Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leningrad

78 bejegyzést írt és 884 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van a transz láthatóság világnapja, jönnek a mindenféle csoportfelhívások, hogy fotózz magadról egy rajzlappal, állj ki, vállald, stb. - Vay Blanka írása...
Balázs Zsolt ere teljében lévő férfi, mondhatnám úgyis: bármikor újra kezdhetné az életét. De ő neveli tíz éves autista kislányát, Bogit, vagy ahogy ő hívja: Bogyó. Ez önmagában is nagy feladat egy apa számára, pláne olyan körülmények között, ahogyan jelenleg élnek. Az anya nyolc évvel ezelőtt…..
leningrad 2017.01.20 16:02:12
24.hu/belfold/2017/01/20/a-bolcsodebol-vitte-el-a-gyamhivatal-a-munkasszallon-elo-no-kislanyat/
Es talan 2 napja volt egy cikk a norol, aki a 3 gyereket probalja hasonlokepp osszevadaszni.
De tenyleg az a lenyeges, hogy a nok es a ferfiak egymasnak ugorjanak, hogy kinek is van jobb dolga a masik nem kárára.
Ki van itt bacva mindenkivel, kezitcsokolom.
(@erkölcsi hulla es tsai)
Nyakunkon a tavasz és mindjárt itt a nyár is, ebből pedig adódik, hogy jobbnál jobb, akár hát nélküli felsőket is hordhatunk. A kilógó melltartó nem túl divatos, főleg ha teljesen különbözik a színe a felsőétől, ezért most megmutatjuk, hogyan tudsz otthon is, ehhez megfelelő melltartót készíteni…..
És kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan! Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba! Tisztel praxis blog olvasók! 2016.02.08. 18 óra 40 perc magassága: éppen nézzük a retekklubbon a híradót. 2 perc leforgása alatt két  olyan nagy…..
leningrad 2016.02.20 21:07:19
@Fenchurch68: 24.hu/elet-stilus/2016/02/08/feljelentettek-a-gyerekorvost-mert-a-kutyajaval-rendelt/

En ebbol ugy ertem, hogy azutan irta ezt ki, h a kutya megszerezte a bizonyitvanyt (februar elejen). Te mas informacioknak is a birtokaban vagy?
Ha igen, mi a forrasa?
Mikor kiderült hogy babaprojekt részesei lettünk, ez volt a második téma amire rákerestem neten (az első a terhesvitaminok listája volt amiket ajánlott szedni). Persze nagyjából mindenhol ugyanazt írták le: igen, szabad folytatni a nemi életet óvatosan, amennyiben mindkét fél…..
Magyarországon egyre divatosabbá válik az a felháborító nézet, hogy a nők nem szülőgépek és konyharobotok, hanem emberek, akiknek joguk van karriert építeni, ugyanolyan munkabért kapni ugyanazért a munkáért, sőt, még nadrágot is hordani. Ezt a bullshitet úgy hívják, hogy…..
A 34 éves 450 kg-os Mayra Rosales az „fél tonnás gyilkos” néven is elhíresült texasi nő, brutális átalakuláson ment keresztül. 365 kg-ot fogyott. Motivációja az életben maradás és a család segítése volt. Rosales-t 2008-ban még "fél tonnás gyilkosnak" nevezték, miután…..
1993-ban egy akkor kevéssé ismert dél-afrikai fotóriporter, Kevin Carter - később Pulitzer-díjat nyert - alkotása rázta meg a világot. A megrendítő fotó egy, az éhezéstől végletesen legyengült kislányt ábrázol, mellette egy keselyű a halálát várja. A kép a megjelenés után…..
leningrad 2015.07.31 13:48:44
@Shopping: Mert amugy nem lenne ott a borzalom, ha nem fotozza le?
Alszentnek tartom azt a hozzaallast, amikor sajnalkoznak a kep folott, es a fotost teszik hibassa azert, hogy inkabb fotozott, mintsem segitett volna azonnal.

Elhiszem h kenyelmetlen a komfortzonabol kilepni akar csak egy kep erejeig is, de ezert nem a fotosok a hibasak.
(a gyerek egyedul vs csoporttal kephez csak annyit tennek ra, h igen, lehet az a kep epp kiszinezte az igazsagot, de ettol meg "megnyugodhatsz", valoszinuleg vannak gyerekek, akik egyedul halnak meg a sivatagban.)
Sosem késő Rizskenyér 2015.07.24 20:10:36
Nem túl szép, igazából csúnyácska és sápadt, de a "rendes" kenyérre meglepően hasonlító íze van. A bolti rizskenyér-féléket simán kenterbe veri :)/me happy!..
Egy álnemzeti, álkeresztény, álszent, hitvány, az emberek gyarlóságára építő gyűlöletszövetség kormányozza ma Szent István országát, akik szerint az alapvető ösztönökkel szemben nem lehet politikát csinálni, ezért a zsigeri ösztönökre, a gyűlöletre építve kell…..
leningrad 2015.07.23 09:13:25
@Hannibal ante portas: "Még a plakátok is igencsak visszafogottak a hasonló témában készült osztrák, svájci, angol vagy éppen ausztrál plakátokhoz képest. "
Svajcban elek, de ugy latszik lemaradtam a temaban idevago plakatokrol. Kerlek mutatnal nekem parat mintanak, hogy miket irnak rajtuk? Koszi!
Egész tavasszal koplaltál, hogy tökéletes legyen az alakod, de még mindig van rajtad néhány kiló plusz? Ne aggódj, ezzel a filléres itallal alig két hét alatt megszabadulhatsz a súlyfeleslegtől. Íme a recept: Facsard ki 1 citrom levét egy turmixgépbe, önts hozzá 3 dl vizet, majd…..
leningrad 2015.07.11 12:01:13
@Burgermeister: Szerintem teljesen okes ez a recept, csak a hashajto veletlen kimaradt belole. Ugy siman osszejohet a -5 kilo.
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
leningrad 2015.07.07 12:33:49
@mt-03: valszeg a szendvics, ha nem szalamis volt, mar eleg vallalhatatlan formara alakult akar par ora alatt is. En sem ennem meg, mert 2 napig f@sok az ilyesmitol.
@Makkasz: "A pizza es a parmezan alapbol budos. 30 fokos levegotlen helyisegben szazszor rosszabb mint a szendvics. Hulye rinyagepek."
Ne aggodj, itthon nem tesznek parmezant a pizzara. A Spar budget trappista vagy a novenyi alapu sajtjellegu keszitmeny meg nem budos, melegben sem. Latod, Mo-on ennyivel is konnyebb az elet.
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
leningrad 2015.07.01 01:16:49
@Nyíri Gabi: Szia, nekem is pont ez a gondom, szinten erdekel a valasz.
Az üvegtigrisben van egy jelenet, amikor Gaben sört kér Lalitól:- Van alkoholmentes söröd, Lali?- Van.- Akkor dobd ki a pi***ba, rendes sört kérek...:)Valami hasonló van ezzel a rágcsával is, bolti chips, kréker ezután szóba se jöhet. Ugyanúgy eteti magát, nem lehet abbahagyni. Szublimál mellette a…..
Recept itt. Barátoknak tökmaggal és szotyival (+szezám+lenmag+zabpehely)   Nekem mákkal és szárított paradicsommal (+mint előbb)   Vélemény: egész finom! Az olaszos fűszerek (bazsalikom, oregánó, kakukkfű) tök jól mennek a csípős paprikához és a magokhoz. Érdemes…..
Ami főleg azért nagy szám, mert eddig úgy tűnt, a műfajnak főleg ehető/nem ehető/csak az ellenségednek kategóriákra osztott változatai léteznek. Ellenben ez a csoki nem csak fogyasztható, de nagyon-nagyon finom is, a rendes svájci tejcsokikkal vetekedő ízű!Összetétel:…..
Tej, tojás és gluténmentes receptek nehéz időkre:) Csokis krémek: Csoki mousse Banános forrócsoki Kókusztejes csokipuding Fagyik:Csoki Vanília  Vegyes gyümi   Sütik: Megyes-csokis süti (ebben én teljes tojás helyett csak tojássárgáját használok, az még épp…..
    Hát ezek lennének az eredményeim. Amit magamtól is tudtam: tejtermékek (bár eddig laktózmentes kemény sajtot ettem), búzafélék, glutén, borsó. Ami meglepett, az a tojássárgája - érdekes, a fehérjétől már jó ideje undorodom-, mandula, és a kukorica (de legalább tudom…..
leningrad 2015.06.05 20:15:42
Megjegyzés: a "puliszka" alatt alighanem ezt értik:
en.wikipedia.org/wiki/Hominy

Gondolom angol reagensekkel dolgoznak, és sikerült a hominyt bepuliszkásítani (amúgy nem sok értelme lenne hogy a kukoricát és a tejet nem bírom, de a tejes kukoricadarát igen :)))
leningrad 2015.06.24 23:26:13
@angelocska: uh bakker, bocsi, csak most lattam h irtal :(
Sajnos eleg borsos az ara, 55k ha neten jelentkezel be (akkor van egy kis kedvezmeny), es ennel csak tobb penzert lattam mashol.

Mondjuk ha figyelembe veszem a sok ev fajdalmat es kinlodast a hasmenessel, valszeg mar reg kifizetodott volna ha par eve elmegyek.
De helyette azt mondom csak: gyűlölöm a plafonom! Unalmas, fehér, a jobb felső sarokban enyhén pókhálós. Szerencsére van időm bőven szemrevételezni, mert 3 nap Magyarország után tegnap frankón beállt a derekam. Csak feküdni bírok, és csak háton. Párna nélkül. A plafonom…..
Hosszú szünet után végre újra tudok az eredeti témába vágóan írni: újra diétázom :) Előzményként annyit, hogy szülni 94,1 kg-val mentem, szülés után pár nappal (amikor hazaengedtek a kórházból) 86,6 kg voltam, majd ez lement kb. 2 hét alatt 84,5 kg-ra. És ez volt az…..
leningrad 2015.06.14 00:48:57
Nem tudom miért, de a kis halállistám megtekintése után a legjobban azt fájlaltam hogy Nem ehetek sóskiflit, azt a sokszor csavart, nagy sószemcsés fajtát Nem ehetek tejcsokit Nem ehetek tejfölös töltött káposztát Már nem épp most, meg amíg a diéta tart, meg csak egy…..
Most nem volt jobb címötletem:) Megvagyok, dolgozom, dolgozom és dolgozom, de legalább értékelik és úgy néz ki, lassan kis előreléptetést is kapok:) Az életmódváltással nem állok ilyen jól, eléggé elengedtem Húsvétra a dolgokat, de ha már a megújulás ünnepe, akkor én is…..
leningrad 2015.06.06 22:32:40
:) no, tessek osszekaparni magad, es ujra nekivagni, ha azert van a csend, mer' nem haladol :)

En most kezdtem egy onosszevakaro programot(
never2late.blog.hu/2015/06/02/bekoszono_420), ha van kedved, csatlakozhatnal hozzam legalabb virtualisan :)
Mondjuk en egyelore meg csak setalok meg plankingelek + dieta, de hat valahol kezdeni kell :)

Ne tunj el pls! )
malackacicóskodások Amúgy 2015.06.06 22:03:43
Ha valakit szövegelés nélkül is érdeklek, itt megtalál :)..
Sosem késő Gerincsérv és kondi 2015.06.05 20:06:25
Bene Máté konditermi videója És sajnos a guggolás is tilos - ma megfájdult a derekam a 30 guggolás után, ezért kerestem rá.Helyette kitörést lehet csinálni (mehehe, be fogok tojni :)), illetve egy nagy fitnesslabdát derékkal a falhoz szorítva lehet a fal mellett guggolni. A…..