Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nazuna

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik extremitásból a másikba sikerül esnie a Ryanairnek. Mi sem akartunk elhinni, hogy lényegében üresen reptetik fedélzeti csomagtartókat, de valóban ez a helyzet.  Meglepődtünk, amikor első tapasztalatainkkal ellentétes utasélmények is érkeztek kommentben, de a legutóbbi két ryanaires utunk…..
nazuna 2018.02.18 05:59:45
Lenne még egy észrevételem ehhez az egész izéhez.

A Magyarországról való repülésben nem a Ryanair vagy akármelyik cég üzletpolitikája a jelentős probléma, hanem hogy

- nem megy ki az a kurva metró a reptérre, mert 60 év még nem volt elég hozzá, valószinűleg technikailag lehetetlen dolog a szívcsakra miatt és a kilcszer csavarodó magyar DNS miatt, vagy csak egyszerűen nem érdemli meg a magyar nép - de szerintem sokat lendítene a szinvonalon.
- kiirthatatlan taxis maffia horribilis árakkal, és gyanitom van
befolyásuk rá nehogy véletlenül metro épüljön oda
- a repülőtéren fosztogatják az utasok csomagjait, mert a bérszinvonal miatt csak a tolvajok vállalják már el a munkát, nameg amúgy is fárasztó.
- mocskosul szegény az utasok többsége - a csomagtartók azért üresek mert az utasok nem akarják megfizetni az árát ... gyakorlatilag nem tudják, mert annyira kell másra is az a pénz - nekem az a dolgom, hogy takarékoskodjak amin csak tudok, a légitársaságnak pedig, hogy kihegedülje a zsebemből bármi módon, különben NINCS repülés. Azt hogy a csomagtartók üresek, azt nem a Ryanair választotta, hanem az utasok.

Nem azzal lehetne itt sokat nyerni ha szétbíráljuk a Ryanairt, hanem ha végre jól működő piacgazdaság alakulna ki olyan jövedelmekkel amikből az utas-igényeket is jobban lehetne finanszírozni. Bizonyára a Ryanair is szeretné ha a csomagtartók telve lennének csomagokkal.
Animációs filmet készített egy eddig ismeretlen iráni csoport arról, hogyan nézne ki egy pusztító rakétatámadás-sorozat Szaúd-Arábia ellen. Az interneten terjesztett 4 perces filmben a Jemenből indított rakéták sorra rombolják a szaúdi rezsim legfontosabb célpontjait, az olajmezőktől a rijádi…..
nazuna 2016.03.17 02:46:39
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
Tavaly augusztus végén jelent meg egy poszt Hollandiából, ami egy segítségkérő levélre adott válaszból született. Most az, aki akkor segítséget kért, mert éppen dolgozni kezdett Hágában, megírta, hol is tart közel fél év után. Jöjjön tehát Europass8 írása, ami nekem…..