Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qkrisz

17 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lét és tudat.... Parkolóbajnokok 2010.04.22 18:54:00
Újabb gyöngyszemek Sopron város lakóinak parkolási szokásairól. Első kép - parkolás egy facsemete helyén: Második kép - lassan, de biztosan a másik oldalon is "kiparkolják" a facsemetéket: Innen gratulálok az elkövetőknek!! A Renault Clio rendszámát nem árulom el…..
Tegnap este naggyűlést tartottunk mi Passion Project tagok. A végeredmény: a hat tagból három a távozás mellett döntött. Találjátok ki, hogy mi lesz a történet folytatása. Tippeket a 06-40-000000 emelt díjas számra küldhetitek SMS-ben... Jó nézni, ahogy széthullik valami, amit 4…..
Régen jelentkeztem, nem nagyon volt miről beszélni, meg munka és/vagy betegség. De tényleg. Van ugye nekem egy munkahelyem, ahol az év eleje meglehetősen sok programot jelent. Ilyenkor vannak ugyanis a rendszer auditok, amik közül az egyik gyakorlatilag teljesen az én felelősségem. Ez…..
Lét és tudat.... Hav'zik 2009.12.19 14:54:00
Íme. Amire vártunk. Végre tél van és havazik. Szépen, egyenletesen, nem túl gyorsan, nem túl nagy pelyhekben. De megmarad. Sopron város felkészült a télre. Mint minden évben. Az Ady Endre úton (és az egész városban), amely, ha nem is a legforgalmasabb, de az átlagosnál azért…..
Cseppben a tenger Hááá egyen egy 2009.11.05 16:33:00
Vannak napok, mikor minden nehezebb... Az elmúlt napok felfokozódtak, de teljesen. Jönnek-mennek a rémhírek, mint a frontok. Adni jobb, mint kapni, mondják a bölcsek, így megosztom Veletek csokorban azt a rengeteg böszmeséget, amit sikerült másoktól összeszedni a témában. Előre…..
Lét és tudat.... Sertésinfluenza 2009.11.06 18:12:00
Nos kezd már elegem lenni a médiában csöpögő, fröcskölő, bugyogó és rám fröcsögő rengeteg szarból, amit az elmúlt napokban kicsiny, szeretett országunk és a benne élő többé - kevésbé tájékozott (tájékozatlan) és hiszéken emberek nyomatnak 24 órában. persze megy ez…..
Nos megint írásra ragadtattam magamat. Tegnap este elkezdődött a Csillag születik második felvonása. Mit is mondjak? A műsor, olyan, amilyen. Már-már jónak mondható. Mintha pedzegetnék, hogy hogyan kell színvonalas műsort csinálni. Persze tanulniuk kellene még. Na meg Stohl Bucit…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
Qkrisz 2009.10.11 20:03:44
Megint lezárult egy fejezet az életemben. Életem filmjében ez volna az Emesi csapter. Sikerült egy kapcsolatot találni Hollandiában, aki pillanatok alatt lerendezte a jóváírást velem is, meg a bolttal is. Ramiriséknek áldassék a neve, amiért szintén korrektül és azonnal…..
Qkrisz 2009.10.11 18:45:21
Lét és tudat.... Cseh Tamás 2009.08.08 08:15:00
Ismét egy egyéniséggel kevesebb... http://index.hu/kultur/klassz/2009/08/08/elhunyt_cseh_tamas/ Nem felejtünk el! ..
Sziasztok. Megint egy kis kibeszélősó (neeeem Vera, nem tengeri....). Képzeljétek, kinyomozódott, hogy a tahó leendő szomszéd foglalkozása micsoda. Na micsoda???? Hát rendőr. Most nagyon röhögőgörcsöm van, de visszafogom magam. Gondoljon mindenki, amit akar. Eme rövid…..
Lét és tudat.... Mark Knopfler 2 2008.05.11 08:26:00
NA halihó.Azért írok, mert lezajlott a Knopfler játék. Az eredmények ismeretében úgy gondolom, hogy foglalkozást fogok változtatni. Jós leszek. És mindenféle baromságot fogok előre jelezni (majdnem ugyanaz, mintha meteorológus lennék nem....?). Szóval. "Mark Knopfler…..
Lét és tudat.... Mark Knopfler 2008.05.05 21:11:00
A Sláger rádió eksönt hirdet. "Kié lesz Mark Knopfler dedikált piros Fender gitárja?" címmel. Szó szerint idéztem. Majd meg is magyarázom. Idejön ugye ez a fahangú csávó, aki valljuk be adottságai ellenére nagyot alkot. Nagyon jól gitározik, de...énekelni....ilyen…..
Lét és tudat.... A kiválasztott 2008.05.03 20:36:06
Nos...Nagyon régen írtam utoljára. Nem volt kedvem. Meg energiám. Meg nem értek olyan szélsősőges ingerek, amelyek kikényszerítették volna belőlem. Mostanáig. MA este részleteket láttam a Kiválasztott c. rendkívül színvonalas és hihetetlenül összerakott műsorból. Ez…..
Lét és tudat.... Újra munka 2008.04.07 19:20:12
Szóval....Ez is elmúlt....Túléltem. Egy hétig döglöttem itthon hányás hasmenéssel. De ma "végre" ismét mentem dolgozni. Tök jó volt. Nem lett kevesebb dolgom, pedig azt hittem, valami jótét lélek csak megszán és elrendezi az ügyeimet. Hát nem. A meló tornyosul. Igaz,…..
Nos....még egy kicsit untatlak Benneteket. Péntek éjjel ismét PAssion Project koncert volt a soproni HAngár Music Gardenben. A szokásos csapatból ezúttal egyedül CSernyi kolléga képviseltette magát. Vera még betegségét feküdte, a többiek pedig nem kaptak megfelelő tájékoztatást.…..
Lét és tudat.... betegség 2008.03.30 19:32:32
Nos, megint írok kicsit. Ez azt jelenti, hogy baromira ráérek. Itthon esz a fene és egész nap az ágyban fetrengtem, kivéve - amikor elmentem reggel az orvosi ügyeletre. Nos az előzményekról annyit, hogy valami rohadt vírus terjeng kis városunkban. Hányás, hasmenés, láz. Rossz…..
Lét és tudat.... Forma 1 2008.03.23 22:04:50
Ismét egy forma 1-es futam. Nem tudom, ki hogy látta, szerintem az egész mai verseny egy nagy dögunalom volt! Nem történt az égvilágon semmi, talán csak Massa érthetlen-amatőr kicsúszása ment eseményszámba. Az igazat megvallva, nem számítottam arra, hogy a Ferrarik ilyen nagy…..
Lét és tudat.... Ismét itthon! 2008.03.20 20:07:00
Szóval.......A cégem volt olyan rendes, hogy elküldött Budapestre egy minőségügyi képzésre. Rövid sztori és nem lesz benne poén, de azért leírom, hátha érdekel valakit. Tehát hétfő hajnalban indultam a 6tizenötös IC-vel (vonat, nem integrált áramkör, mielőtt valaki…..
Péntek éjjel:Sziasztok. Tegnap felelőtlenül megígértem, hogy leírom a péntek éjjeli történéseket. Az ígéret pedig szép szó...Szóval a tegnap éjjel "bulizással" telt - mármint egy csomó embernek. Meg persze nekem is - némi kötelezettséggel. Szóval rock fesztivál…..