Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lujzababa

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vitás, hogy a Komjádi-Császár uszoda forint/méter aránya a legmagasabb az országban, hiszen a belépőnkért cserébe általában csak egyet használhatunk a három medencéből. KL példája mutatja, hogy ez még a szerencsésebb helyzet. Neki ugyanis egy rakás bunkóságot kellett…..
lujzababa 2009.11.19 12:41:11
@GargleBlaster: A Kondorosi Kelenföldön (Nyéki Imre Uszoda) Normál ár, 33-as medence, szauna, takarítás és udvariasság rendben. A telítettsége átlagos, és hogy ez így is maradjon, ne hozz magaddal még egy embert! Köszi:)
Pénteken végre megnéztem a Gran Torinót. Mivel mindenki nagyon dicsérte, ezért tulajdonképpen sokat is vártam tőle, ennek ellenére felülmúlta várakozásaimat: egyszerűen zseniális, nem is találok rá jó szavakat. Ezt a filmet mindenképp látni kell! Az egyik legjobb azok közül,…..
lujzababa 2009.09.22 09:48:37
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
lujzababa 2009.09.11 12:44:22
@Praise: Veled értek egyet, szívemből szóltál! Jó tudni, h vannak még ilyen emberek!
Megjöttem, eszméletlen jó volt! Mint eddig mindig Erdélyben, rengeteg kalandban volt részem... Annyi mindent tudnék írni, hogy ehhez még kicsit fáradt vagyok, de ígérem, hamarosan jön az élménybeszámoló! Addig is kérhettek linket a képalbumhoz ;)Update: Már lelkiismeretfurdalásom…..
lujzababa 2009.07.15 08:24:57
Pusztába kiáltott szavak Bukó 2009.06.04 22:18:00
Vettem egy bukósisakot. Nagyon király! Mostantól még biztonságosabban tekerhetek - már ha végre felkerül a gumi a kerékre, amit már szintén megvettem (oltári mázlim volt, a Decathlonban megtaláltuk húgommal az utolsó példányt, amit elfelejtettek átárazni 30%-kal drágábbra), de…..
Füreden, a nyaralónkban kábé egy órát elszórakozva szépen lemostam a kocsimat, csak csillogott-villogott. Erre mi fogad másnap reggel? Egy macska a felázott földtől sáros tappanccsal szépen végigjárta. Mint apámtól megtudtam, a kedvenc szórakozása lehet a kocsitetők megjárása,…..
Vége a jégkorong-vébének számunkra, de csak azt tudom mondani, szép volt, fiúk! Hiába végeztünk végül hat vereséggel, ez nem számít. Ami számít, a szép emlékek: csodálatos volt többek között, ahogy örömömben ordítottam a tévé előtt a harmadik, egyenlítő gólunknál…..
Szaffy Kicsit ma nem jó semmi. 2009.05.04 16:14:55
Vannak napok, mikor a legjobb lenne kiszaladni a világból. De legalábbis elbújni előle...
lujzababa 2009.05.05 14:09:15
Van egy-két kamuszagú rész a sztoriban, főleg ez az újságos majomkodás, de ki tudja, egy újságban mit meg nem engedhet magának az ember. Persze tanulság is van sok, hajrá.Peti, az öltönyös Kedveseim! Több, mint fél éve olvasom a blogot, és szinte minden másodikból magamra…..
A Homár hármasával dobálja ki a lenti sztoriban szereplő sorsjegyeket, mert egyrészt utál sorbaállni, másrészt nem hisz a szerencsében. Zoltán viszont 2 órát állt ott és mire sorra került volna, bezárták a széfet és mindenki szép csendben hazament. Kicsit hiányoljuk a…..
Árpi egy hete tapasztalta, hogy az IKEA-ban kartonpapírrá vékonyodott a farostlemez. Mint kiderült, ők igazából tudtak erről, csak elfelejtettek szólni: Tisztelt ****! Sajnálattal olvastam panaszos sorait, melyben arról tájékoztat, hogy a Billy könyvespolc hátlapjának anyaga nem…..
Zoli kamera nélkül ment nyaralni, mert a szerviz a megbeszélt időpontban zárva volt. Hosszúra nyúlt ebédidő? De legalább a kameráról utólag kiderült, hogy nincs is semmi baja.Elromlott kamerám szervízelését szeretném elmesélni. Igyekeztem a gépezet megjavíttatását nem az…..
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..
lujzababa 2008.08.11 14:12:30
Újabb fájdalmas búcsúnak lehetünk tanúi a Máté Péter emlékpunkzenekar Zoli Zsuzsa előadásában. Csak egy konnektort szeretett volna, valamiért a Tescót nézte ki, 45 percébe került: Az egy dolog hogy hála a Tesco és a Pannon közös együttműködésének köszönhetően az…..
Eszter egy ismert női lap művészeti vezetője. Talán emiatt, talán szuicid gondolatai logikus következményeként Norbi ananászcsipszet vásárolt. Ez így, idáig is postra érdemes, kétmondatos horrorsztori lenne, de Eszter azt állítja, az alapterméknél is rosszabb ropogtatnivaló,…..