Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jé Ügynök

85 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos te is jól tudod, hogy rengeteg apróságra kell figyelni, ha lakás átalakításról van szó. Egy csokorba gyűjtöttem azokat a tippeket, amik segíthetnek egy panel fürdőszoba-felújításban, hogy minden kellően praktikus, és az általad megálmodott csodálatos végeredményű lehessen...
Jé Ügynök 2018.06.26 11:11:34
@freemanowe: pedig felkerül, különösen, ha nincs gáz és szeretnénk indukcióval főzni, esetleg van egy szárítógép ilyesmi.
Ezúttal ismét egy társasjátékot mutatok be nektek, amit a Thold családtól kaptam. Ezúttal a Noventa által gyártott Ügyes nyuszi! játékkal ismerkedhettek meg.Ez nem annyira régi játék mint amit az utóbbi időben megszokhattatok, de mivel szerintem kifejezetten érdekes és különleges játékról van szó,…..
Az androidos TVBox lehet a legújabb őrület? Vagy az, amitől őrülj meg? Talán inkább utóbbi. De a kritika előtt nézzük a száraz tényeket. Négy magos, nyolcgigányi tárhellyel büszkélkedő, bitang erős gépet kapsz kézbe, egy egyszerű fekete dobozban. Okos tévé, a javából. Elvileg. A full hd felbontást…..
Jé Ügynök 2017.09.26 15:20:54
El kell búcsúzni néhány dologtól, amikor egy hátizsákkal indulok útnak egy hónapra, ilyen a minden napi tiszta zokni és póló. Minden este gondosan kiteregetem a bakancsomra a zoknim, hogy reggelre kiszellőzzön, másnap úgyis csak az első percben kellemetlen érzés felhúzni a kicsit megkeményedett…..
Megmutattam a napot  a gépállatnak, hát mi tagadás jól áll neki a félárnyék. Kicsit részletesebb állapotfelmérés után a hibalista nagyjából a következő:- Nem indul. Talán ez a legkevesebb egy kétüteműnél. A karbi nem pont ehhez a motorhoz való, de mivel korábban működött, az egyelőre marad.- A…..
Néhány éve hirtelen felindulásból vásároltam egy '78-as évjáratú Yamaha RD50M kismotort. Ez egy 50cm3-es, 5 sebességes moped, ami mint később kiderült, kifejezetten a német piacra készült 40km/h -ra lefojtott végsebességgel. Ez mondjuk engem vajmi kevéssé érdekel, de kutakodtam egy kicsit a nem túl…..
Jé Ügynök 2017.08.23 20:10:34
@Titus_sb: Köszi! Fogynak majd a vegyszerek az biztos!
Jé Ügynök 2017.08.23 20:11:52
@janoszeged: Némi sejtésem van, a többi majd kiderül
Mi a helyzet a zacskós levessel?Néha fogyasztom. Főleg, ha nincs más, vagy jobb. Például túrákon. Egy gázfőzőn percek alatt el lehet készíteni. És általában elég hozzá egy kis víz, mondjuk 2 deci. Van, hogy tej is kell: na azt nem esszük túrákon. Egy kedves munkatársamtól kaptam egy ilyen palacsinta…..
Egy ideje felváltotta itthon a jó öreg Pilótát az import Oreo.Eleinte csak a piacokon lehetett kapni szürke importból, pult alól, lejárt szavidejű külföldi hidegháborús készletekből. Ma már mindenhol lehet kapni, azt viszont annyira nem értem, hogy mi olyan jó benne. A keksz túl kemény, a töltelék…..
Gerillakicsen Loaded fries 2017.07.04 13:19:57
Mi ez a rakodott krumpli?Miért nincs ez nálunk divatban?Miért nem eszem ezt minden nap?Azért nem eszem ezt minden nap, mert még nem tudom, hogy hol lehet ilyet kapni. Na nem mintha otthon nem lehetne ilyesmit elkészíteni, de azért gyorskaja a gyorskaja, hogy odamenjünk és beburkoljuk. Nem annyira…..
"Attól kezdve mindig együtt voltunk, úgy voltunk, mint a borsó, meg a héja." - hangzott el a Forrest Gump című film egyik jelenetében. Őszintén, már nem emlékszem, a Borsó volt-e meg előbb, vagy hogy beleszerettem ebbe az idézetbe, de az utóbbi néhány hónapunkat végigkísérte. Április elején európai…..
Jé Ügynök 2017.06.28 07:34:26
Minden nap történik valami izgalmas, amit meg tudnék osztani veletek, igyekszem idővel minden furcsaságot leírni, amit tapasztalunk a táborban. De elsőként jöjjenek a sütik... Aki már járt Amerikában (vagy az Aldiban, Sparban a kekszek környékén) az tudja, hogy a kezemben egy tál Chocolate Chip…..
Pumpedli és barátnője sokkal jobban hozzák azt, amit az Éjjel-Nappalban csak szeretnének hozni. Ez van. Ez trú (-nak tűnik nekem). Azt hiszem sok embernek ez a valóság. Barnító leszel vagy katona. Ja az nem, de ha van barnítód, mindened van. Ha buta nőd is van hozzá műcsöccsel és tagadhatatlanul jó…..
Tegnap szerda volt, ebből egyenesen következik, hogy ma folytatódik aRégen még tudtak jó klipeket csinálni, jó táncokat kitalálni! rovatAnnyit tudok megígérni, hogy a klipet vízparton forgatták. A nénik meg megmutatják, hogy kell szolidan táncolni. Bizony 1992 óta már eltelt vagy 22 év, feltehetőleg…..
És akkor mi van? Jól csinálja...
  Egy érdekes feldolgozást találtam a kimeríthetetlen és szent youtubeon. A zenét nem is kommentelném azon kívül, hogy buta pumpálós idegesítő fos, élvezzétek a szöveget. A 40. másodpercnél kezdődik a móka és kacagás. Ja és jó a csaj. ..
  Tipikus magyar életképpel indít a klip: sárga iskolabusz. Én is minden reggel ilyen sárga iskolabusszal jártam a Cukormáz úti általános iskolába. A nagy bajuszú hermafrodita buszos bácsi/néni minden reggel mézesmázosan köszöntött és együtt énekeltük a "Van nekünk egy igen jófej sofőrünk" című…..
  Apa gitározik. Anya videózik. Julis meg zúz hardkórba' és közben szereti a halait meg Robertet. Ó!..
  Az earfckng következő célpontja Tolvai Renáta Élek a szemeidben című pályaműve, ami szintén a jurovizsön döntőjének egyik indulója.Zene: Krajczár Péter - Pacsai Márk - Tabár István - Tolvai RenátaSzöveg: Tabár IstvánA dal intrójáról az oroszlánkirály jut eszembe. Valahogy nem tudok…..
earfckng EuroVIZILÓs dalfesztivál 2012.01.12 14:27:00
Kérem szépen 2012-ben is megmérettetik Európa, illetve összemérik dalaikat az országok. Elérkezett az idő, hogy mi is kiválasszuk a bajnokunkat, és csatába küldjük az Azerbajdzsáni Bakuba. Az idén 20 dal, 20 előadó indul a magyar versenyen, amin egy négy fős zsűri, valamint a közönség döntik majd…..
earfckng end of the world - mizu 2011.06.13 23:33:00
  Mindennek van teteje, vége, befejezése, lezárása.A Fluor - Mizu paródiáknak, átiratoknak is.Eljött, mint kaszás a mézeskalácsházba kérni egy Pepsit Uhrin Benedektől.Ti, a magyar könnyűzene szerelmesei, a bátor feldolgozók, youtubera feltöltők, megalkottátok a lépcsőket és felmásztatok a…..
earfckng back STREET boys 2011.06.10 17:00:00
  A tavaszi szünet után újra earfckng. Két hónapja került fel a tubera a megasztáros Street formáció klipje. Megmondom őszintén, jobbra számítottam a zenében, és a vizuális élmények terén is, de azért rossznak nem mondanám. Amióta a street volt a megában, már tudom, hogy lenn az utcán mégis van…..
  Johhny Gold is hír ez a jó hííír!..
Van ugye az öreg Fluor, aki szerepelt már egy korábbi posztunkban, még tavaly (Fluor - monoton ). Azóta már mindenki ismeri a nevét kis hazánkban, az SP-vel közös dalnak, a Partyarcnak, és a megasláger Mizu -nak köszönhetően. Sokan nem csípik, sokaknak bejön. Nekem a szöveg nagyon adja, ilyesmivel…..
A zene megnyugtat, a zene feldob, felpörget, a zene ellazít, kényeztet. De van amikor a zene fület sért, botránkoztat. Van olyan, hogy nem tetszik, vagy hogy nem értjük.Vannak olyan zenék, amiknek rá kell érezni az ízére - ha ráharapsz, de nem akarod lenyelni, persze, hogy nem ízlik! Úgy kell…..
earfckng The Bananaking! 2011.03.29 14:53:00
Vezetőnek, főnöknek mindig lenni kell valakinek, mert olyan nincsen, hogy csak úgy szédelgünk a világban. A zenekarokban van frontember, az iskolában igazgató, az országok élén meg elnök (vagy valami hasonló). Az állatoknál is van hierarchia, ott a falkavezér, a nagy fekete kandúr, meg a konyhafőnök…..