Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Lifestyle

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nők többsége kétségekkel ül le az első randira. Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen a nők túlnyomó többsége egy hosszútávú boldog párkapcsolatot szeretne, aminek az alapjait már az első randin le kell fektetni. Nézzünk most 5 olyan jelet, ami azt bizonyítja, hogy rossz férfival randizol!..
Egy önálló, karizmatikus férfi rengeteg nő figyelmét fel tudja kelteni. Azonban néhány dologra nem árt odafigyelni a független férfiak kapcsán. Lássuk melyek ezek egészen pontosan!..
A klasszikus párkapcsolati modell fulladozik, férfi és nő, egyre inkább érzelmi stratégává válik egy kapcsolatban. Következzenek, azok a tipikus jelek, melyek szép lassan egy kalandor karjaiba hálóznak...
A válasz egyetlen szó: sprezzatura. A sprezzaturáról először egy 1528-as könyvben tesznek említést Baldassare Castiglione, reneszánsz író. A sprezzatura jelentése valamit úgy csinálni piszok jól, hogy ne látszódjon, hogy az erőfeszítésünkbe került – és ha valamiben jók az olaszok, akkor az a szépség…..
Neked is sokszor nehézséget okoz, hogy nem veszed észre azokat a jeleket, amiket egy flörtölő nő küld neked? A nők sokkal jobban figyelik az apró mozdulatokat, impulzusokat, ezáltal azt feltételezik, hogy a férfiak is ennyire könnyen megértik ezeket a finom jeleket. Ha úgy gondolod. van hová…..
Februárban egy kicsit mindenkiben alábbhagy az év eleji lendület. Mégis, mi az, ami ilyenkor segíthet? Mit tehetünk azért, hogy újra megtaláljuk a motivációnkat?  4 tuti tipp következik!..
Újévkor mindent megfogadtunk, mert most aztán tényleg 100%, hogy változunk. Most, hogy a pihentető napok véget értek, csökkent az emberekben a tenni akarás mások iránt. Mi lenne, ha Te lennél a kivétel?..