Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zalamatyi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Már az Inter nyakán volt a böllérkés, de a silány minőségű olasz penge most is kicsorbult a monumentális ádámcsutkán, miután a szezon legjobb meccsén a milánóiak óriásit küzdve visszahozták a kutya szájából a Roma elleni rangadót. A Juventus most nemcsak nem lőtte tökön…..
zalamatyi 2009.03.03 09:17:49
Mit mondhat most egy egyszeri Rosso-Neri szurker? Semmit, lehajtja fejét!
Még hogy Ancelottinak is benne van a keze? Kopperrel kezet fogva tehetnek az egészről, hogy nyáron nem igazoltak védőt és középpályást! (rossz Csernobili vicc) ..és lehajtja másik fejét is!
Nem mondom, hogy nem igazoltak jót a nyáron. Flamini bár csalódás (most sem bírt élni a felkínált lehetőséggel), fiatalabb generáció, és akad benne potenciál. Zambrotta még így nyugdíj előtt is képes jó lenni hátul. Abbiati pedig ha nem is világklasszis, és kap vitatható gólokat, emlékszem még olyan meccsére idén a Milánnak, mely éppen miatta nem ment el….
A felsoroltakon kívül maradhat Bexxi, Kaka, Pato, Rino, Ambrosini és Jankulovski padra, a többi helyre meg új embereket kérek. Na jó Antoninit és Boriellot még kedvelem.
Ha már Boriello, nem értem miért szidják. A szezon elején kapott egy pár meccset, jól mozgott (komoly ember nem várhatja, hogy majd a Milánban is úgy ontja a gólokat mint tavaly tette, mikor nem kap labdát), azóta meg tudtommal sérült.
Ancelotti meg nyugodtan felvállalhatna valami nem decemberi ünnepekre emlékeztető alakzatot, mondjuk úgy, hogy Pippo és Sheva is pályán legyen, két csatár, Sheva esetleg Gudjonssen katalán énjét idézve kreatív/támogató középpályásként, aki szükség esetén felléphet csatárnak. Kis bizalommal belőle is kijöhet több. Látom, hogy ott bujkál benne, régen mutatta is. Talán nem kell mondanom, hogy minden tiszteletem Seedorfé, de formán kívül lévő középpályással nem kellene csatárszerűséget játszatni.
Égjen a zsír, vesszen a csapat, Kopper hozd Rajkardot a következő szezonra, mert ebbe Don Carlo már belefásult. Amúgy is a Chealse és a ManCity edzőt keres. Több pénz, és lehet próbálkozni megint Kakaval. Be mennyi jó játékost lehetne venni az árából.
Utolsó utáni gondolat: mikor már meghallottam, hogy jön Piros-Feketébe a fogtündér, húztam a számat. Véletlenül?
Maradok Vörös és Fekete…
No, akkor ez lefőtt, és mellé a kiesés elleni küzdelem sem ígér olyan izgalmakat, mint tavaly, marad tehát a BL-helyekért folyó gyépésharc, meg a kupa, mert az Inter lassan barcelonányi távolságra szakította magáról a potenciálisan veszélyes csapatokat. (A potenciál…..
zalamatyi 2009.02.19 20:14:16
@Titi120: Én bíztam a legjobban Flaminiben, mint az egyetlen valamirevaló nyári igazolásban, erre azt láttam, hogy amikor igazán kellett volna dolgozzon Rino helyett, nem tette, nem volt képes rá. Amikor nem olyan égető, akkor néha képes nagyon jó lenni, amilyennek lennie kell, amilyen tud. Ez így kevés, hiába volt az egyik legjobb most, ez így még mindig csak 4ből 1. Pedig hát Rino sérülésével megkapta az esélyt, de azért Ancelotti sem olyan hülye, hogy véletlenül játszassa Emerson, aki amúgy egy nagy Muhahaha.
Nézzünk szembe vele, Ronaldino kevés, Seedorf már nem a régi, Pirlo úgy néz ki a világbajnokság óta, mintha már visszavonultan focizna öregfiúk meccseken, Kahanál még a favágó Favalli is jobb, Zambrottában és Jankulovskiban fejenként 2-3 elfogadható szezon van még (ahol jó esetben a meccsek 65-75% játszanak elfogadhatónál talán jobban), szót se Shevára, Bonéra többet kellene kapjon (talán jobb megoldás mint Kaha meg Favágó), Nesta többet sérült mint nem (talán még 2 jó szezon, csak klasszis), Maldini pedig 50 évesen is ennek a védelemnek a legjobbja lenne.
Maradt Kaka, akinek ha annyira szeretjük, akkor a nyáron tovább kellene állnia, hogy ne szüküljön bele, Pato a jövő, de Pippo még így is jobban érzi a kaput (csigasebességgel, de semmi nem lehet tökéletes).
Mit mondhatnék, nyáron kérek 8-9 klasszist, meg maradjon a mostani gárdából egy pár, és akkor szép lesz a jövő. Így csak szomorkodom, és kiírom ide.
Maradok Rosso-Neri....
zalamatyi 2009.02.20 08:39:13
@_benito: ...és Q a Premier Leagueben is az év/szezon igazolása lesz... Muhahah :-)
zalamatyi 2009.02.19 14:55:43
@soga: Flattuso (vagy Arsenalosoknak Flamoney, igazából mindegy).... BRUHAHA :-)

Sajnos még mindig nem hiszem, hogy a Milánnak, ilyen jellegű drasztikus fiatalítást kell csinálnia, a fiataloknak is szokni kell (lsd. Pato, Boriello), és mint említettem, az nem segít, ha Brazíliában Istencsászár Pelé utódoknak kikiáltott hátvédecskéktől várnánk a mannát, mert Real Madrid lesz a vége (majd ők kinevelik a tehetséges dél-amerikai és holland fiatalokat).

...és ha nem jön Ramos, akkor jöjjön Milito, Marqez, Rio Ferdinand, Lahm, Dani Alves és hasonló kaliberű társaikból legalább egy hátsó alakzatnyira való…és jöjjön középpályás, aki nem fél felvállalni egy ütközést, nem lábad könnybe a szeme, ha olyan könnyen szerelik, mint ahogy gyerektől szokás erővel elvenni a nyalókát, és végre fusson valaki lendületesen cselezve a labdával, mint a régi szép időkben (2006…rémlik mintha lett volna egy széles mosolyú brazil, akinek kiharapta a pókot a sarokból). Tudom én, hogy velem van a baj, mert egy friss scudettót szeretnék látni, mert én is elhittem, mit az a csodálatos miniszterelnök, és az ő sűrűn fésült padavanja ígért. Kár, hogy már a nyári cirkusz alatt láttam, hogy a Milan a brazil Rivaldo-Ronaldo-Ronaldino temető. A Rivaldo analógiát követve, csak jövőre érik be a termés….sajnos.

Maradok tisztelettel, Forza Rosso-Neri
Egyre távolabbról hallik az Inter lassan harsány kacajjá erősödő kuncogása, ha így megy tovább, az üldözők is  jobban teszik, ha egymás felé fordítják inkább figyelmüket, miközben Mourinhóék a fogadóirodák ajánlatait nyálazzák át. A Juventus óriási kandisznóval…..
zalamatyi 2009.02.13 13:29:02
@giacinto: Nem abban kételkedtem (emlékszem is), hogy nem voltak sokgólos meccsei, de kb annyi 1-0 volt abban az évben a számláján mint idén az MU-nak (hajrá ördögök), vagy amennyi 1-1 a Bolognának.
Ad a gép meg arra vonatkozik, hogy ha véletlenül botlanak, botlik mindenki mögöttük, vagy ha botlanak mögöttük, ők nem. Ez lehet azért van, mert nincs Musztáng meg a másik széli kenyérpusztító. :-)

@Great Cornholio: nemtom ki közvetítette, de az tuti nem Milan szurkesz (Pato beakasztotta a lábát, nem buktatták, pl - a kis rohadék :-) ), sőt arról is meggyőződtem, hogy nem igazán kedveli a Juvét sem. Ha nem Inter (márpedig róluk szimpatikusabban beszélt) akkor biztos Reggina vagy Chievo szurkoló.
Nou San Trafford Dugd fel, Gigi! 2008.05.14 07:00:00
Erdélyi testvérlapunk kicsit megkésve bár, de Klausenburg-kolléga segítségével beszámol nekünk arról, milyen érzés román bajnoki címet ünnepelni Kolozsvárott. Lássuk, lássuk...! „Ünnepel az egész város, bajnok lett a kincses város!” – zúgott a rigmus…..
zalamatyi 2008.05.14 13:32:25
Amióta a területeket Romániához csatolták, összességében beszélünk Erdélyként róla. A romániai magyarok körében maradt a tagoltság (Erdély, Párcium, Bánát (vagy Bánság)), viszont a román sajtó egységesen Erdélyként kezeli az ő nézetükből Kárpátokon túli területeket. Szerintem a cikk szerzője is valami ilyesmire utalt.
Gratula a Kolozsvárnak, összeszorított foggal vártam, hogy teljenek a percek az utolsó fordulóban, hogy megtudjam mi az eredmény. Az pedig már csak külön öröm, hogy a "gombnyomogató" (Becali azt ígérte, hogy tavasszal nyomogatja majd a gombokat rendesen és a Steaua majd megelőzi a Kolozsvárt, ami majdnem sikerült is neki) juhászbojtár, ingatlan és teleknepper, aki nem általlott saját pártot alapítani, amivel majdnem be is jutott a parlamentbe (még egy pár ezer nacionalista, hitbuzgó ortodox és sikerül, és szerintem idén ősszel már össze is jön majd neki), ha csak aprócska sansszal, de kacsingat a rácsok mögé.
Külön öröm volt látni, hogy az amúgy Becalival egyenrangú társaság (nacionalista, gombnyomogató, paraszt bunkók), a Dinamo vezetősége mi mindent tett meg, hogy ne az ősi rivális nyerje meg a bajnokságot. Extra pénzt ígértek játékosaiknak, úgy motiválták őket, ahogyan csak bírták, még az sem érdekelte őket, hogy milyen nemzetiségű a CFR tulaj. gratula érte.

..és gratula még sokszor a CFR-nek, irány a BL és tessék helytállni!!
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
zalamatyi 2008.04.30 10:19:41
Kicsit hosszú lett, de…
1. Igaz, de talán benne és Messiben lehet még felfedezni időnként egy kis tüzet. Amúgy a bajnoki cím szerintem Messi sérülésén ment el…
2. A tartalékos szót a hétvégi Cselszki elleni meccsre igaznak találom, erre nem. A Barca meg így töketlenkedett egész szezonban, 60% labdabirtoklás, 2 helyzet, amiből 3 kimarad. (Sir Wrigleys de Orbit, qurva jó, azt amúgy remélem mindenki leolvasta a szájáról, amit Park helyzete után mondott (F….). Egy igazi „szőr”)
3. Igaz, a jó öreg Gianluca szépen aprította a kurvapecért, ami lehet kis is járt már a hisztis primadonnának (Zamb, irány a Milan)
4. Tökéletesen igaz, de szőr Orbit még ezt is jól csinálja, amolyan igazi Lyon elleni meccs szaga volt az egésznek.
5. Deco valamiért kilóg most a Barcaból, szerintem erről is a borostás fapapucs király tehet. (Amúgy az már tökéletes kép volt, amikor 1-2 perccel a lefújás előtt, a kabátját a kezében fogva állt a partvonal mellett. Tudja ő nagyon jól, nincs mese, menni kell)
6. Nem tudom, hogy a legjobb-e, de nagy formába lendült, amit jól jelez néhány Gattusot idéző, idegbeteg arcot mutató közeli is róla.
7. A Barca amennyire csak tudta, keményen odatette magát, ami könnyebb is egy BL elődöntőben, de tüzet-szivet megint csak Meszkóban láttam. Kár ezért az elk…t szezonért.
8. Sörvárosban jól ment, eddig a fiatalokat látva inkább egy elhibázott lépésnek néztem (Hargreaves hibázott, hogy idejött), de megmutatta, bárhol jó. Kárlitóval mindketten bombaigazolások, nincs különbség.
9. Ez már valahol szezon közben eldőlt, amikor a Barca elkezdett gyenge focit játszani, Tulipános Fapapucs hülyeségei, csak tetézték a bajt. Tegnap kettős emberelőnyben sem tudtak volna gólt rugni.
10. Ha Mr. Bombagól-lecserélt vörösfejre gondolunk, akkor van, nagyon is
10+1. A Barcát a Depor is megverte….
Micsoda pompás kis fordulón vagyunk túl! Az Inter némi fogáskeresés után a második félidőben már bajnokhoz méltó módon szorította be harcias kis ellenfelét, s gyűjtötte be azt a győzelmet, miután már csak a csoda segíthet a Román. A Farkasok tehát, úgy néz ki, hiába…..