben, mint cseppben a tenger, benne van egész Orbánia hibbant és alávaló abszurditása. "Szakértők" lesznek a tagjai, és Boross Péter ("a haza bölcse") lehet az elnöke... Bizton állítható: egy ilyen bizoccságnak…..
Lumpenpolitikus meg eszelős osztja az észt a romániai magyaroknak, akiknek eligazodását korábban a budapesti észkombájn, az újnyilas színház megalapítója is segítette. Azt mondja a hvg: "Nincs könnyű helyzetben az a romániai magyar választó, aki a Fidesztől vár iránymutatást arra, melyik helyi…..
figyelő jehu 2. Áder és a Fidesz 2012.06.07 09:46:23
Egy szavát sem hiszem egyik fideszesnek se (másnak se ajánlom) - márpedig Áder fideszes maradt... Mégis: kiadott valami nyílt levelet ("mások mocskát kell eltakarítani"? - kezdetnek söpörhetnének a maguk háza táján), és meglátogatta az utcán inzultált nemzetközi hírű tudóst, volt…..