Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabpocok

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen az, amikor nem a szervilitás, hanem a józanész dönt. A demokrácia egyértelműen elutasította a gyűlöletkeltés koronázatlan királyának – csak kiérdemelte a koronát, bárlehet, hogy  nem ilyen szövegkörnyezetre gondolt – személyes megjelenését és hagymázas gondolatainak kifejtését a részben…..
gabpocok 2016.08.18 20:06:31
@apro_marosan_petergabor: Igazságot a sokezer Honfoglalás ürügyén lemészárolt avarnak,bolgárnak,germánnak,franknak.. Na kb ezzel egy szinten van az indiános "oltásod"
@BéLóg:"Nem gond hogy a buzernyák uscha nem kér "Orbánból", van neki már felkérése a német és az osztrák kancellári posztra, hamarosan jöhet a svéd, de akár a francia elnöki pozíció." le kéne állni az lsd-vel.... A franciák sem de főleg a németek szerinted kérnének még egy nacionalista uszítót ??? (Hitler beugrik??) Nem kéne összekeverni a 10%.ot kitevő szélsőjobboldaliakat a maradék 90%-normális,szabadelvű emberrel....
Nincs az országban egyetlen egy olyan médiatermék sem, aki a népszavazás kapcsán az igenek mellett kampányolna. A bojkott pedig egyre kevésbé látszik működő taktikának. A gond csak az, hogy amikor kb. mindenki azt mondja, nincsenek jó és erős érvek az igenek mellett akkor komoly gond van. Miért…..
gabpocok 2016.08.14 14:55:46
@Kivlov: Tényleg nincs az igen mellett semmi mivel a logika azt diktálná hogy erre senki nem megy el mivelhogy semmi értelme sincs..... Pénzt azt lehet lopni belőle tény de ugye ez nem logikus... +A nem mellett sincs egy logikus érv sem mégis minden gyülölködő nagykeresztyény ara szavaz mert nehogymár gondolkozni kelljen..
A szólás persze úgy szól, hogy nem minden az, aminek látszik. A kormány Brüsszelnek üzenő óriásplakátjai sem politikai üzenetek, hanem „társadalmi célú hirdetések”. Mármint a kormány és az ő hatóságai szerint. A társadalmi célú hirdetésnek (reklámnak) elég pontos definíciója van: - a közvetített…..
gabpocok 2016.08.14 14:47:38
@Spacecake: Szeretnék olyan társadalmi célú reklámokat is látni a pénzemből hogy a kormány 6 éve lopja a pénzed és még mindig hülye vagy hogy rájuk szavazol,semmit nem csinálnak az ország érdekében csak a sjaát hasznukat lesik,arrogáns,dilettánsok egytől-egyig. Ezek is TÉNYEK mint hogy 2 millió bevándorló 0.0001%-a bűnöző amely összehasonlítva a magyarok 10 milliós országában elkövetett napi 100-150 bűncselekményhez képest bőven elenyésző...
Racionálisan több okom van félni a Magyaroszágon élőktől mint a menekültektől mivel ugye sokkal több erőszakolós,gyilkoló bűncselekményt követtek el magyar emberek ellen mint az itthon nem létező migránsok.....
Ismét plakátcunami borította el a magyar települések utcáit és tereit, a televízióból és rádióból pedig harsognak a kormányzati propaganda fizetett hirdetései, akár kormánypárti, akár ellenzéki hangvételű csatornát választunk. A kormány tényleg mindent belead az úgynevezett betelepítési kvóta ellen…..
gabpocok 2016.08.10 11:20:37
@atomic power: Értem akkor mindenki menjen arra amerre lát mert kell mindig elsőnek egy adu... NEm hogy pont azért léptünk be az unióba hogy kompromisszumosan EGYÜTT haladjunk egy fasza világ felé neeeem. Menjünk szembe mindenkivel mert mi akkora fasza nép vagyunk ,szarjunk rá hogy az 500 milliós eunak a 60%-a simán befogadná a tényleges menekülteket ,de mi szaros 10 milliós népcsoport majd megmutatjuk nekik hogy mennyire kemények vagyunk....1200 kibaszott ember lett volna össz-vissz akiket leeneőriztek,a taníttatásukat,élhetésüket a németek simán fizették volna. 1200 kibaszott ember mikor tízezrek hagyjk itt az országot mert egy pöcegödör az olyan korlátoltak miatt mint ti. Simán megvezetnek hogy úristen idejönnek robbantgatni úristen igazuk van népszavazzunk. Az hogy a gazdaságunk 0,egészségügy 0,oktatás 0 arra szarunk mert abba lehetne beleszólásunk... Meg egy fenét menjünk neki egy olyan tervezetnek amiből mint uniós tag KÖTELESSÉGünk lenne kivenni a részünket nem csak tartani a markunk hogy jöjjön a pénz, meg engedjenek be vízum nélkül. Jelentsük ki hogy mi ilyen patkányok vagyunk mert mi kemények vagyunk, mi vagyunk a magyarok akik nem kérnek a migránsokból de ha hiteleznek jöjjenek dögivel, mi vagyunk A nép akik lassan beledöglenek mert elment az összes orvos de nincs annyi eszünk hogy hozzunk ide 1-2 migráns orvost mert nekünk nem kell csak a magyar,mi a nép 10 millióan akik a tolvajokat éltetve hagyják hogy meglopják őket mert az könnyebb. Igen könnyebb birka módjára menni a vezír után hogy nekünk nem kell migráns (igaz hogy nem is jönnének ide) minthogy gondolkozni a dolgon hogy mi a tökömért kényszertelepítenének ide?? Ja mert a migránsnak több esze van mint a magyarnak és nem akar egy olyan szarkupacon élni ahol demokráciába burkolózva lopnak,csalnak,hazudnak.... Csak egyszer élném meg hogy ez az istenverte idióta nép elkezdjen gondolkozni. 5x nagyobb gondjaink vannak mint a migránsos faszoskodás ,meg a nagy ellenségkeresés mindenben... Ezért nem jutunk sehova mert ti begyepesedett barmok még belemagyarázzátok a belemagyarázhatatlant a ténybe hogy NEM LESZ KVÓTA ERGÓ SEMMI ÉRTELME NÉPSZAVAZNI.
gabpocok 2016.08.10 10:25:33
@dunántúli gyerek: NEm tudom pl.: Minden állami szerv amelynek fideszes vezetője van?? Vagy ennyire sok az lsd hogy nem veszed észre hogy minden felelősségre vonásra tett kísérletet lesöpörnek az asztalról??? Hivatalból kéne nyomozni már csak a korrupció gyanúja miatt de nincs semmi. Szerinted így lehet??
gabpocok 2016.08.10 11:05:22
@dunántúli gyerek: ennyi?? a postom második felére mi a válaszod??
A szezon legterjedelmesebb közleményével vágott vissza a Fővárosi Állat- és Növénykert az ökobiciklit túltoló ligetvédőknek. Az önjelölt aktivisták 7, azaz hét darab állatkerti fa kivágásába kötöttek bele, hiszen az eset nyilván jól illett a Városligetet kiirtani és lebetonozni kívánó orbáni…..
gabpocok 2016.08.09 07:23:58
@Tamas Zsolt: Erős azzal érvelni vmi kretén dolog mellett hogy az előzőek is megcsinálták... tiszta óvoda kérem szépen... Mikor fogsz felnőni még vagy 1.5 millió honfitársaddal?? Mikor fogod azt mondani hogy bassza meg az nem mentség hogy az előző kormány is lopott,az nem jogosít fel senkit hogy továbbra is lopjon. Vagy akkor ennyi erővel most kimegyek kirabolok 2-3 állami takarékpénztárat és amikor lecsuknak az ultimate érv: h hát de vityáék is ezt csinálják .Ja hogy instant 5 év börtön mert nem fogyatékosok vannak ott mint ti
Főleg Orbán Viktor házát hagyd békén, még azt is amelyik nem a nevén szerepel a köztudatban. Ez lehet hogy kastély, kacsalábon forgó nyaraló, a stadionja mellett álló kis hétvégi ház, vagy saját lábon álló családi tulajdon. Figyeld a tiltó táblákat, melyt az Alkotmánybíróság helyezett eléd a jog…..
gabpocok 2016.07.15 18:49:02
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: Különös hogy pont te vársz érveket ,meg hívsz vkit fanatikusnak, mikor 0 érvet hoztál fel eddig+te szajkózod itt a propagandát mint vmi vallási fanatikus.
Dermesztő írás jelent meg kedden a magyarnarancs.hu-n. A „ligetvédő” rasztafári, Komáromy Gergely (művésznevén Gregory G Ras, édesjóistenem) körbenyalogatásának dokumentuma több szempontból is fájdalmas. A műfajilag behatárolhatatlan betűhalmazban, amelyet a Narancs interjúnak titulál, ilyen…..
gabpocok 2016.07.13 20:35:28
@patkányarcúáginéni:
"Egyszerű vagy. Divatosan: egybites. "
Ha jól tudom ezt olyan emberekre mondják akik semmilyen szakmai megalapozottság nélkül szajkózzák a hülyeségeiket. Ja várjunk a szakember az vmi liberális kommunista,imperialista ,rothadó nyugatbeli pártkatona...A nagy párt emberei "jogi" végzettséggel csak jobban be tudnak rendezni egy parkot mint mint egy 5-6 évet egyetemen tanult tájépítész..(Csak megsúgom ha bepróbálkoztam volna a vezíred logikájával megírni egy ilyen beadandót egyetemen pont erről a témáról. Tippelj hány lábbal rúgtak volna ki az ajtón???)
gabpocok 2016.07.14 05:57:59
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: "mert nem úgy gondolom a dolgokat ahogy te meg a fajtád akkor náci fidesz troll vagyok? :)"
Trollnak elég rossz vagy, de a náciban(te meg a fajtád?? hol hallottam utoljára ??ja tényleg vmi árják mondták)meg azért a fideszeshez is megvan az a csöppnyi eszed is.....
Egy kis plusz még hozzá:pont hogy osztanák a véleményed és épp a náci lámpavasas ötleted lenne a legjobb főleg hogy nekik mindenki hazaáruló aki nem 2bites csak szólok :)
Nem tudjuk pontosan, kik a megbízóik, milyen utasításokat követnek, hányadán állnak a karhatalommal, milyen jogosítványaik vannak. Ők azok a kopasz, kigyúrt fiatalemberek, akik most éppen a ligetvédőket tartják rettegésben, de korábban „bevetették őket” a 2006 őszi zavargások idején, a Fidesz…..
gabpocok 2016.07.10 19:19:35
@Willkommenskultur: Elmeséled mennyi mindent csináltál a városért?? Szerintem kevesebbet mint ők ,másrészt magyarázd meg mit tett eddig a kormány az országért??(szuper hely lesz ha a szakmabeliek 0 %-a támogatja abban biztos vagyok)
gabpocok 2016.07.10 21:58:07
@Willkommenskultur: Gratulálok hozzá . Örülök hogy egy olyan fogyatékos szavazata is annyit ért mint egy normális emberé...
Következő kérdés: Szerinted miben volt hasznára Orbán az országnak(tényleg kíváncsi vagyok hogy fogod beállítani azt a több tízmilliárdos lopást,erkölcsi züllesztést amit véghezvitt mint pozitív hatást)
gabpocok 2016.07.10 22:11:58
@Willkommenskultur: Mert most mi épül azon kívül, hogy ami eddig is volt az sikeresen lerombolják???+nem válaszoltál a kérdésre.....(nem az LSD-zett párhuzamos valóságod alapján válaszolj +egy kis infómorzsa : köszönhetően azoknak a "ballibeknek" írhatod le a retardált hozzászólásaidat itt is.. de irtsad őket, mert jobb ha az ÁVÓ törgeli a bordáidat, mintha a "ballibek" hagynák ,hogy azt csinálj amit akarj...
Megint lebukott egy fideszes ármány. Gyurcsány Ferenc verte keresztbe a kezdeményezést azzal, hogy egész egyszerűen bemondta, mit ajánlott Kósa Lajos a szocialistáknak. Ha részt vesznek a kampányban, pénzt kapnak érte. Magyarán: a Fidesz kilóra megvenné az ellenzéket, hogy részvételükkel tegyék…..
gabpocok 2016.07.08 19:26:03
@baldoc: Mondjuk az hogy hülyeséggel próbálsz vmit alátámasztani... Elmondom nem a legjobb "érv" egy olyan dologgal kardoskodni amihez fogalmad sincs....
ÉS pont ennyi köze van a választási matekhez(elvileg anno érettségin még kötelező volt a nyelvtan látom azóta ezt is kivették...)
Kétségtelen tény, hogy az október 2-re kitűzött kvótareferendum Brüsszelre nézve olyan mértékű jogi jelentőséggel bír, mint a ruandai kormánynak egy antarktiszi kutatóállomás földtani jegyzőkönyvének hitelessége. Mindazonáltal augusztus közepétől politikai cunami várható, s ennek csak áttételesen…..
gabpocok 2016.07.08 14:02:03
@Ballib cenzúrázók réme 14: Meg igazából megkérdezlek hol volt szó migránsokról?? Megint terelsz mert 1 normális érved nincs ami megállná a helyét a valóságban( és nem a ti féle vmi 250mg-os lsd utáni alternatív valóságot értem valóságon)
gabpocok 2016.07.08 14:04:08
@BircaHang Média szerkesztősége: tényleg?? Különös hogy eddig soha senki nem szerzett 2/3-ot sőt nem egymásután 2x főleg úgy hogy választási rendszert is módosítottak.... Üres fecsegés ennyit tudsz
gabpocok 2016.07.08 14:14:40
@Ballib cenzúrázók réme 14: index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/07/06/varga_mihalynak_is_tetszik_a_negymillio_vendegmunkas_behozatala/ erre is migráncsozzál kutya. na gyerünk, mi lesz?? MOst akkor van jó migráncs meg rossz migráncs?? Vagy mostmár jó ha a magyarok elől veszik el a munkát?? Vagy várj ez már nem is 1200 fő hanem 250 ezer !!!!4!! Most összezavarodtam... Ezek szerint mégis én lennék a migráncsutáló és te meg a ballib köcsög migráncssimogató kormánytámogató???
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gyakran példálózik azzal, hogy hazánkban kiemelkedő gazdasági növekedés van, és a jövő évi előirányzat is két százalék feletti az Eurostat szerint. Ez egyébként a középmezőnybe elegendő is hazánknak, azonban ennél jobb várható…..
gabpocok 2016.05.01 17:52:39
@Afrika steht an der Elbe: whoa látom te meg pont nem kaptál egyet sem mert 0 azaz NULLA db logikusan felépített érvét sikerült megcáfolnod a Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! által felhozottakból.....Sőt továbbmegyek: az aki NEM tud EGYETLENEGY nyomorult érvre se válaszolni csak AGYATLANUL ÓCSÁROLNI , az jobban tenné ha befogná a pofáját(mert ehhez pofa kell) vagy tartsa 4 fal között a TÉNYT hogy egy agyatlan ,birkaként terelt fasz.