Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serfecs (törölt)

0 bejegyzést írt és 739 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mátyás sikeresen kiválasztotta az egyik legdrágább Logitech billentyűzetet, ami a számítástechnika ezoterikus misztikuma miatt néhány gépen működik rögtön bekapcsolás után, néhány gépen csak amikor beindul a Windows. A Logitechnél fogalmuk sincs, miért van ez így. Ha…..
serfecs (törölt) 2014.01.07 13:54:34
serfecs (törölt) 2014.01.07 14:03:41
A belvárosi Fidesz-aktivisták első kampányfeladata, hogy két ismerősük nevét, címét, telefonszámát elküldjék a pártadatbázisba. Magyarország jobban teljesít, és ezzel a szimpatizánsoknak is lépést kell tartani. Frissül a lista – a te adataidat már megadta a…..
serfecs (törölt) 2013.12.18 15:12:30
@minek az?: Jogos :-)
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Rutinos Tesco-vásárló már otthon előre összeadta a bevásárlólistáját, így elég határozottan vissza tudta verni a pénztárnál kitudódott 700+ forintos áremelést. Körbejárták a kérdéses termékeket, és megint csak az eredetileg elvárt összeg jött ki. A Tesco elnézést…..
serfecs (törölt) 2013.12.02 14:59:53
Teljesen lényegtelen, hogy benne van-e vagy sem a Telenor ÁSZF-jében, hogy egy másodpercért felszámolhat egy egész hónapot, akkor is nettó parasztság és lopás: Tisztelt Telenor Ügyfélszolgálat, szeretném megköszönni az eddigi közreműködésüket, segítségüket abban, hogy…..
Naiv egyetemistát meglepték a diákhitelesek egy végtörlesztési felszólítással, mert szerintük megszűnt a hallgatói jogviszonya, pedig csak egyetemet váltott: Tisztelt Diákhitel Központ Zrt!2013. október 8-án, kedden, miután üzenetben értesítettek arról, hogy törlesztési…..
Naiv ügyfél hiába fizetett elő 40/8 Mbitre másfél éve az IsaNetnél, valahogy sohasem akart összejönni, inkább csak a fele. Most úgy tűnik, a szolgáltató is belátta, hogy nem jó ez így, ezért áttették a 16/3 Mbites csomagba, ami nyilván sokkal olcsóbb. Naiv ügyfél azonban ezt…..
Naiv biztosítottnál az izmokat mozgató idegsejtek pusztulásával járó halálos betegséget diagnosztizáltak, de még 3 éve simán lehet hátra, úgyhogy az Allianz szerint nem kritikus a betegsége. Ráadásulhogy Stephen Hawking például már 50 éve ezzel él, úgyhogy tényleg nem lehet…..
serfecs (törölt) 2013.09.23 17:48:53
@Kellemes Zérókomponista: nekem anno a nagyműtétem után igényelt pénz pont fedezte az előzőleg zsebekbe csúsztatott hálapénzt. Igen, ha úgy tetszik, teljes egészében elmegy a gyógykezelésre, ápolókra, orvosokra. Egyébként már bocsánat, de ez nem kötött felhasználású segély, és ha utolsó kívánsága, hogy a Bahamákon nyaralhasson?! Senkinek semmi köze hozzá.
serfecs (törölt) 2013.09.23 17:51:15
@England win The Ashes!: a Praxison?! Használható tanács?? :-)))))
Tudta-e Ön, hogy ha a legkisebb tartozékot lelopják a bérelt autójáról, az autó "biztosításának" egész "önrészét" bukhatja? Legalábbis a Buchbinder autókölcsönzőnél 430 euróba került 4 ellopott dísztárcsa. Még azt is sérelmezték, hogy külföldi naiv ügyfél nem…..
Bár számtalan cifra tigázos sztorit hallottunk már - legutóbb pl. óraleszerelés után keletkezett fogyasztás -, egyelőre nem egyértelmű, mi történhetett naiv ügyfél édesapjánál. Arra lettek figyelmesek, hogy a beazonosíthatatlan gázszerelők már harmadszor vannak a lakásban egy…..
serfecs (törölt) 2013.09.10 20:34:30
@Don Quixote de la Ferko: Nekünk is 80 körül van télen. 120 nm-es ház, jó szigeteléssel. Sajnos ennyibe kerül.
serfecs (törölt) 2013.09.11 13:05:32
@Don Quixote de la Ferko: jó neked :-) Nálunk éjjel és munkaidőben 18, ezeken kívül 21 fokra van beállítva.
Mindenki megnyugodhat, természetesen itt sincs szörnyű összeesküvés, mint ahogy azt Baloo sejtette múltkor. A tegnapi nap (2013.09.05.) folyamán személyes találkozó keretében sikerült kompromisszumos megoldást találnunk a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi…..
serfecs (törölt) 2013.09.06 16:23:56
@Balooblog: Akkor nem vertek át, csak akartak?
Megint divatba jött a Homáron a Playersroom, úgyhogy most már tessenek valami érdekes új információt hozzácsapni, hogy izgalmasabb legyen. Lajos például kiderítette, hogy a hírhedten bunkó cipőboltnak, akik legendásan nem járnak a Békéltető Testülethez, körülbelül…..
Naiv ügyfélnek felárral kellett újrafoglalnia a repülőjegyét, mert hiába utalta át a pénzt, a Budavár Toursnak nem sikerült elsőre rögzítenie: Remélem sikerül ezt is bele tenni, tanulságos, hogy sose vegyél repjegyet online a BUDAVAR TOURS-on keresztül mert majd 420 euród…..
Sára&Feri még februárban lefoglalta és kifizette előre a teljes szilveszteri utazását, szállással, helyi tömegközlekedéssel, mindenestül. Júliusban kiderült, hogy az Alitalia törölte az egyik járatot a négyből, úgyhogy a többi járatot törölhetik ingyen. Más opcióról…..
Naiv ügyfélnek másik inget adtak el, mint amit felpróbált, aztán pedig közölték, hogy akciós volt az ingje, és ezért nem cserélik másikra: A Duna Plázában levő Marks&Spencer áruházba tértem be a napokban, mert inget szerettem volna vásárolni. Mivel sem a…..
Naiv ügyfél megörült, hogy egy hét alatt vissza is ért a javított netbookja Csehországból. Csak éppen az aksi veszett el belőle valahol félúton. A szerviz szerint videofelvételük van arról, hogy ő nem csomagolta be, de nem mutatják meg. Nyilván én vagyok a hülye. Vettem egy…..
Igazi hétindító vérfrissítés érkezik a DÉMÁSZ munkatársaitól, akik betörtek egy lezárt tanyára, és ellopták külföldön élő naiv ügyfél villanyóráját. Mindenzt tették a hárommal korábbi tulajdonos 80-as években keletkezett tartozásai miatt: Külföldön dolgozom…..
serfecs (törölt) 2013.06.24 12:55:27
@ColT: a szomszédja tette a hűtőládába, gondolom, azért, hogy hazaérve legyen mihez nyúlnia...
Zsuzsannáék felmérték, mi változott egy év alatt a felújított Club Thermal Hotelben. A neve hotelről kastélyra változott, de ezt leszámítva nem sok: Türkménbasi "Elmenekültek a hónap szállodájából" írására szeretnék reagálni. Igaz eltelt egy év. 2013. junius első…..
serfecs (törölt) 2013.06.20 14:57:11
@atpijkamo: de ha ügyesen esel, pont a létrán landolsz!
Laci Ténetet, Tételefont és Tétévét szeretett volna kupacban előfizetni, de fennakadt a belső elhárításon, akik szerint 1997-es Westel900-as szerződése után tartozása maradt. Komolyan embereket fizetnek azért egy nemzetközi nagyvállalatban, hogy teljesen nyilvánvalóan hiábavaló…..
serfecs (törölt) 2013.06.20 13:16:45
Naiv ügyfél külföldről próbálja kiiktatni feleslegessé vált erstés számláját, de lehetetlen küldetésnek bizonyul. Az ügyintéző azt javasolta, hogy menjen el egy helyi közjegyzőhöz, fordíttassa le magyarra a meghatalmazást, és már mehet is az ismerőse. Ellenkező esetben…..
serfecs (törölt) 2013.06.19 14:08:45
@helianthus: sima vadidegenként? Nem családtagként, nem azonos háztartásban élőként, nem azonos vezetéknévvel?
Nincs még netem, de már nagyon rágom a szolgáltató fülét, ez így nem állapot!
serfecs (törölt) 2013.06.20 07:40:08
@helianthus: Azért nem mindegy, mert családtagnak (ha abban a háztartásban él, ahova a levél címezve vagy kézbesítve lett*) meghatalmazás NÉLKÜL is kiadja a posta a küldeményeket.
Tavaly nyáron szerettünk volna ilyen meghatalmazást írni, kitöltöttük az általad belinkelt formanyomtatványt és azt mondták a postán, hogy mivel határozatlan idejű a meghatalmazás, ilyen esetben sajnos nem elég tanúztatni.
Nem tudom még, hogy hol szeretnék netet, egyelőre jól megvagyok net nélkül is ;))

@Egyéves Önkéntes: nem tudom, hogy ezt jogszabály írja-e elő, vagy minden bank az ÁSZF-ben szabályozza. Albánia tényleg biztos szuper hely, a Balkán Amerikája :):)
serfecs (törölt) 2013.06.20 09:11:50
@helianthus: én készséggel belátom, hogy tévedtem és hibát követtem el, amikor elhitttem, amit a postán mondanak. A banknál a szerződési feltételekben találtuk meg a számlamegszüntetés lehetséges módjait. Csak azt nem értem, miért jó ezeknek az intézményeknek, hogy átverik a népet...
@elwood: miért, net nélkül talán nem lehet netezni? :-D
László nem érti, honnan szülte utolsó számláját Tigáz, miután a szeptember óta 0-ás fogyasztású lakásából áprilisban leszerelték az órát, és ekkor sem találtak fogyasztást nála. Márciusban azonban nem diktálta be a semmit, és korábbi 0-ás fogyasztása alapján 9500…..
Egy újabb 20 éve csúszó technikai fejlesztés érte el a budapesti tömegközlekedést. Jövőre, ha nem sikerül ellopni az összes hozzávalót, beüzemelik a metrók és a HÉV-ek vonalán az elektonikus jegykezelő kaput. A BKK úgy gondolta, hogy a tömeges pánik elkerülése végett az…..
serfecs (törölt) 2013.06.10 12:28:39
Mihálynak az FHB telefonos ügyfélszolgálatával egy hónap alatt nem sikerült kiderítenie, hova tűnnek a tranzakciói után küldött smsek: Sajnos hiába próbálom számlavezető bankomnál elérni, hogy sms szolgáltatás, amelyet annak ellenére is kiszámláz, hogy az sms megérkezne…..
A biztosítási díjra azonban továbbra is igényt tart, hiszen még nem zárták le a káresemény vizsgálatát. Előzményként pár mondat káreseményemről. Lakóházam leégett, felrobbant egy gázpalack. Kidőltek a falak, minden elégett. A ház teljesen megsemmisült, közte az összes…..