Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atyus

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
Érdekes módon a nyugati ág elődöntőjében inkább Hollandiára mondanánk először, hogy nem érdemelte meg a bejutást, mint Uruguayra. A dél-amerikaiak nehéz csoportból, nehéz ágon verekedték át magukat, a hollandoknak pedig a brazilokkal szembeni csörte volt az első fajsúlyos…..
Atyus 2010.07.06 23:47:16
@bakító:

Érdekes dolog ez, mert az utóbbi időkben mindenki szerette Hollandiát a futballjuk miatt. Most viszont egy sallangmentes célratörő focival bejutottak a döntőbe és sokan eltávolodtak tőlük. Hiába nyertek minden meccset. Én ezért is remélem, hogy Hollandia megnyeri. Az utóbbi évek szép focija miatt.
Atyus 2010.07.07 00:00:31
@pimpalini:

A mai meccsen az első góljuk azért szép volt:)
Afrika utolsó hírmondója vs. Bradley and Sons Co...
Atyus 2010.06.26 20:37:44
@Rico1:

Igen szerintem is a kapusé.
A legjobb afrikai a leggyengébb ázsiai ellen...
Atyus 2010.06.19 17:59:08
@Great Cornholio:

Meg kár, hogy ha Ghána Xel, akkor a németek 4 pöttyel végeznek.
Atyus 2010.06.19 18:00:38
@Atyus:

Nemszóltam. Hülyeséget számoltam:)
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
Atyus 2010.06.13 15:46:27
Atyus 2010.06.13 17:52:11
@TickTickTickBoom:

Vagy egy régi jó Appiah.
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
1990. febuár 5-én 19 óra 10 perckor a Juventus egy hivatalos közleményben tudatta, hogy Giampiero Boniperti távozott az elnöki posztról. Boniperti szezon közben hozta meg azt a döntését, amelyet már 1989 nyarán pedzegetett. Természetesen a klub azonnal gondolkodni kezdett, hogy ki…..
Lassan már ott tartunk, hogy az a ciki, ha igazat jövendölünk. Legutóbbi jóslási kísérletünk súlyos kudarca természetesen nem szegte kedvünket, és az év eleje újra jó alkalmat biztosít a baklövésre, amit metsző kegyetlenséggel használunk ki. Hajtás után egyrészt az…..
1973. május 30-án Belgrádban BEK-döntőt rendeztek: a Juventus játszott a korszak kiemelkedően legjobb csapata, az Ajax ellen. Ezúttal a múltidézés egy speciális formáját választom: az eseményeket úgy írom le, mintha tegnap történtek volna, a korabeli olasz sajtó instant…..
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..
Üveggömbünk a Porto két gólján kívül mindent kiválóan jelzett, így a nem rossz felvezetést követően elégedetten várjuk a ma esti kiváló főelőadás(oka)t. Ebben a szakaszban az első mérkőzéseken nem feltétlenül várja el az ember a hármas gólátlagot, így megbecsüljük…..
Atyus 2009.04.08 13:35:40
A legutóbbi fordulóban rácsodálkoztunk, hogy talán a Milan a bajnokság legnagyobb esélyese, de az Inter azonnal a segítségünkre sietett. Amit nem tud sem a világválogatottként fungáló Milan, sem a Wagner-sorozatnál is unalmasabb Juventus, azt az Inter edzője nélkül, gyakorlatilag…..
Azt tudtuk, hogy a Roma-Milan jó meccs lesz, de hogy a Cagliari a Meazzában ugrik az Inter torkának, Firenzében tesz ugyanígy a Lecce és a hajráig tartja magát Nápolyban a Chievo (és még annál is jobban a Catania), azt nagyon hunyorítva sem sikerült kiolvasnunk az üveggömbből.…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
Az utolsó és a legjobban várt negyeddöntő következik. Olaszország és Spanyolország változó előjelekkel készül a mérkőzésre, azonban mintha kifordult volna a világ magából , hiszen az éppen csak továbblépő olaszok bizakodnak, míg a simán továbbjutó spanyolok félnek. A…..
Fogadni mernénk, ezt a párosítást a németek nem egészen így képzelték, sokkal inkább a horvátok által lefárasztott luzitán válogatottal és egy Csorluka-Srna páros által puhára főzött CéRonival kívántak mérkőzni – az elődöntőben. A Nationalelf nagyjából azt hozza,…..
Hát, ez meg mi volt. Annyira költői a kérdés, még a kérdőjelet is lespóroljuk. Lássuk a definíciót: a tragikomédia a tragédia és a komédia tulajdonságait egyesítő drámai műfaj, amelyben a hős szubjektív tragédiája objektíve komédiának hat és nem zárul…..
Atyus 2008.04.23 22:56:21
Ez a ló köll a rossebnek, mi aztán nem ilyet akartunk. Tébolyult dühünkben most azt sem tudjuk, melyik tereptárgyba üssük a fejünk. Micsoda fertelmes, dögletes bűzt árasztó tréfája ez a sorsnak, ami tegnap este történt?! Nem az Arsenal – Liverpool a dráma, ez a dráma, és…..
Ez egy nagyon durva kis forduló lesz! Az üldöző szerepét terrierszerű határozottsággal alakító Roma a pontjait visszakapó, s ettől csak még tovább tüzelt Cagliarihoz utazik, ráadásul De Rossi és Perrotta nélkül lesz kénytelen szembenézni a kőkemény szardíniaiakkal. A…..
Felsoroljuk a forduló hülyéit! Az Inter megint képtelen volt teljes létszámban befejezni a meccsét (idén nyolcadszor!), hülyeségéért a végleg eldőlt kérdéskör elhalasztásával fizet, míg a Roma (a forduló hülyéje!) elmulasztotta kihasználni üldözöttje apróbb botlását és…..
Nem sikerült kidrukkolnunk, van angol párosítás, de a gondviselés egyelőre megmentett minket egy mámorító Liverpool – Chelsea-től. Egyelőre. Szinte bizonyosra vehető, hogy aki BL-t akar nyerni, annak angol csapatot kell kardélre hánynia május 21-én a moszkvai döntőben, de…..