Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silly

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
Silly 2015.09.09 13:06:28
@Bona Fides:
A hozzászólásom óta nem nyitottam meg az indexet, Bookmark törölve.

Azóta már több nyugati médiában is megjelent az itt leírtakat világosan cáfoló hír. Aki ezt leírta, az felelőtlen bértollnok, mert nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy az ember belássa: ez egy soha vissza nem térő alkalom emberek becsempészésre ellenőrzés nélkül.

Síró gyerekek képeit nézegetni egy dolog, de én itt élek Szegeden, barátaim Röszkén, Ásotthalmon, nyilván testközelből megélni más, s befolyásolja az ember véleményét.

Egyébként megyek hamarosan ki Röszkére egyik haveromhoz, csak ne fussak bele a következő kitörésbe, ha igen akkor legfelljebb lövök pár fotót emlékbe, mialatt ezek az EU parlamentben a saját vállukat veregetik...
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
Silly 2015.09.01 01:42:54
@igazi hős:
Hogy egy nyilvánvalóan őrült dologba belehajszoljanak? Ennél több kell.
Silly 2015.09.01 09:34:21
@igazi hős:
Megnevettetél :)
Kiss Judit Ágnes naplova Háborús 2015.08.28 18:18:00
Te mit csinálsz, ha kitör a háború? Én menekülök. Az első lövés után fölkapom a gyerekemet, húzom magam után a férjemet, és el innen az első helyre, ahol, nem lőnek. (A macska... Istenem, mi lesz a macskával?)Nem tudom, ki fogad be és hol. Nem tudom, meddig kell bujdosnom. Lehet,…..
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
Silly 2015.08.29 09:49:48
@♔bаtyu♔:
Bocsi, ezzel nem voltam tisztában, de így már érthető a bicskanyitogató és mindenképp célt tévesztett stílus.
Köszi, hogy szóltál, nem fogom rájuk pazarolni az időm ezután, ők meg számolgassák a 23 millió menekültet most (vicces, mert én tényleg megcsináltam az exceles becslést, és az 46 millióra jött ki :) )
/photo:kphill/ Döbbenetes képekkel adózunk ma az áldozatoknak, az embertelen módon kivégzett embereknek és az ő családjaiknak. Emlékezzünk főhajtással az értelmetlen háborúk áldozatai előtt, ne felejtkezzünk meg a tetteinket követő felelősségvállalásról sem.  Az élet…..
Silly 2015.07.13 08:35:38
@Gringo:
A történelem arra tanít, hogy igenis mindig valaki mozgatja a szálakat a háttérben. A médiumok erejének növekedésével pedig ez még markánsabb.
A demokrácia meg...., hát az egy illúzió.
Silly 2015.07.13 08:42:32
@gigabursch:
Délvidéken van egy Aracs nevű folyóirat. aracs.org.rs Meg nem mondom melyik számban, de itt megemlékeztek a 48-as rémtettekről. A magyar gyermekeket a templom kapujára szögezve céltáblának használták. A nőket összeterelték, majd a mellüket átszúrva egy zsinegre felfűzték, terhes nőből kitaposták a gyermeket, és természetesen az összes szokásos szörnyűséget elkövették...
Mi magyarok is tudtunk rosszalkodni a történelem folyamán, de ilyen állati szintre nem sűlyedtünk.
Mindig is érdekelte a gazdit, hogy mennyire is okos a kutyája. A dolog olyannyira foglalkoztatja az embereket, hogy tudományos perspektívát is kapott és már jó ideje szakszerűen vizsgálják a kutyafajtákat, hogy melyek a legintelligensebbek. Valahol versenyről is beszélhetünk, hiszen a…..
Silly 2015.07.13 08:00:38
Sosem érkezett a suliba időben. Sosem érkezett haza időben. Aztán egy nap már nem is volt időben... Ha kedvenc filmjeim, esetleg az általam legtöbbször látott filmek toplistáját maholnap össze kéne raknom, a Vissza a jövőbe-trilógia ott csücsülne az élmezőnyben. Az első epizód harminc évvel ezelőtt…..
Silly 2015.06.02 19:53:10
Maximálisan ellenezzük bárki privát szférájának megsértését, legyen az a leghétköznapibb magánember, vagy globális szupersztár. Az olaszországi Laglio polgármesterének legutóbbi rendelkezésétől azonban őszintén szólva kissé megrándult a bal szemöldökünk. A Villa…..
Ha azt hittük, hogy a Sports Illustrated fürdőruha kiadványa nem lehet már szexisebb, akkor nagyot tévedtünk, hiszen idén meglepőt húztak a kiadvány szerkesztői, hiszen szerepel benne a plusz size modell Ashley Graham is. Minden év elején komoly várakozás előzi meg az amerikai…..
A barlangok hallatán a legtöbb magyarnak sötét, szürke, nyirkos helyek ugranak be - legjobb esetben az Aggteleki Cseppkőbarlangban tett látogatása, osztálykirándulása. Vannak azonban olyan durván szép barlangok is a világon, amikre az ember tátott szájjal bámul. Kristályok…..
ELNÖK, JELENTKEZZ! Szavazás indul 2012.02.06 07:24:00
 A szavazógép a facebook-on van:   KLIKK  IDE! Örömmel jelentjük, van itt 50 FÜGGETLEN JELÖLT. Nem parlamenti választásokra jelentkeztek. Nem hatalmat akarnak. Nem egy párt hírnevét kívánják öregbíteni. Nem is karizmatikus vezérüknek szeretnének…..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
Silly 2011.06.05 13:27:35
Ha az én őseim is ilyen férgek lettek volna mint a posztoló akkor ma a jó véresszáájú szerbehez méltón kedvenc időtöltésem a magyarverés lenne, mert nem busonganék Trianon felett hanem beletörődnék, hogy szerb vagyok.

Hogy Trianonhoz mi vezetett az egyszerre átkozottul összetett és egyszerű kérdés. Ha egyszerű magyarázat szerint a franciák és az angolok rettegtek egy Európa közepén álló, a gazdasági növekedésben őket leköröző németekkel szoros szövetségben álló nagyhatalomtól.

Az összetettebb magyarázatért egészen a török időkben elszenvedett súlyos veszteségekig kell visszamenni (a török háborúk előtt a történelmi Magyarország összlakosságát tekintve a magyarok aránya közel 80%, a leggazdagabb rész pedig a Délvidék volt). Ami a kisebbségekhez való viszonyunkat illeti: ha megnézed a középkori magyarország etnikai térképét látványos, hogy pl. a száván túl alig volt magyar, mig a szlavóniai részen a magyarok jelentős többségben voltak, mert a horvátokkal kötött egyezményt tiszteletben tartva nem volt betelepítés. Eszék polgármestere pár éve kijelentette hogy hiba volt különszakadni magyarországtól, mert az egy jól működő unió volt, szóval a kétségtelenül létezű magyarosítás azért mégsem volt rosszab a franciák által pár évszázaddal később követett félfasiszta "Aki fraciaországban él az francia" irányelveihez képest. Szóval ha nincsenek a törökök, nem bomlik meg az egyensúly, nem kerülünk kényszervágányra stb stb.
Tessék utánajárni annak amiről írsz. Vagy csak ha magyarnak érzed magad(ezt kétlem).

Az hogy a kifizetetlen számláidat az egészbe belekeverted meg egyszerűen szánalmas...
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
A nohohoho.org megszavaztatott több mint 28 ezer bolgárt, hogy szerintük melyik az a karácsonyi dal, ami a leginkább idegesítő. Nem túl nagy meglepetésre a Wham! 1984-es slágere, a Last Christmas nyert, rögtön utána pedig Mariah Carey All I want for Christmas-e végzett. A bolgárok…..
IrodalmiCentrifugA Férfi-étvágy 2010.11.24 07:00:00
"A levegőben olaj, kávé és sült hús illata keveredik a sorban előttem álló lány parfümjével. Mmm, Bulgari Blue, finom. Óvatosan megnézem, kihez tartozik ez az illat. Elegáns cipő és decens fekete harisnya simul a formás vádlikra, felül bőrkabát...""Nagyon…..
Silly 2010.11.24 12:44:57
Critical Miss Férfiatlan! 2010.07.17 06:42:00
Jellegzetes BKV-s pillanat: fiatal srác gyorsba' lehuppan a villamoson az egyetlen üres helyre, elém sorol leszálláskor, elsodor a peronon - lehetne folytatni. Nemcsak fiatal férfiak teszik ezeket, simán megtörténik tisztes, negyvenes családapák esetében is.Azt gondolnánk, hogy az…..
Edda Művek/D. Nagy Lajos – Gyere őrült (1986) Tény, hogy volt idő, mikor a jó ízlés törvénykönyve még nem írta elő az Edda-rajongás valamint az álbajusz és az álszakáll viseletének megbonthatatlan egységét. Hogy ez a paragrafus pontosan mikor kerülhetett bejegyzésre,…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Korrektorblog Szerkesztői üzenet 2009.12.28 09:30:00
From: tok@mindegy.hu Subject: Autós üldözés az M1-esen Autós üldözés az M1-esen http://index.hu/bulvar/hirek/2009/12/23/autos_uldozes_az_m1-esen/ 'jobb kormányos brit rendszámú kocsira' helyett: jobbkormányos (egyben), (vessző) brit rendszámú ... A jobb melléknév azt jelenti,…..
Silly 2009.12.28 12:26:41
@Bbt:
"Egy egyszerű vidéki* kisebbrendűségi komplexus megnyilvánulása."

Maga a mondat paradokszon. Mi az, hogy vidéki?

Vidéki jelzőt aggatsz egy csoportra, majd ugyanabban a mondatban emiatt kisebbrendűségi komplexussal küzdőnek nevezed őket...
...és talált benne némi lőszert. Még jó, hogy nem az otthoni címére küldték. Edelény fideszes polgármestere már hangot adott fasisztoid nézeteinek, ezért mi itt a blogon nem kedveljük. Azért sem, mert fasisztoid nézetei vannak, és azért sem, mert személye súlyosan rontja a…..